JIMBOAthens Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 τελειωσε κιολας η προσφορα ???? Κανονικά ισχάει για 3 ημέρες ακομα...
paylidis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 ???? Κανονικά ισχάει για 3 ημέρες ακομα... Ηταν στα 9.99!
JIMBOAthens Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ακόμα processing μου λέει στην παραγγελία. Τα χρήματα τα έχουν τραβήξει κανονικά πάντως... Έγινε σε κανέναν dispatched?
lion2486 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Την επόμενη μέρα έγινε shipped (είχα πάρει και άλλα 3 πράγματα μαζί) και το tracking Λέει ότι έχει φτάσει στη χώρα προορισμού από προχθές.
zacharias99 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Φιλε μ εμενα ηταν στο processing μεχρι την παρασκευη. Τους εστειλα μηνυμα και μου ειπαν οτι τελικα δεν το ειχαν διαθεσιμο! Τα ακουσανε λιγο και σε μερικες ωρες ειχαν κανει refund.. απαραδεκτο το gearbest! 3 φορες εχω παραγγείλει απο εκει και δεν εχω μεινει ικανοποιημενος.
paylidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 εμενα εχει σταλεί απο 14/6... γενικα ειναι μυστηριο μαγαζακι, δε το εχω πολυ σε υποληψη, καθε φορα ειμαι με το χερι ετοιμο στο dispute
HERTHAN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Πάντως η τιμή είναι πολύ καλή. Σκεφτόμουνα να πάρω ένα για ένα ξαδερφακι μου άλλα σκέφτομαι ότι αν από πιτσιρίκια μάθουν με αυτά τα μαραφέτια του διαόλου μετά θα το χάσουν το κορμι πατριωτη. Ίσως πάρω ένα για δωρακι.
lion2486 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μου ήρθε χθες εμένα. το άνοιξα όλα μια χαρά, έβαλα και την εφαρμογούλα του... Πλάκα έχει, πάει καλά για αυτό που είναι και περίμενα. του έβαλα και μια sd πάνω. Το μεγάλο αρνητικό που βρήκα προς το παρόν είναι ότι δεν διαβάζει ελληνικούς χαρακτήρες, οπότε οι περισσότερες ειδοποιήσεις κτλ δεν διαβάζονται.
paylidis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 μου ηρθε και εμενα... για τα λεφτα του τιμιο. Εκανα μια κληση μιλαγα κανονικά απλα επρεπε να εχω το ρολοι στα 5-10 εκατοστα απο το προσωπο μου οποτε μάλλον το BT handsfree επιβαλεται (καπου εχω ενα-δυο, αγνοουνται οποτε δε τα δοκίμασα). Για συνδεσιμοτητα με κινητο δεν εχω αποψη, εχω αιφονι και δε συνεργάζεται
torq Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 παιδιά έχω ανοίξει αυτό το θέμα για το dz09d. για περάστε μια βόλτα όσοι το αγοράσατε (και όχι μόνο)
pontios16 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Site: Dz09 9 ευρώ είχε μέχρι προχθές που το κοιτούσα...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα