jgeorgiou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 cliobaccarra μάλιστα εγώ είμαι άσχετος που λέω αυτά , εσύ τι έλεγες πριν λίγους μήνες που έιχες AMD FX και τον ξεφορτώθηκες για να πάρεις intel? http://prntscr.com/bicr5l Οσον αφορά την επάρκεια μου , εμένα υπάρχουν ιδιώτες που πληρώνουν γι'αυτή βγάζοντας λεφτά από την τσέπη τους , εσένα πόσοι σε πληρώνουν για την δικιά σου? Μήπως με το σχόλιο που είχες κάνει τότε συμφωνούμε και καίμε τσάμπα ρεύμα? 1
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 μάλιστα εγώ είμαι άσχετος που λέω αυτά , εσύ τι έλεγες πριν λίγους μήνες που έιχες AMD FX και τον ξεφορτώθηκες για να πάρεις intel? http://prntscr.com/bicr5l Η μονη διαφορα οπως ειπα και εγω πιο πριν ειναι οτι ο εν λογω συμφορουμιτης δεν αλλαξε τον Fx και πηγε σε Intel επειδη ειχε προβλημα στα παιχνιδια ή στην δουλεια του(γιαυτο αλλωστε ειχα γραψει για αυτον το σχετικο οτι ειναι περισσοτερο overclocker παρα gamer,πραγμα αλλωστε σεβαστο). Αλλα φανταζομαι εκανε αλλαγη καθως θα βρηκε τον i7 4790k σε καλη τιμη και θα ηθελε να δοκιμασει για να εχει και προσωπικη γνωμη/εμπειρια πανω σε i7 και overclocking. 3
Kostas.karras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δεν υπάρχει τώρα κάτι να το κάνω τραμπα. Πρώτα όμως άλλαξε την κάρτα και συνδυασμό με τον 4100 λέει στο mortal κατά 99 τις 100 ήταν κομπλέ. Του έκανε μόνο κάτι ελαφρύ και αυτό όχι σε τακτά διαστήματα..
jgeorgiou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Fulgore κανένας δεν είπε ότι ένας βαριά κλοκαρισμένος FX δεν είναι επαρκής. Αλλωστε πόσοι έχουν κορυφαίες κάρτες γραφικών και ξεζουμίζουν πραγματικά τους επεξεργαστές αυτούς? ΠΑΝΤΑ λέω ότι ξεκάθαρο vfm είναι ο Ι5 6500 με φθηνή μητρική και δωρεαν ψύκτρα. Αν μπεις σε κλοκαρίσματα ούτε η INTEL είναι vfm γιατί το OC είναι ΧΟΜΠΥ που το πληρώνεις. Με το παραπάνω μνμ μου ήθελα να καταδείξω ότι δεν διαφωνούμε και τόσο πολύ όσο θέλει να δείξει με το εριστικό μνμ του. 1
cliobaccarra Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μα δεν είναι το θέμα αν διαφωνουμε η όχι. Δεν είναι δυνατόν να εχεις ολοκληρωμένη άποψη για κατι αν δεν είναι δικο σου και αν δεν το εχεις δοκιμάσει παντού. Πάμε παρακατω τώρα. Δεν ξεφορτωθηκα κανέναν fx,πουλήθηκε κανονικότητα σύμφωνα με το πως κινείται η αγορα και με +50 ευρώ συνολικά έγινε η μετάβαση στο intel set που ήξερα απο φιλο οτι είναι πολύ καλό κομμάτι το cpu. Επίσης σαν δεύτερο συστημα χρησιμοποιείται ένας fx 6300 @4600 + r9 380, οποτε έχοντας και τα δυο στο σπίτι ξέρω πολύ καλά τι ψάρια πιάνει ο καθένας, και αν αληθεύουν όλα αυτά για τους fx. Και για να ξεκαθαρισουμε αυτά που υπονοεις οτι είπα, δεν εννοουσα οτι χρειάζεται μητρική sabertooth και πάνω. Με μια m5a97 r2 κανεις μια χαρά την δουλεια σου ακόμα και o.c κοντά στα 4.5 αν ξέρεις να κλεινεις turbo και κάτι χαζα powerstates. Αλλά όπως σου είπα και πριν, αν προσφέρεις support level μικροτερο απο 1, και βάζεις τους πελάτες σου σε τοσα έξοδα γιατί δεν εχεις γνωσεις δεν σου φταίει η amd. Έχω ξαναπεί και στο παρελθον οτι πολλα ατομα διάβασαν ενα άρθρο για το τι είναι ip, bottleneck, portforward και γίνανε τεχνικαραδες. Με αυτά που γράφεται το επιβεβαιώνεται όλο και περισσότερο. 4
jgeorgiou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 cliobaccarra δεν τρέχει τίποτε τελικά , συμφωνούμε σε όλα τελικά και ιδίως με το παλιό σου μνμ. οσον αφορά για το αν είναι vfm για mainstream gaming ο Ι5 6500 με φθηνή μητρική και την μαμά ψύκτρα δεν χρειάζεται να αποδείξω το αυτονόητο ούτε να παραβιάσουμε ανοικτές θύρες , η ίδια η αγορά έχει ψηφίσει επί αυτού με συντριπτικό τρόπο.
nick0lis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 για πες τα 'κρυφα' προβληματα που εχουν οι amd ;;;; να σου πω, φχ 150Χ20% = 30 ευρώ ι5 250Χ20% = 50 ευρώ νομιζω οτι οι φχ έχουν κρυφα προβληματα ε; απλα πηρε το ματι μου προσφατα αυτο με το 14% multitasking πιο γρηγορο και δε ξερω εαν ισχυει και σε games http://www.cpu-world.com/Compare/357/AMD_FX-Series_FX-8320_vs_Intel_Core_i5_i5-2400.html Εξαρτάται το παιχνίδι, μελλοντικά με direct X 12 οι φχ κατι παραπανω θα κάνουν. Νομίζω ότι ειναι διλημμα η αλλαγή τώρα, περίμενε τους ζεν όπως είπε και ο alexokanenas, και μην ακούς τα γνωστά ιντελο χερέφωνα του φορουμ. Εξάλλου δεν λένε κατι πλην της γραπτής αγένειας τους. Δες καλά τι χρειάζεσαι και διάλεξε ότι σε βολεύει, Υπόψιν εάν είσαι χρήστης προγραμμάτων Intel optimized τότε ειναι μονόδρομος. 1
Sheogorath Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Αυτό με τα ποσοστά αλήθεια που έγραψες τι είναι? 3
cliobaccarra Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 cliobaccarra μάλιστα εγώ είμαι άσχετος που λέω αυτά , εσύ τι έλεγες πριν λίγους μήνες που έιχες AMD FX και τον ξεφορτώθηκες για να πάρεις intel? http://prntscr.com/bicr5l Οσον αφορά την επάρκεια μου , εμένα υπάρχουν ιδιώτες που πληρώνουν γι'αυτή βγάζοντας λεφτά από την τσέπη τους , εσένα πόσοι σε πληρώνουν για την δικιά σου? Μήπως με το σχόλιο που είχες κάνει τότε συμφωνούμε και καίμε τσάμπα ρεύμα? Χωρίς να θέλω να σε θιξω προσωπικά χαίρομαι που υπάρχει κόσμος που πληρώνει για τέτοιου level support που μπορεί να το κανει ο οποιοσδήποτε. Έχει γεμίσει ο τόπος ακόμα και στις εδώ αγγελίες για τεχνικούς που συνθέτουν hardware και κανουν φορματ με 10-15 ευρω.Καταλαβαίνουμε όλοι για τι τρομερό επίπεδο έτσι; Ευτυχώς δεν συμβιβάστηκα ποτε να κοστολογισω τόσο την εργατοωρα μου και δεν καθισα να κάνω συνθέσεις σε ίντερνετ καφέ για φραγκοδιφραγκα. Καλυτερα να ξεκινήσεις support σε καμια σοβαρή εταιρεια μπας και μαθεις και κατι και να σταματήσεις να ασχολησε με το fps meter. 4
Kostas.karras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Χωρίς να θέλω να σε θιξω προσωπικά χαίρομαι που υπάρχει κόσμος που πληρώνει για τέτοιου level support που μπορεί να το κανει ο οποιοσδήποτε. Έχει γεμίσει ο τόπος ακόμα και στις εδώ αγγελίες για τεχνικούς που συνθέτουν hardware και κανουν φορματ με 10-15 ευρω.Καταλαβαίνουμε όλοι για τι τρομερό επίπεδο έτσι; Ευτυχώς δεν συμβιβάστηκα ποτε να κοστολογισω τόσο την εργατοωρα μου και δεν καθισα να κάνω συνθέσεις σε ίντερνετ καφέ για φραγκοδιφραγκα. Καλυτερα να ξεκινήσεις support σε καμια σοβαρή εταιρεια μπας και μαθεις και κατι και να σταματήσεις να ασχολησε με το fps meter. Μα τοση@νωμαλια δεν ξαναειδα στην ζωη μου.. amd "fun"boy υπογραφοντας intel 4790k.. ειστε για γελια μερικοι..
cliobaccarra Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μα τοση@νωμαλια δεν ξαναειδα στην ζωη μου.. amd "fun"boy υπογραφοντας intel 4790k.. ειστε για γελια μερικοι.. Εσυ παλι γιατι βγηκες απο το κλουβι σου; Αλλη μια περιπτωση τεχνικου καταλαβα.... 4
_Theo_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλά γενικά έχουμε γεμίσει με τεχνικούς, προγραμματιστές, IT Consultants και οι περισσότεροι δεν έχουν ούτε πτυχίο ΙΕΚ.
Kostas.karras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Εσυ παλι γιατι βγηκες απο το κλουβι σου; Αλλη μια περιπτωση τεχνικου καταλαβα.... Στο επαιξα τεχνικος? δεν νομιζω cliomapparra.. κανε κανενα game με τον intel σου να χαρεις και ασε αυτους με τους amd να υποστηριζουν τον επεξεργαστη τους( που δικαια και καλα κανουν και εγω μαζι τους!) εσυ μου θυμιζεις κατι πορωμενους βαζελους που μενουν πειραια..(@νωμαλια μιλαμε) με τον μονο τεχνικο που θα σε συγκρινα απο την στιγμη που προτεινεις για mmo games fx επεξεργστες (και δεν μιλαω γενικα για την amd) ειναι ο τσακωνας. και συγγνωμη το forum για την επιθεση αυτη αλλα απο την στιγμη που βγαινει ενα θεμα και γινεται εντελως out of topic το θεμα για intel vs amd τι να πω...και εγω ειχα τον 8350 και το ανεφερα και πιο πριν και γενικα ειναι ενας αξιοτιμος cpu για τα λεφτα του,vfm για multitasking και μετρια κατασταση για ορισμενα games.. δεν επικρατει παντου.. 1
nikos1982 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Στο επαιξα τεχνικος? δεν νομιζω cliomapparra.. κανε κανενα game με τον intel σου να χαρεις και ασε αυτους με τους amd να υποστηριζουν τον επεξεργαστη τους( που δικαια και καλα κανουν και εγω μαζι τους!) εσυ μου θυμιζεις κατι πορωμενους βαζελους που μενουν πειραια..(@νωμαλια μιλαμε) με τον μονο τεχνικο που θα σε συγκρινα απο την στιγμη που προτεινεις για mmo games fx επεξεργστες (και δεν μιλαω γενικα για την amd) ειναι ο τσακωνας. και συγγνωμη το forum για την επιθεση αυτη αλλα απο την στιγμη που βγαινει ενα θεμα και γινεται εντελως out of topic το θεμα για intel vs amd τι να πω...και εγω ειχα τον 8350 και το ανεφερα και πιο πριν και γενικα ειναι ενας αξιοτιμος cpu για τα λεφτα του,vfm για multitasking και μετρια κατασταση για ορισμενα games.. δεν επικρατει παντου.. ναι οπως τα λες.αν δεν μπορεις να κανεις το hardware σου να δουλεψει σωστα λογικο ειναι να το κραζεις. εγω απο 2010 εχω amd για λογους οτι δεν γουσταρο να πληρωνω κερατιατικα την ιντελ δεν ειχα και δεν εχω προβλημα σε κανενα παιχνιδι mmo single player.δεν ειμαι extreme gamer οποτε ναι με καλυπτη ακριβως η amd σε αυτο που θελω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις