Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.gearbest.com/dz09d-_gear/

Ανανεωθηκε η τιμη λογω νεας προσφορας.

Aπο 14 ευρω συν μεταφορικα απο αμαζον για το DZ09

https://www.amazon.co.uk/DZ09-Bluetooth-Smartwatch-Wristwatch-Smartphones/dp/B01ARC350C/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1465844035&sr=8-4&keywords=DZ09+smartwatch

Δουλευει και σα handsfree μεσω Bluetooth 3.0 απο το κινητο, πρεπει να δουλευει και χωρις τη sim.

GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz, Single Micro SIM Card
1.56" TFT LCD Touch Screen 240*240 pixels
2.0M Camera, Video Recording Support
Anti-loss Technology to bind phone
Pedometer, Sleep Monitor, Sedentary Reminder
Audio and Video Player
Calendar (Synchronizable)
CPU: Mediatek MTK6260A 533MHz
Storage: RAM 128M, ROM 64M; External memory: Support TF card up to 32GB
Display: 1.56 inch TFT LCD, 240 x 240 pixels
Hand-writing: Support
Battery: 380 mAh
Talk Time: 3 Hours
Standby Time: 180 Hours
USB Port: Mini USB 5pin interface
Gravity Sensor: Support
All functions support android 4.3 and up smart phones.
But for iphone, it just supports answer & call, phone book, music play, camera, clock, pedometer, phone anti-lost alert. Still no SMS support, Radio, remote camera control, sleep monitoring, etc.

post-206387-0-19227400-1465810638_thumb.jpg

post-206387-0-05408300-1465810648_thumb.jpg

post-206387-0-72723500-1465810661_thumb.jpg

Επεξ/σία από nonameno12
  • Like 1
Δημοσ.

Ξέρουμε αν μπορείς να βάλεις κανονικά εφαρμογές android;

Κανένα games δηλαδή :) ...Πλάκα κάνω, πάντως για δωράκι σε κανένα πιτσιρικά είναι σουπερ

Δημοσ.

Δεν μπορείς, επειδή δεν είναι android..

Για όσους είχαν δει και το U8 πριν κάτι μήνες,  παρατηρώ πως είναι το ίδιο, με τη διαφορά της sim και της καμερας.

Επίσης το DZ09 του αμαζον δεν είναι το ίδιο με το DZ09D του gearbest. Το πρώτο έχει ελάχιστα μεγαλύτερη οθόνη και ίσως κι άλλες μικροδιαφορές.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορείς, επειδή δεν είναι android..

Για όσους είχαν δει και το U8 πριν κάτι μήνες,  παρατηρώ πως είναι το ίδιο, με τη διαφορά της sim και της καμερας.

Επίσης το DZ09 του αμαζον δεν είναι το ίδιο με το DZ09D του gearbest. Το πρώτο έχει ελάχιστα μεγαλύτερη οθόνη και ίσως κι άλλες μικροδιαφορές.

χμμ.. οκ γιατί δεν το αναφέρει ρητά. Κανένα image/pdf viewer άραγε θα έχει; Θα ήταν ταμάμ για κανένα σκονάκι..

• Like 1
Δημοσ.

To έχω εγώ, παιδιά, μια χαρά με έχει βολέψει, κανένα 18ευρω το είχα πάρει κάποτε. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι οτι κρατάει η μπαταρία του 4-6 μέρες, ανάλογα την χρήση...

Δημοσ.

To έχω εγώ, παιδιά, μια χαρά με έχει βολέψει, κανένα 18ευρω το είχα πάρει κάποτε. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι οτι κρατάει η μπαταρία του 4-6 μέρες, ανάλογα την χρήση...

Μπορείς να μας πεις πως το χρησιμοποιείς και τις δυνατότητές του που δεν έχουν ήδη αναφερθεί;

Δημοσ.

Μπορείς να μας πεις πως το χρησιμοποιείς και τις δυνατότητές του που δεν έχουν ήδη αναφερθεί;

Αρχικά να πω οτι έχει Ελληνικό μενού(οχι εξολοκλήρου, έχει και λίγα αγγλικά μέσα). Εχω βάλει μια sim κάρτα μέσα, αλλά δεν το χρησιμοποιώ σαν κινητό, απλά επειδή στην δουλειά δεν μπορώ να χρησιμοποιώ κινητό το έχω απλά για να βλέπω αν με πήρε κάποιος. Δεν έχω bluetooth ακουστικό, οπότε δεν το έχω συνδέσει ποτέ. Το πρωί το βάζω για ξυπνητήρι και στο υπόλοιπο της μέρα είναι συνδεδεμένο με το κινητό μου. H κάμερα είναι λίγο της πλάκας και η θέση της είναι άβολη. Η κατασκευή είναι πολύ καλή και η αίσθηση στο μενού μια χαρά... Ειχα δει κι εγώ οτι κάποιοι αλλάζουν το firmware αλλά δεν έχω μπει στην διαδικασία...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...