jgeorgiou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 δεν ήθελα να το αναφέρω μέχρι τώρα αλλά θα το πω για να καταπιείς και αυτή την καραμέλα όπως καταπιες τις προηγούμενες. Προσωπικά έχω στήσει και ιντερνετ καφε με 55 υπολογιστές με 6πυρηνους FX που ορισμένους τους αναβαθμίσαμε σε 8πυρηνους. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας επέμενε 5 χρόνια με αναβαθμίσεις και μπαλώματα μέχρι που έβαλε skylake ι5 6500 και έτριβε τα μάτια του! Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη , όχι μόνο στην απόδοση αλλά και σε πολλά άλλα "κρυφά" προβλήματα των AMD που δεν θα κάτσω να στα εξηγήσω για ευνόητους λόγους. Προσωπικά έχω και 2πυρηνο ΑΜ3 και 6πυρηνο FX ΑΜ3+ και τους έχω για διάφορες δοκιμές που κάνω. Οποτε όταν μιλάς περι άγνοιας κοίτα τον καθρέφτη που πήρες μια μητρική , αντέγραψες ένα o/c scenario από το ιντερνετ και μας έγινες ειδικός. Σε προσβάλω ευθέως ότι είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ γιατί συνεχίζεις σε όλο το θέμα να μειώνεις κάποιον με πολύ περισσότερες γνώσεις και εμπειρία από εσένα.
nikos1982 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 για πες τα 'κρυφα' προβληματα που εχουν οι amd ;;;; 6
ShooterX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ελεος με τους χαρακτηρισμους παιδια..πειτε τη γνωμη σας οκ αλλα οχι ετσι..
nikos1982 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 το νεο με τα κενα ασφαλειας που εχουν ιντελ cpu το διαβασαται η οχι;;;;; τωρα αντη για Ιntel inside θα τους λεμε back door inside.
katerinapn85 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Aναλογα τις απαιτησεις και τις αναγκες του καθενα..Αφου λες οτι σε καλυπτει<Δεν εχω παρατηρησει προβλημα με μια gtx970>...Γιατι το ψαχνεις..?? Δεν εχω παρατηρησει προβλημα με τον ι52400 αλλα εαν ενας FX 8320 οχταπυρινος θα μου εδινε καμια 10ρια FPS παραπανω θα σκεφτομουν την αγορα(Την πουλησα την 970 και το σεπτεμβρη θα παω για αλλη αγορα)
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δεν εχω παρατηρησει προβλημα αλλα εαν ενας FX 8320 οχταπυρινος θα μου εδινε καμια 10ρια FPS παραπανω θα σκεφτομουν την αγορα(Την πουλησα την 970 και το σεπτεμβρη θα παω για αλλη αγορα) Βασικα ουτε εγω το καταλαβα αυτο οπως εν μερη και για ποιο λογο ανοιξες θεμα ξεχωριστο,αφου ουκ ολιγες φορες στα θεματα των καρτων γραφικων nvidia που συμμετειχες(και με την προηγουμενη σειρα λογω 970 και αυτη λογω 1070 υποθετω)εχει αναφερθει ουκ ολιγες φορες οτι i5 socket 1155 και μετα αντεχει μια χαρα για τα συγχρονα παιχνιδια. 3
nikos1982 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δεν εχω παρατηρησει προβλημα με τον ι52400 αλλα εαν ενας FX 8320 οχταπυρινος θα μου εδινε καμια 10ρια FPS παραπανω θα σκεφτομουν την αγορα(Την πουλησα την 970 και το σεπτεμβρη θα παω για αλλη αγορα) οταν το μαξ στο μονιτορ σου ειναι 60 frames και με τον 2400 κα ιτην 970 τα ειχες στην αναλυση που παιζεις και τα ειχες σταθερα τα 10 παραπανω απο οποιοδιποτε cpu δεν νομίζω να αξιζει τα παραπανω λεφτα για ολικη αναβαθμηση.
cliobaccarra Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 δεν ήθελα να το αναφέρω μέχρι τώρα αλλά θα το πω για να καταπιείς και αυτή την καραμέλα όπως καταπιες τις προηγούμενες. Προσωπικά έχω στήσει και ιντερνετ καφε με 55 υπολογιστές με 6πυρηνους FX που ορισμένους τους αναβαθμίσαμε σε 8πυρηνους. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας επέμενε 5 χρόνια με αναβαθμίσεις και μπαλώματα μέχρι που έβαλε skylake ι5 6500 και έτριβε τα μάτια του! Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη , όχι μόνο στην απόδοση αλλά και σε πολλά άλλα "κρυφά" προβλήματα των AMD που δεν θα κάτσω να στα εξηγήσω για ευνόητους λόγους. Προσωπικά έχω και 2πυρηνο ΑΜ3 και 6πυρηνο FX ΑΜ3+ και τους έχω για διάφορες δοκιμές που κάνω. Οποτε όταν μιλάς περι άγνοιας κοίτα τον καθρέφτη που πήρες μια μητρική , αντέγραψες ένα o/c scenario από το ιντερνετ και μας έγινες ειδικός. Σε προσβάλω ευθέως ότι είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ γιατί συνεχίζεις σε όλο το θέμα να μειώνεις κάποιον με πολύ περισσότερες γνώσεις και εμπειρία από εσένα. Δεν ξερω ποιος απο τους δυο ξερει περισσοτερα το μονο σιγουρο ειναι οτι εσυ εισαι ασχετος οσον αφορα την συγκεκριμενη γενια επεξεργαστων. Αν στηριζεις την γνωση και το παιζεις καποιος προσφεροντας υπηρεσιες support level <1 ζητω που καικαμε. Τραβα να ανοιξεις κανα τετραδιο μπας και ανοιξουν τα ματια σου γιατι οποιος κατοχος εχει και ειχε fx γελαει πραγματικα με την παρτη σου. 4
katerinapn85 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 απλα πηρε το ματι μου προσφατα αυτο με το 14% multitasking πιο γρηγορο και δε ξερω εαν ισχυει και σε games http://www.cpu-world.com/Compare/357/AMD_FX-Series_FX-8320_vs_Intel_Core_i5_i5-2400.html
pirate79 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Πηρα επεξεργαστη με ψυχολογικα προβληματα και δεν το ηξερα 1
Kostas.karras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 ημουν πρωην χρηστης του 8350+asus crossair v formulla z+r9 290trix.Oταν τον πρωτοπηρα ενθουσιαστηκα..χαμηλες θερμοκρασιες,αθορυβο στις αρχες,καλη σχετικα αποδωση σε games και κανενα προβλημα σε multitasking.οταν ομως σε mmo games στα minimum fps ειχα θεματα αναρωτιομουν το γιατι..αρχικα κατεβασα διαφορες εφαρμογες για benchmarks test και ηταν χαμηλα πολυ.αρχικα ξεκινησα με φορματ,ενα o/c ,αλλαγη ψυχτρας μιας και ειχε ηδη αρχισει να γινετε θορυβωδες,αλλα τιποτα..ειχα λακτισματα καθε αυτου..και ημουν υπερ της amd! μιας και δεν εβγαλα ακρη ξεκινησα αλλαγη σε σοκετ 1150, αρχικα πηρα λογο οικονομοικων g3258 μια gtx970 κυριως για λογους design και κατι πολυ κοντα στην ρ9 που ειχα. Σας πληροφορω οτι ακομα και με τον g3258 σε μμο games κυριως ηταν η νυχτα με την μερα...καλυτερα fps, και κανενα lagging.Τωρα τι να πω,εφταιγε ο 8350 σε συνδυασμο με την ρ9? δεν ξερω,παντως αν ηθελα gaming pc θα προτιμουσα σιγουρα κατι σε ιντελ. αν ηθελα κατι σε φθηνο σε amd θα προτιμουσα εναν 860κ η εναν φοβερο 7890κ για αποφυγη οποιαδηποτε μπουκαλιου σε σχεση με τους ποιο αδυναμους πυρηνες ενος fx.υστερα στο συστημα του αδερφου μου... fx 4100 με ρ9 270 mortal kombat lagging σε full γραφικα gta 5 normal κατασταση fallout normal κατασταση lol 180-200 fps και αποτομα σκαμπανεβασματα. αλλαγη συστηματος σε ι3-6320+gtx 680 mortal kombat κανενα lagging σε full γραφικα gta 5 normal κατασταση με υψηλοτερα fps fallout normal κατασταση με υψηλοτερα fps lol 300 fps χωρις αποτομα σκαμπανεβασματα. 2
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Όταν τελειώσετε με τα CPU πείτε μου και εμένα να πάμε και στα chipset που τον υποστηρίζουν γιατί όποιος νομίζει ότι μια CPU στέκεται μόνη της πλανάται πλάνην οικτρά..
artshadows Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 phenom 955 + 760gtx mortal combat full no lag, μαλλον ειναι θεμα καρτας κανε τις τραμπα και πες μας αν μπορεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις