Fulgore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 δεν θα κανω διαλογο μαζι σου γιατι γενικα δεν μου αρεσει ο τροπος που γραφεις. Ε μην κανεις μαζι μου επειδη απο οτι φενεται σου λεω οτι αυτα που γραφεις δεν ισχυουν αλλα κανε μονο με αυτους που συμφωνουν σε αυτα που γραφεις.... Επισης μου μιλας για περιοδους πριν 2-3χρονια στις οποιες συμμετειχα προσωπικα αρκετα ενεργα στα θεματα των αναβαθμισεων και γνωριζω απο πρωτο χερι τι ακριβως γραφανε τοτε πανω στους επεξεργαστες στα gaming pc θεματα που ειχαν ανοιχτει. 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Επισης και σε αυτο που γραφεις διαφωνω,τουλαχιστον σε σχεση με οτι γραφεται στο Insomnia. Κανεις δεν ειπε οτι οι Fx ειναι τελειοι αλλα οπωτε παει καποιος να τονισει τις ατελειες οπως λες και εσυ τοτε κατευθειαν ο αλλος ειναι Intel fanboy...Επισης οποιος υπερασπιζεται τους Fx λογω Amd και μερους πωλησεων(παιρνω το μερος του αδυναμου που λεμε)ειναι ο καλος και σωστος ενω οποιος υπερασπιζεται την Intel(γιατι πολυ απλα εχει σε γενικες γραμμες μεινει ικανοποιημενος απο τους επεξεργαστες της)ειναι ο κατακριτεος,ο fanboy που του κανει πληση εγκεφαλου η Intel κλπ. Έχω αυτή την στάση μιας και από συγκεκριμένους, όχι από εσένα τουλάχιστον, επικρατεί εδώ μέσα πως οι fx το ένα οι fx το άλλο, πάρτε i5 να σωθείτε, μια τέτοια τάση η οποία υπάρχει σε όλα τα φόρουμ που γίνεται συζήτηση πάνω στα cpu. Μια μέση λύση ψάχνω, να λέγονται τα καλά και τα κακά i5 και fx και όχι να λέγεται i5 all the way και οι fx σέρνονται, για αυτό με βλέπεις κάπως πιο υπερβολικό στο να υποστηρίξω τους fx. Δεν είδες πριν ο άλλος τι είπε, κάνουμε καμιά βουτιά και δεν ανάβουμε σόμπες, γιατί είμαι σίγουρος πως ήταν άλλη μία σπόντα ως προς τους fx μαζί με όλες τις άλλες που έχει κάνει; Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί είμαι αρκετά επιφυλακτικός με τους intel πια. Η intel ως γνωστόν ξεπερνά την amd σε επιδόσεις από core 2 και έπειτα, έχει χτίσει ένα φοβερό marketing που κάνει κάθε προϊόν της intel ελκυστικό και αρεστό στο αγοραστικό κοινό, κάτι που δεν συμβαίνει με την amd. Έχει επικρατήσει η προκατάληψη ότι οι amd είναι σόμπες, καίγονται, έχουν τραγικά μεγαλύτερη κατανάλωση και άλλες τέτοιες πίπες, δυστυχώς υπάρχει κόσμος που πιστεύει ακόμα τέτοια πράγματα. Το ίδιο θα έκανε και η amd αν είχε τα ηνία, δεν λέω την amd αγία, απλά με ενοχλεί η όλη προκατάληψη απέναντι στους amd. Αν δεν τους αρέσει ας πάνε σε intel, τσάμπα αρχίζουν τα "ο intel αυτό ξεπερνά τον amd οι amd δεν αξίζουν κλπ", αυτά δεν τα μπορώ. Και το ξέρεις πως δεν με ενδιαφέρει αν ο cpu που θα πάρω θα είναι intel ή amd, με νοιάζει να καλύπτει τις ανάγκες μου συναρτήσει των χρημάτων που δίνω. Με κάποια κριτήρια λοιπόν θα επιλέξει κανείς intel ή amd αντίστοιχα. Φυσικά αυτό είναι γνώμη μου πάντα, δεν ζητάω να συμφωνήσεις, απλά θεώρησα σωστό να πω και γω από πλευράς μου πως βλέπω το πράγμα. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2016 από Mult1C0r3Cpu 5
seithan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Έχω αυτή την στάση μιας και από συγκεκριμένους, όχι από εσένα τουλάχιστον, επικρατεί εδώ μέσα πως οι fx το ένα οι fx το άλλο, πάρτε i5 να σωθείτε, μια τέτοια τάση η οποία υπάρχει σε όλα τα φόρουμ που γίνεται συζήτηση πάνω στα cpu. Μια μέση λύση ψάχνω, να λέγονται τα καλά και τα κακά i5 και fx και όχι να λέγεται i5 all the way και οι fx σέρνονται, για αυτό με βλέπεις κάπως πιο υπερβολικό στο να υποστηρίξω τους fx. Δεν είδες πριν ο άλλος τι είπε, κάνουμε καμιά βουτιά και δεν ανάβουμε σόμπες, γιατί είμαι σίγουρος πως ήταν άλλη μία σπόντα ως προς τους fx μαζί με όλες τις άλλες που έχει κάνει; Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί είμαι αρκετά επιφυλακτικός με τους intel πια. Η intel ως γνωστόν ξεπερνά την amd σε επιδόσεις από core 2 και έπειτα, έχει χτίσει ένα φοβερό marketing που κάνει κάθε προϊόν της intel ελκυστικό και αρεστό στο αγοραστικό κοινό, κάτι που δεν συμβαίνει με την amd. Έχει επικρατήσει η προκατάληψη ότι οι amd είναι σόμπες, καίγονται, έχουν τραγικά μεγαλύτερη κατανάλωση και άλλες τέτοιες πίπες, δυστυχώς υπάρχει κόσμος που πιστεύει ακόμα τέτοια πράγματα. Το ίδιο θα έκανε και η amd αν είχε τα ηνία, δεν λέω την amd αγία, απλά με ενοχλή η όλη προκατάληψη απέναντι στους amd. Αν δεν τους αρέσει ας πάνε σε intel, τσάμπα αρχίζουν τα "ο intel αυτό ξεπερνά τον amd οι amd δεν αξίζουν κλπ", αυτά δεν τα μπορώ. Και το ξέρεις πως δεν με ενδιαφέρει αν ο cpu που θα πάρω θα είναι intel ή amd, με νοιάζει να καλύπτει τις ανάγκες μου συναρτήσει των χρημάτων που δίνω. Με κάποια κριτήρια λοιπόν θα επιλέξει κανείς intel ή amd αντίστοιχα. Φυσικά αυτό είναι γνώμη μου πάντα, δεν ζητάω να συμφωνήσεις, απλά θεώρησα σωστό να πω και γω από πλευράς μου πως βλέπω το πράγμα. Είμαι Intelάκιας από την αλλαγή 486 σε Pentium MMX. Αλλά δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με οτι είπες παραπάνω
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Έχω αυτή την στάση μιας και από συγκεκριμένους, όχι από εσένα τουλάχιστον, επικρατεί εδώ μέσα πως οι fx το ένα οι fx το άλλο, πάρτε i5 να σωθείτε, μια τέτοια τάση η οποία υπάρχει σε όλα τα φόρουμ που γίνεται συζήτηση πάνω στα cpu. Μια μέση λύση ψάχνω, να λέγονται τα καλά και τα κακά i5 και fx και όχι να λέγεται i5 all the way και οι fx σέρνονται, για αυτό με βλέπεις κάπως πιο υπερβολικό στο να υποστηρίξω τους fx. Δεν είδες πριν ο άλλος τι είπε, κάνουμε καμιά βουτιά και δεν ανάβουμε σόμπες, γιατί είμαι σίγουρος πως ήταν άλλη μία σπόντα ως προς τους fx μαζί με όλες τις άλλες που έχει κάνει; Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί είμαι αρκετά επιφυλακτικός με τους intel πια. Η intel ως γνωστόν ξεπερνά την amd σε επιδόσεις από core 2 και έπειτα, έχει χτίσει ένα φοβερό marketing που κάνει κάθε προϊόν της intel ελκυστικό και αρεστό στο αγοραστικό κοινό, κάτι που δεν συμβαίνει με την amd. Έχει επικρατήσει η προκατάληψη ότι οι amd είναι σόμπες, καίγονται, έχουν τραγικά μεγαλύτερη κατανάλωση και άλλες τέτοιες πίπες, δυστυχώς υπάρχει κόσμος που πιστεύει ακόμα τέτοια πράγματα. Το ίδιο θα έκανε και η amd αν είχε τα ηνία, δεν λέω την amd αγία, απλά με ενοχλή η όλη προκατάληψη απέναντι στους amd. Αν δεν τους αρέσει ας πάνε σε intel, τσάμπα αρχίζουν τα "ο intel αυτό ξεπερνά τον amd οι amd δεν αξίζουν κλπ", αυτά δεν τα μπορώ. Και το ξέρεις πως δεν με ενδιαφέρει αν ο cpu που θα πάρω θα είναι intel ή amd, με νοιάζει να καλύπτει τις ανάγκες μου συναρτήσει των χρημάτων που δίνω. Με κάποια κριτήρια λοιπόν θα επιλέξει κανείς intel ή amd αντίστοιχα. Φυσικά αυτό είναι γνώμη μου πάντα, δεν ζητάω να συμφωνήσεις, απλά θεώρησα σωστό να πω και γω από πλευράς μου πως βλέπω το πράγμα. Ο μεσος ορος των ατομων που θελουν gaming pc με overclock δεν καθονται να ασχοληθουν(στο oc καρτων ειναι πιο ευκολο αρα και πιθανοτερο να κανουν αν το θελουν). Αρα ναι οι Intel για την πλειοψηφια του κοσμου ειναι η καλυτερη επιλογη. Τωρα αν ο αλλος ομως μου θελει οπως εχουμε ξαναπει να διαθεσει ενα συγκεκριμενο ποσο και θελει να ασχοληθει/πειραματιστει με το oc,τοτε ναι οι Fx οχι ειναι καλυτεροι αλλα μονοδρομος. Ατομα που πετανε κουβεντες ειτε για Fx ειτε για Intel οτι ανεβαζουν θερμοκρασιες λες και μια ψυκτρα των 30 ευρω ειναι πολυτελεια,δυστηχως ειναι ατομα που ειναι η εννοια του ignore αν επιμενουν σε αυτα που γραφουν. Οντως και εγω πιο παλια προτεινα αρκετα Fx(εποχες που ο 6300 ειχε φτασει τα 91ευρω φθηνοτερη τιμη στο skroutz και ο 8320 τα 119ευρω αν θυμαμαι καλα)αλλα οσο μετα αρχιζαν να ανεβαινουν οι τιμες και εβλεπα οτι οι περισσοτεροι οντως δεν τους ενδιεφερε καθολου το oc γιαυτο και ελεγα οτι i5>fx. Επισης υπαρχει και η αλλη κατηγορια οπως σωστα αναφερθηκε των overclocker κυριως του forum οι οποιοι εχουν δωσει τοσα χρηματα για επεξεργαστες/μητρικες/ψυκτρες για oc που μπορουσαν ανετα να αγορασουν ειτε intel ειτε Amd. Για μενα ουτως ή αλλως το overclocking στην παρουσα φαση(μιας και μιλαμε οπως παντα για gaming pc και οχι για overclocking)το θεωρω αχρηστο αφου τα περισσοτερα παιχνιδια τραβανε περισσοτερο απο την καρτα γραφικων και ακομα και στην περιπτωση των Intel οπως εχω ξαναπει ειμα περισσοτερο υπερ των κλειδωμενων υπερ παρα των ξεκλειδωτων(καθαρα λογω κοστους).
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Έγραψα το ενοχλεί με "η", καλά που το είδα και το διόρθωσα, κεκτημένη ταχύτητα .
Occultist Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Έχει καταντήσει αηδία να υποστηρίζουν τους FX για gaming και με μνήμη χρυσόψαρου για τα 3-4 games που ΔΕΝ είναι cpu bound. Βαριέμαι να ψάχνω πάλι τα screenshots από bench game που γονατίζουν τον cpu και που δείχνουν 50 fps σε FX και 120 σε Intel με την ίδια κάρτα...Νταξ, τα ψυχολογικά του καθενός θα λύνουμε πάλι; Ότι πείτε - το αγοράσατε στο 1/3 των χρημάτων και μας πιάσατε όλους κορόιδα. Tούμπανο ο FX - αλίμονο... 3
Scatman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Ότι να ναι ειλικρινά. Εκτός τόπου και χρόνου σχόλια. Αυτά που λέγαμε περι Intel boyz. Ευτυχώς καταλαβαινόσαστε με τον jgeorgiou. 2
_Theo_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Ο FX-8320 είναι σαφώς ανώτερος του 2500k (και νεώτερων i5) σε πολυνηματικές εφαρμογές http://www.anandtech.com/bench/product/698?vs=288 Σε κάποια παιχνίδια και ειδικά στα παιχνίδια στρατηγικής και κάποια ΜΜΟ, τα περισσότερα απο τα οποία είναι κακογραμμένα, υπερισχύει ο i5. Τόσο απλά. Windows 8 - Skyrim - 1680 x 1050Frames per Second - Higher is Better 202.2 FX-8320 225.9 i5 2500k Windows 8 - Diablo 3 - 1680 x 1050Frames per Second - Higher is Better 212.4 FX-8320 214.2 i5 2500k Καμία διαφορά εδώ. Dragon Age Origins - 1680 x 1050 - Max Settings (no AA/Vsync)Frames per Second - Higher is Better 129.2 FX-8320 159.4 i5 2500k Dawn of War II - 1680 x 1050 - Ultra SettingsFrames per Second - Higher is Better 65 FX-8320 82.3 i5 2500k World of WarcraftFRAPS Runthrough - FPS - Higher is Better 80.6 FX-8320 119.4 i5-2500k Starcraft 21024 x 768 - Medium Graphics, Ultra CPU Settings 45 64. Εδώ στα παιχνίδια ΜΜΟ και στρατηγικής αρχίζει και ανοίγει η ψαλίδα. Ποιός μας λέει όμως οτι δεν είναι βελτιστοποιημένα για Intel η απλώς κακογραμμένα; Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Καλό θα ήταν ο TS να περιμένει τους Zen, διότι αν είναι καλοί, θα κλαίει τα λεφτά του. Έχει καταντήσει αηδία να υποστηρίζουν τους FX για gaming και με μνήμη χρυσόψαρου για τα 3-4 games που ΔΕΝ είναι cpu bound. Βαριέμαι να ψάχνω πάλι τα screenshots από bench game που γονατίζουν τον cpu και που δείχνουν 50 fps σε FX και 120 σε Intel με την ίδια κάρτα...Νταξ, τα ψυχολογικά του καθενός θα λύνουμε πάλι; Ότι πείτε - το αγοράσατε στο 1/3 των χρημάτων και μας πιάσατε όλους κορόιδα. Tούμπανο ο FX - αλίμονο... Ότι να ναι... 3
jgeorgiou Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 α) καταρχας συγκρίνεις Ι5 τεσσερις γενιές πίσω και AMD που κυκλοφορεί τώρα. β) εγώ θα συμφωνήσω ότι υπάρχει παγκόσμια συνωμοσία και τα περισσότερα παιχνίδια αργουν όταν κάνουν detect FX , εδώ κάποιος καψερός ρωτάει πως θα τρέχει καλύτερα τα παιχνίδια όχι πως θα λύσει παγκόσμια ζητήματα γ) Μακάρι να έρθουν οι αναθεματισμένοι ΖΕΝ έστω και το 2017 , μακάρι να είναι καλοί , μακάρι να έχουμε περισσότερες επιλογές και ανταγωνισμό. δ) πως αλήθεια αισθάνεται κάποιος που λέει ότι ο γάιδαρος πετάει ενώ όλοι γύρω από την εμπειρία τους ξέρουν ότι δεν πετάει? 2
Dennisbest Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Έχεις την ιντέλ με γρήγορότερους πυρήνες από την amd. Είναι λογικό όταν η εφαρμογή , στην προκειμένη το παιχνίδι, εκμεταλλεύεται μέχρι 4 πυρήνες να υπάρχει διαφορά στις επιδόσεις. Το αν αυτή είναι σημαντική με τα τωρινά παιχνίδια είναι άλλο θέμα , εδώ απλώς αναφέρουμε το γεγονός που ισχύει.
Scatman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) α) καταρχας συγκρίνεις Ι5 τεσσερις γενιές πίσω και AMD που κυκλοφορεί τώρα. β) εγώ θα συμφωνήσω ότι υπάρχει παγκόσμια συνωμοσία και τα περισσότερα παιχνίδια αργουν όταν κάνουν detect FX , εδώ κάποιος καψερός ρωτάει πως θα τρέχει καλύτερα τα παιχνίδια όχι πως θα λύσει παγκόσμια ζητήματα γ) Μακάρι να έρθουν οι αναθεματισμένοι ΖΕΝ έστω και το 2017 , μακάρι να είναι καλοί , μακάρι να έχουμε περισσότερες επιλογές και ανταγωνισμό. δ) πως αλήθεια αισθάνεται κάποιος που λέει ότι ο γάιδαρος πετάει ενώ όλοι γύρω από την εμπειρία τους ξέρουν ότι δεν πετάει? Ειλικρινά καταντάει κωμικό. Απ'την μία αυτοαποκαλείσαι έμπειρος, ψαγμένος απ'την άλλη με αυτά που γράφεις δείχνεις ότι έχεις μεσάνυχτα. Η γενιά των fx είναι η αντίστοιχη 1155 της intel, με αυτή είναι λογικό, ΚΑΝΟΝΙΚΑ, να γίνονται συγκρίσεις. Το ότι η AMD είναι ανενεργή στον τομέα των cpus ή κάνει bin-εμφανίσεις ίδιων επεξεργαστών, δε σημαίνει ότι αντιστοιχεί στις επόμενες intel γενιές. Μπορείτε να το καταλάβετε κάποιοι αυτό το απλό; είναι περίπλοκο; Οι συγκρίσεις με skylake είναι πολυτελεια. Εχει ειπωθεί δεκάδες φορές στο φόρουμ ότι οι FX, παρα την ηλικία τους, στέκονται απίστευτα καλά. Ε, δε μπορείτε να το επεξεργαστείτε και φτάνουμε πάντα σε κλισέ πλέον αηδίες. Πολλοί δε,φτάνετε σε υπερβολές που μόνο εδώ διαβάζονται. Κι επειδή ο γάιδαρος μάλλον πετάει, το πως μπήκαν οι skylakes , η υπεροχή της intel κτλ κτλ σε ένα thread με συγκεκριμένο ερώτημα δεν χρειάζεται σχόλια. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2016 από Scatman 3
_Theo_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 α) καταρχας συγκρίνεις Ι5 τεσσερις γενιές πίσω και AMD που κυκλοφορεί τώρα. β) εγώ θα συμφωνήσω ότι υπάρχει παγκόσμια συνωμοσία και τα περισσότερα παιχνίδια αργουν όταν κάνουν detect FX , εδώ κάποιος καψερός ρωτάει πως θα τρέχει καλύτερα τα παιχνίδια όχι πως θα λύσει παγκόσμια ζητήματα γ) Μακάρι να έρθουν οι αναθεματισμένοι ΖΕΝ έστω και το 2017 , μακάρι να είναι καλοί , μακάρι να έχουμε περισσότερες επιλογές και ανταγωνισμό. δ) πως αλήθεια αισθάνεται κάποιος που λέει ότι ο γάιδαρος πετάει ενώ όλοι γύρω από την εμπειρία τους ξέρουν ότι δεν πετάει? Δεν είναι καλή η δικαιολογία σου. Ο AMD βγήκε τον Οκτώβριο του 2012 και όχι τώρα. Δεν έχει σημασία αν κυκλοφορεί ή όχι. Θές τον ευρέως διαδεδομένο 3570k που βγήκε μάζι με τον FX-8320; Windows 8 - Skyrim - 1680 x 1050Frames per Second - Higher is Better 202.2 FX-8320 237.1 i5 3570k Windows 8 - Diablo 3 - 1680 x 1050Frames per Second - Higher is Better 212.4 FX-8320 223.1 i5 3570k Dragon Age Origins - 1680 x 1050 - Max Settings (no AA/Vsync)Frames per Second - Higher is Better 129.2 FX-8320 159.1 i5 3570k Dawn of War II - 1680 x 1050 - Ultra SettingsFrames per Second - Higher is Better 65 FX-8320 84.7 i5 3570k World of WarcraftFRAPS Runthrough - FPS - Higher is Better 80.6 FX-8320 126.2 i5 3570k Starcraft 21024 x 768 - Medium Graphics, Ultra CPU Settings 45 FX-8320 67.9 i5 3570k Μια απο τα ίδια...
Thanos1972 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Γκουχ μουχ γκουχ χαλια οι fx χαλια μαυρα.γκουχ μουχ. 2
seithan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Ο FX-8320 είναι σαφώς ανώτερος του 2500k (και νεώτερων i5) σε πολυνηματικές εφαρμογές http://www.anandtech.com/bench/product/698?vs=288 Σε κάποια παιχνίδια και ειδικά στα παιχνίδια στρατηγικής και κάποια ΜΜΟ, τα περισσότερα απο τα οποία είναι κακογραμμένα, υπερισχύει ο i5. Τόσο απλά. Windows 8 - Skyrim - 1680 x 1050 Frames per Second - Higher is Better 202.2 FX-8320 225.9 i5 2500k Windows 8 - Diablo 3 - 1680 x 1050 Frames per Second - Higher is Better 212.4 FX-8320 214.2 i5 2500k Καμία διαφορά εδώ. Dragon Age Origins - 1680 x 1050 - Max Settings (no AA/Vsync) Frames per Second - Higher is Better 129.2 FX-8320 159.4 i5 2500k Dawn of War II - 1680 x 1050 - Ultra Settings Frames per Second - Higher is Better 65 FX-8320 82.3 i5 2500k World of Warcraft FRAPS Runthrough - FPS - Higher is Better 80.6 FX-8320 119.4 i5-2500k Starcraft 2 1024 x 768 - Medium Graphics, Ultra CPU Settings 45 64. Εδώ στα παιχνίδια ΜΜΟ και στρατηγικής αρχίζει και ανοίγει η ψαλίδα. Ποιός μας λέει όμως οτι δεν είναι βελτιστοποιημένα για Intel η απλώς κακογραμμένα; Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Καλό θα ήταν ο TS να περιμένει τους Zen, διότι αν είναι καλοί, θα κλαίει τα λεφτά του. Ότι να ναι... Κοίτα, εάν το δείς και διαφορετικά όμως, άσχετα εάν οι εταιρίες λογισμικού ευνοούν Intel και Nvidia, δεν πάει να ισχύει το αυτό: Σε απόλυτες αποδόσεις, χωρίς γνώμονα την τιμή, ο intel στην πλειοψηφία των παιχνιδιών βρίσκεται μπροστά. Οπότε επιλέγεις AMD για να φτιάξεις budget μηχάνημα; Σωστά. Επιλέγεις AMD για να πας κόντρα στα τράστ της Intel έτσι ώστε μπας και σπάσουν και ωφεληθούμε όλοι; Δεν μπορώ να πώ οτι είναι λάθος! Εφόσον όμως το χρήμα δεν είναι παράγοντας, ουσιαστικά θυσιάζεις υπαρκτές διαφορές στις επιδόσεις - ιδιαίτερα στο minimum FPS , για κάποιον από τους παραπάνω λόγους. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2016 από seithan
_Theo_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Κοίτα, εάν το δείς και διαφορετικά όμως, άσχετα εάν οι εταιρίες λογισμικού ευνοούν Intel και Nvidia, δεν πάει να ισχύει το αυτό: Σε απόλυτες αποδώσεις, χωρίς γνώμονα την τιμή, ο intel στην πλειοψηφία των παιχνιδιών βρίσκεται μπροστά. Οπότε επιλέγεις AMD για να φτιάξεις budget μηχάνημα; Σωστά. Επιλέγεις AMD για να πας κόντρα στα τράστ της Intel έτσι ώστε μπας και σπάσουν και ωφεληθούμε όλοι; Δεν μπορώ να πώ οτι είναι λάθος! Εφόσον όμως το χρήμα δεν είναι παράγοντας, ουσιαστικά θυσιάζεις υπαρκτές διαφορές στις επιδόσεις - ιδιαίτερα στο minimum FPS , για κάποιον από τους παραπάνω λόγους. Όντως στα ελάχιστα καρέ, υπάρχουν διαφορές του στύλ 60-80. Δεν με ενδιαφέρει εμένα αν θα έχω 60 ή 80 μιάς και το μάτι δεν αντιλαμβάνεται τη διαφορά. Αν εσένα σε ενδιαφέρει σκάς τα € και παίρνεις i7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις