palamas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Καλησπερα ...ψαχνω για καινουργια ακουστικαα περιπου μεχρι 100 ευρω.... Εχω δει μερικα turtle beach που μου αρεσαν καθως επισης και τα corsair void
Xristaras12 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/5043529/HyperX-Cloud-Headset.html 1
tsakitsan95 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/5043529/HyperX-Cloud-Headset.html επειδη λεει για all around χρηση (πιθανον να θελει να τα χρησιμοποιει και σε αλλες συσκευες) θα προτεινα τα ii , τα οποια εχουν 3.5 jack βυσμα. Αν τα θελει καθαρα για pc παει σε αυτα που του προτεινες. Οπως και να εχει σε αυτα τα λεφτα τα cloud i/ii ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις. 1
D4rkshadow Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Οντος τα πηρα και εγω πριν κανα 6 μηνο και ειδα τρελλη διαφορα με τα παλια.Ειναι μια απο της πιο must αγορες τελικα
palamas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Καλησπερα.... Αρχικα ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.... Ναι εχω ακουσει απο αρκετους κακα λογια για τα hyperx.... Τωρα η διαφορα με τα 1 και 2 ποια ειναι;; και ναι μαλλον για πισι μονο 1
tsakitsan95 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Καλησπερα.... Αρχικα ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.... Ναι εχω ακουσει απο αρκετους κακα λογια για τα hyperx.... Τωρα η διαφορα με τα 1 και 2 ποια ειναι;; και ναι μαλλον για πισι μονο Αποτι εχω καταλαβει η διαφορα ειναι μονο στην συνδεση. Τα 2 εχουν 3.5 jack για να τα συνδεεις σε ολες τις συσκευες , οπως επισης μια καρτουλα ηχου για καλυτερα αποτελεσματα και για να τα συνδεεις μεσω usb. Τα 1 εχουν 2 βυσματα (ηχος και μικροφωνο) για να τα συνδεεις στο πς. Αν τα θες μονο για χρηση η/υ και εχεις και μια αξιολογη καρτουλα ηχου δεν αξιζει να δωσεις επιπλεον χρηματα πηγαινε για τα 1. Δες και κανα βιντεο yt.
palamas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Καρτα ηχουν εχω την ενσωματομενη της μητρικης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα