cliobaccarra Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Στο επαιξα τεχνικος? δεν νομιζω cliomapparra.. κανε κανενα game με τον intel σου να χαρεις και ασε αυτους με τους amd να υποστηριζουν τον επεξεργαστη τους( που δικαια και καλα κανουν και εγω μαζι τους!) εσυ μου θυμιζεις κατι πορωμενους βαζελους που μενουν πειραια..(@νωμαλια μιλαμε) με τον μονο τεχνικο που θα σε συγκρινα απο την στιγμη που προτεινεις για mmo games fx επεξεργστες (και δεν μιλαω γενικα για την amd) ειναι ο τσακωνας. και συγγνωμη το forum για την επιθεση αυτη αλλα απο την στιγμη που βγαινει ενα θεμα και γινεται εντελως out of topic το θεμα για intel vs amd τι να πω...και εγω ειχα τον 8350 και το ανεφερα και πιο πριν και γενικα ειναι ενας αξιοτιμος cpu για τα λεφτα του,vfm για multitasking και μετρια κατασταση για ορισμενα games.. δεν επικρατει παντου.. Αμ μπραβο εσυ δεν ησουν αυτος που σωθηκε κανοντας τον o.c 10%. Καμια ανωμαλια δεν υπαρχει αυτα για τους βαζελους και τον πειραια ειναι για τους ανεγκεφαλους. Σε ενοχλει τοσο πολυ που ειμαι αντικειμενικος; Τι να πω ρε παιδι μου με κατι ατομα εδω μεσα.... πραγματικα αμα ειχα μετοχες σε καποια απο τις 2 εταιρειες θα το ελεγα και θα ηταν και καμαρι μου.
AETOLOFITIS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Θελω να κανω μια ερωτηση διαβαζοντας ολες τις προηγουμενες απαντησεις...Για να αποφυγουμε παρεξηγησεις ειχα fx 8370 στα 4.8 για περιππου ενα χρονο.Δεν επαιζα αρκετα παιχνιδια οπως τωρα. Π.χ εχω εναν fx με r9 290x. εχω προβλημα σε μερικα παιχνιδια. διαβασα αρκετους να λετε οτι ειναι θεμα ρυθμισεων και πρεπει να το κανεις να δουλεψει σωστα. εκτος απο ενα καλο και stable oc με κλειστα power states καθως και γρηγορες μνημες τι αλλο μπορεις να κανεις στο ρυθμισμα? να ριξεις τα γραφικα απο high σε low? αν εχεις πεσει σε μπανανα τσιπ και δεν εχεις και καλη μητρηκη για να δωσεις ρευμα τι γινεται? ειλικρινα ρωταω καθως το εχω διαβασει αρκετες φορες και θελω να ξερω την λυση. Δεν ειμαι τεχνικος αλλα βοηθαω οσο μπορω φιλους γνωστους.
cliobaccarra Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Θελω να κανω μια ερωτηση διαβαζοντας ολες τις προηγουμενες απαντησεις...Για να αποφυγουμε παρεξηγησεις ειχα fx 8370 στα 4.8 για περιππου ενα χρονο.Δεν επαιζα αρκετα παιχνιδια οπως τωρα. Π.χ εχω εναν fx με r9 290x. εχω προβλημα σε μερικα παιχνιδια. διαβασα αρκετους να λετε οτι ειναι θεμα ρυθμισεων και πρεπει να το κανεις να δουλεψει σωστα. εκτος απο ενα καλο και stable oc με κλειστα power states καθως και γρηγορες μνημες τι αλλο μπορεις να κανεις στο ρυθμισμα? να ριξεις τα γραφικα απο high σε low? αν εχεις πεσει σε μπανανα τσιπ και δεν εχεις και καλη μητρηκη για να δωσεις ρευμα τι γινεται? ειλικρινα ρωταω καθως το εχω διαβασει αρκετες φορες και θελω να ξερω την λυση. Δεν ειμαι τεχνικος αλλα βοηθαω οσο μπορω φιλους γνωστους. Τι προβλημα εχεις;
AETOLOFITIS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δεν εχω απλα ρωταω τι ρυθμισεις μπορεις να κανεις σε περιπτωση που εχεις καποιο προβλημα οπως αυτα που αναφερουν παραπανω. Εκτος απο oc...ο nikos1982 το αναφερει .
Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Αφου μπηκαμε στο τρυπακι να λεμε τι ειχαμε και τι δεν ειχαμε και εγω δεν ειχα κανενα προβλημα με τον 8350 στα 4.7 με την sabertooth με ολες τις ρυθμισεις εξοικονομησης ανοιχτες και την 290 μεχρι που τον εδωσα και το μετανοιωσα γιατι μεχρι τωρα δεν με εχει πεισει ο intel οτι αξιζε την οποια χρηματικη διαφορα για την αλλαγη.αλλα βλεπεις αγορασα την μητρικη σε τιμη ευκαιριας..... Και οταν λεμε κανενα προβλημα εννοουμε απο world of tanks (επειδη αναφερθηκε) και rome και τετοια.ουτε drops ουτε τιποτα.τωρα τι να πω για αυτους που λενε οτι εχουν drops.ας κοιταξουν το overclock τους εαν εχουν και τα ρευματα τους εαν τα εχουν ολα auto. 5
jgeorgiou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 cliobaccarra Για να βρεις καποια στιγμή δουλειά και να σε πληρώνουν για τις υποτιθέμενες γνώσεις σου (παρόλο που είναι άχρηστη συνήθως η αντιγραφή o/c scenarios από το ίντερνετ) θα μάθεις ότι είναι σημαντικό να μην αλλάζεις άποψη για σαν τα σώβρακα. Μείνε στις απόψεις όπως τις έχεις διατυπώσει κατα καιρούς για να κτίσεις κάποια αξιοπιστία στα λεγόμενα σου. Επίσης καλό θα ήταν όταν τεκμηριώνεις την άποψη σου να μιλάς για ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ πλεονεκτήματα της λύσης που προτείνεις και να μην μειώνεις μονότονα τις άλλες και όσους τις προτείνουν γιατί ο άλλος υποψιάζεται πιθανή αδυναμία λόγω της συμπεριφοράς όσο άσχετος και να είναι. Ως προς την ουσία αυτών που λες σου ξαναδείχνω τι έλεγες λίγο καιρό πριν επι του θέματος πέρα από το ξεφορτώθηκες ο ίδιος όπως-όπως τον AMD και πήρες ΙΝΤΕΛ. Καμια φορά τα γεγονότα & η πραγματικότητα είναι ξεροκέφαλα τι να κάνουμε. http://prntscr.com/bicr5l
fallen4ngel Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Πάλι vs έγινε το θέμα Να πω και εγώ κάτι αν είναι; Το θέμα με τον Intel compiler σκοπεύει καμιά φορά να το κυνηγήσει ή AMD ή μπα; Όπως και ο Thanos έτσι και εγώ βαρέθηκα να γράφω τα ίδια και τα ίδια. Είχα μέχρι πριν λίγο διάστημα και 8320 και 4690 (στον οποίο πήγα από 4770) και δικαιωματικά μπορώ να εκφράσω ασφαλή γεγονότα. Ο 4770 πχ είναι όχι απλά σόμπα αλλά ήταν το μοναδικό CPU που ακόμη και κάτω από custom loop με τρόμαζε με τις θερμοκρασίες του (αυτό για τις αναφορές περί σομπας από τους άσχετους) OC; Άστα κλαφτα τα Intel, κάθε πέρσι και καλύτερα φάση (ναι κάνω και OC όχι τρελά πράγματα να πάνε όλα τσίτα αλλά για το χαβαλε) Τους τελευταίους 2 μήνες είμαι με 1366 πλατφόρμα (Χ5650) και παίζω BNS διαφορά με τον 4690 0% και ο i5 έπαιζε 300-400 MHz πάνω (κλαίω από την εξέλιξη με το σταγονόμετρο). Καλά χρυσά τα Intel αλλά μέχρι εκεί, ναι είναι μπροστά αλλά.... με κολπακια και τα διπλά λεφτά, μην ακούσω λέξη για ψύξη και μητρική όχι τίποτα αλλά ή ταπεινή Hero ήταν ακριβότερη από την Sabertooth 990FX για την Sabertooth σε 1150 δεν το συζητώ παίρνεις σετ στα ίδια χρήματα. 4
jgeorgiou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 fallen4ngel συμφωνώ μαζί σου ότι αν κάνεις O/C στους ΙΝΤΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ VFM , προσωπικά το έχω πει πάνω από 3 φορές στο παρόν θέμα ενώ το υποστηρίζω παγίως , άλλο πράγμα συζητάμε! To πάγιο λάθος που κάνουν πολλοί είναι να νομίζουν ότι όποιος ρωτάει για παιχνιδοpc έχει διάθεση να χρυσοπληρώσει και να πειραματιστεί με o/c. 1
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Πάλι vs έγινε το θέμα παντα vs θα γινεται οποιοδηποτε παρομοιο θεμα γιατι οπως ειπα και πιο πριν ειναι στην μεση το οικονομικο(που στην τελικη σιγα την οικονομικη διαφορα μεταξυ fx και i5 αλλα στην Ελλαδα ειμαστε και οσο να ναι καρμιρια και μιζερια υπαρχει).Πεταμενα λεφτα να δωσεις ενα ποσο σε επεξεργαστη(εδω κοσμος ειναι με Fx 6300 και ο 8320 κοστιζει 30ευρω παραπανω τι να λεμε τωρα....)αλλα οι 700αρες και 800αρες στα κινητα και μετα απο 1-2χρονια αλλαγη δεν ειναι πεταμενα λεφτα. Για λιγα ψωρο ευρω καθε φορα το γυρναμε σε value for money αγορες και λοιπες μπουρδες λες και επεξεργαστες αλλαζουμε καθε χρονο.... 4
fallen4ngel Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Fulgore τα vs δεν ειναι απαραιτητο κακο αλλα ο τροπος που τελικα γινονται ειναι. Θα ηταν πολυ ωραιο να εχουμε μια "ωριμη" αντιπαραθεση με δικες μας μετρησεις πχ κτλπ και οχι αναπαραγωγες και links απο διαφορα sites με οτι αυτο συνεπαγεται. Οταν το θεμα παει ομως απο μερικους "εγω την εχω μεγαλυτερη" εκει χανεται η μπαλα..... Τωρα για το οικονομικο που λες αδικο παλι δεν εχεις αλλα ειναι και ψωρα (προσωπικα ειχα και τα αυτοκινητα αλλα πλεον δεν με παιρνει) παντα vs θα γινεται οποιοδηποτε παρομοιο θεμα γιατι οπως ειπα και πιο πριν ειναι στην μεση το οικονομικο(που στην τελικη σιγα την οικονομικη διαφορα μεταξυ fx και i5 αλλα στην Ελλαδα ειμαστε και οσο να ναι καρμιρια και μιζερια υπαρχει).Πεταμενα λεφτα να δωσεις ενα ποσο σε επεξεργαστη(εδω κοσμος ειναι με Fx 6300 και ο 8320 κοστιζει 30ευρω παραπανω τι να λεμε τωρα....)αλλα οι 700αρες και 800αρες στα κινητα και μετα απο 1-2χρονια αλλαγη δεν ειναι πεταμενα λεφτα. Για λιγα ψωρο ευρω καθε φορα το γυρναμε σε value for money αγορες και λοιπες μπουρδες λες και επεξεργαστες αλλαζουμε καθε χρονο.... Καλα αυτοι ειναι οι γαμπροι, το τηλεφωνο μοστρα στο τραπεζι και με 10ε καρτα το πολυ τον μηνα 3
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Fulgore τα vs δεν ειναι απαραιτητο κακο αλλα ο τροπος που τελικα γινονται ειναι. Θα ηταν πολυ ωραιο να εχουμε μια "ωριμη" αντιπαραθεση με δικες μας μετρησεις πχ κτλπ και οχι αναπαραγωγες και links απο διαφορα sites με οτι αυτο συνεπαγεται. Οταν το θεμα παει ομως απο μερικους "εγω την εχω μεγαλυτερη" εκει χανεται η μπαλα..... Τωρα για το οικονομικο που λες αδικο παλι δεν εχεις αλλα ειναι και ψωρα (προσωπικα ειχα και τα αυτοκινητα αλλα πλεον δεν με παιρνει) Πραγματικος διαλογος/αντιλογος vs μονο στο εξωτερικο(που και εκει βεβαια ξεφευγουν τα πραγματα αρκετες φορες)αλλα λογω οικονομικης ευχεριας σου λενε το πολυ απλα''αγορασε μεχρι εκει που σε φτανει η τσεπη σου και ας παιζεις και pac man ή βλεπεις μονο ταινιες''. Το οτι στην Ελλαδα σε διαφορες τεχνολογικες αγορες ειμαστε της υπερβολης και της επιδειξης ειναι γεγονος δυστηχως. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις