BabisTs Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Scatman άστο, ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά και άκρη δεν θα βγει........Όταν όμως ο cliobaccarra έλεγε ότι στοκ 8350 τερματίζει για πλάκα 290x έχοντας κάνει αρκετές δοκιμές και εγώ όταν είδα πως η 290 τερμάτιζε σε 8320 με κλειστό turbo, είμασταν οι περίεργοι... Πες τα αλάνι...συμπλήρωσε και την 780ti ότι την πήγαινε τερματιστή και σε μένα ο 8350 που είχα 6
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Και τώρα θα αρχίσουν οι γνωστοί τα εξής, ότι λέμε ανακρίβειες και πράγματα που βγάζουμε από την φαντασία μας, πλάκα θα έχει πάλι . 4
Scatman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Απλά δε μπορώ αυτό που ανέφερα, να έχουν όλοι άποψη για όλα, χωρίς να έχουν καθημερινή-απαραίτητη εμπειρία με το hardware. Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι οι fx είναι ότι πιο γαμάτο αλλά αυτές οι γενικότητες/ανακυκλώσεις κάπου μου τη δίνουν. Τελευταία δοκίμασα αρκετά δημοφιλή mmorpgs, ανέφερα μερικά πιο πίσω. Βάσει των όσων είχα διαβάσει εδώ και είχαν ανακυκλωθεί μέχρι σημείο εμετού, θεωρούσα ότι θα έχω προβλήματα. Έλα όμως που ο ταπεινός fx8300 πετούσε ακόμα και σε στοκ (3.3ghz) συχνότητα. Τεσπα, έχεις δίκιο άκρη δε θα βγει. 4
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μάθανε και έχουν άποψη άτομα που δεν έχουν εμπειρία από fx φίλτατε, μάθανε στους intel και πιπιλάνε την καραμέλα ενάντια στους amd. Είναι αυτό που έλεγε κάποτε ο nikos1982, βάλτους δύο μηχανήματα με fx και i5 και ίδια κάρτα και σκληρό, να τρέξουν κάποια παιχνίδια, ανάθεμα και αν θα δουν διαφορά. Αυτό που λες scatman, κανείς δεν είπε ότι οι fx είναι τέλειοι, απλά είναι υποτιμημένοι από πολλούς, μόνο και μόνο εξαιτίας της προπαγάνδας που έχει στήσει με άψογο τρόπο η intel. 2
BabisTs Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μάθανε και έχουν άποψη άτομα που δεν έχουν εμπειρία από fx Γενικά έχουν μαζευτεί πολλών φρούτων άτομα εδώ μέσα που ανάθεμα και αν μπορούν να υποστηρίξουν αυτά που λένε σε γενικά θέματα και όχι μόνο επί του παρόντος! 5
katerinapn85 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 αρα παιδια για να μπουμε στο θεμα,ειτε i5 6400 ειτε fx8320 σε σχεση με τον 2400 το θεωρουμε σχεδον sidegrade για παιχνιδια...(?)
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μικρή διαφορά που δεν αξίζει να πετάξεις χρήματα, κοινώς enjoy your system, όπως ακριβώς είναι. 4
ShooterX Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 αρα παιδια για να μπουμε στο θεμα,ειτε i5 6400 ειτε fx8320 σε σχεση με τον 2400 το θεωρουμε σχεδον sidegrade για παιχνιδια...(?) Aναλογα τις απαιτησεις και τις αναγκες του καθενα..Αφου λες οτι σε καλυπτει<Δεν εχω παρατηρησει προβλημα με μια gtx970>...Γιατι το ψαχνεις..?? 1
jgeorgiou Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) εεεε , καλά ρε παιδιά μην κάνετε έτσι ο FX είναι ποιο γρήγορος στο gamming από τον Ι5 6500 , οι γάιδαροι πετάνε και το 95% των gamers παγκοσμίως που παίρνουν ιντελ είναι άσχετοι , δεν θα χαλάσουμε και την καρδιά μας. ΑΑΑΑΑ , επειδή είναι και ζεστή μέρα κάνουμε και καμιά βουτιά στην θάλασσα και δεν ανάβουμε τοστιερες. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2016 από jgeorgiou 1
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Εγω δεν ειπα οτι οι fx ειναι για τα σκουπιδια.Ειπα οτι σε απολυτα νουμερα οι i5 ειναι καλυτεροι απο τους αντιστοιχους fx(ειδικα αν δεν γινει και oc στους fx)και οτι βγαζουν παραπανω fps στα παιχνιδια. Τωρα αν αναλογα το παιχνιδι σε αλλα βγαζουν 10fps παραπανω και σε αλλα βγαζουν 2 fps το ιδιο μου κανει. Μάθανε και έχουν άποψη άτομα που δεν έχουν εμπειρία από fx φίλτατε, Σε αυτο εισαι τελειως λαθος και στο εχω ξαναπει και πιο παλια. Αν ειναι να μιλαγαμε με βαση μονο οτι εχει περασει απο τα χερια μας στα αντιστοιχα θεματα(ακομα και των τροφοδοτικων)τοτε ελπιζω να καταλαβαινεις οτι κανεις δεν θα μιλαγε αφου σχεδον απο κανενα δεν εχουν περασει ολα απο τα χερια του,ειτε διαφορετικα τροφοδοτικα,ειτε διαφορετικες ψυκτρες,ειτε διαφορετικες μητρικες/επεξεργαστες και παει λεγοντας. Επισης οπως εχω κυριολεκτικα βαρεθει να το λεω 1000φορες ο ts εχει i5 2400(κοινως κλειδωμενο).Αν και αυτος(οπως οι περισσοτεροι)σου πουν οτι oc στον fx δεν θα κανουν τοτε ειναι υπερβολες οταν λεμε i5(ειτε παλιο αλλα ακομα περισσοτερο στους καινουργιους)οτι ειναι μπροστα απο Fx??? Όταν όμως ο cliobaccarra έλεγε ότι στοκ 8350 τερματίζει για πλάκα 290x έχοντας κάνει αρκετές δοκιμές και εγώ όταν είδα πως η 290 τερμάτιζε σε 8320 με κλειστό turbo, είμασταν οι περίεργοι... Με την μονη διαφορα οτι ο Cliobaccarra δεν ειναι gamer αγαπητε αλλα overclocker.Κοινως μπορει να εχει ανεβασει(προς τιμη του)μερικα benchmarks παιχνιδιων εδω αλλα τον 8350/70(και τωρα εχει i7 4790k)δεν τον πηρε για gaming αλλα καθαρα για overclock. Μην μπερδευουμε το ενα με το αλλο. 3
nikos1982 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 και το αλλο το παλικαρη με τιν 1080 και τον 8320 στα 4,4 που εκανε ενα πολυ ωραιο θεμα δεν εισα να ζοριστηκε και πολυ ο FX κουκουρουκου. ποιο παλια ο δεινόσαυρος αν τον θυμαστε οταν ειχα πει οτι αν τον βαλω σε 2 πισι με ιντελ αμδ και ιδια τα αλλα παρτς δεν θα καταλαβει τι ειναι τι .που και αυτος εκανε το ιδιο με μερικους εδω μεσα συμφώνησε σε αυτο που εχω ξαναπει.διφορα κουκου ουτε που θα καταλαβει κανεις σε τι πισι παιζει. στο θεμα μας παντος δεν λεει να πας σε κατι αλλο αυτη την στιγμη γιατι ο 2400 ειναι μια χαρα για οτι κανεις. αν ψαχνεις τα νουμερα οπως κανουν αλλοι παμε αλλου και το ξανασυζητάμε, καλες βουτιες. 1
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 κανείς δεν είπε ότι οι fx είναι τέλειοι, απλά είναι υποτιμημένοι από πολλούς, μόνο και μόνο εξαιτίας της προπαγάνδας που έχει στήσει με άψογο τρόπο η intel. Επισης και σε αυτο που γραφεις διαφωνω,τουλαχιστον σε σχεση με οτι γραφεται στο Insomnia. Κανεις δεν ειπε οτι οι Fx ειναι τελειοι αλλα οπωτε παει καποιος να τονισει τις ατελειες οπως λες και εσυ τοτε κατευθειαν ο αλλος ειναι Intel fanboy...Επισης οποιος υπερασπιζεται τους Fx λογω Amd και μερους πωλησεων(παιρνω το μερος του αδυναμου που λεμε)ειναι ο καλος και σωστος ενω οποιος υπερασπιζεται την Intel(γιατι πολυ απλα εχει σε γενικες γραμμες μεινει ικανοποιημενος απο τους επεξεργαστες της)ειναι ο κατακριτεος,ο fanboy που του κανει πληση εγκεφαλου η Intel κλπ. Μου ειχε πει καλη ωρα ο Clio που λες(μιας και τον ξερω)γιατι γραφω για τους Fx αφου δεν εχω καποιο απο αυτους(8350 κτλ)και του απανταω οτι θα δωσω εγω τον i7 4770 που εχω(3χρονια)για να αγορασω fx ή να αγορασω Fx παραλληλα με τον i7 4770 για να εχω καλυτερη γνωμη στα παιχνιδια για ποιο λογο? Για να λεω την γνωμη μου σε θεματα που οι περισσοτεροι ενδιαφερομενοι ειναι στον κοσμο τους???Δηλαδη θα μπω και μεσα κιολας??Το ιδιο και στις καρτες γραφικων βεβαια αλλα και σε αλλα τεχνολογικα πραγματα. Μην πεφτεις στην παγιδα και λες μεμονομενα πραγματα γιατι μετα μπορει αυτο να γυρισει μπουμερανγκ και στα υπολοιπα οπως βλεπεις. Ουτε ειπαμε οτι οι fx ειναι καλοι μονο για τον χειμωνα για το κρυο ή για την Ρωσια και λοιπες μπουρδες που γραφουν ορισμενοι. 1
nikos1982 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 γιατι τρελενεσται δεν καταλαβενω. οταν καποιος ηθελε gaming pc πριν 1 2 χρονια που ο fx 8320 6300 ηταν σε τιμη χωμα κυριολεκτικά δεν ειχε τπτ απο την ιντελ με μαξ 700 ευρω για ενα αξιολογο πισι να παιζει απροβλημάτιστα παιχνιδια σε 1080ρ. τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα αλλα και παλη οποιος εχει εναν fx 6300 83xx δεν χανει σε τπτ απο σε σχεση με ιντελ οταν μιλαμε για πισι για τον κοινό θνητό που ειναι το 80%.
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 γιατι τρελενεσται δεν καταλαβενω. οταν καποιος ηθελε gaming pc πριν 1 2 χρονια που ο fx 8320 6300 ηταν σε τιμη χωμα κυριολεκτικά δεν ειχε τπτ απο την ιντελ με μαξ 700 ευρω για ενα αξιολογο πισι να παιζει απροβλημάτιστα παιχνιδια σε 1080ρ. τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα αλλα και παλη οποιος εχει εναν fx 6300 83xx δεν χανει σε τπτ απο σε σχεση με ιντελ οταν μιλαμε για πισι για τον κοινό θνητό που ειναι το 80%. Δεν ισχυουν αυτα που γραφεις. Για οποιον δεν θα ασχολιοταν με oc ακομα και οι i3 των 120-130ευρω ηταν αξιολογοι για παιχνιδια και στα περισσοτερα μαλιστα απεδιδαν και καλυτερα επειδη ακριβως οι περισσοτεροι θνητοι οπως λες δεν ασχολουνται καν με oc. Και τοτε ξερεις τι αντιστοιχη βλακεια ειχε γραφτει που δεν αναφερεται πλεον καθολου?? ''Ελα μωρε που πας με 2πυρηνο τα επομενα παιχνιδια δεν θα τα σηκωνει καθολου και θα κουτσενει''πριν 3 χρονια που κοιταζα και εγω για τον δικο μου υπολογιστη. Ελα μου ομως που οι 2πυρηνοι μια χαρα κρατανε ακομα και σημερα σε 1080p gaming.... Επισης στα παραπανω που γραφεις δεν γνωριζω πολλους κοινους θνητους να δινουν 700-800ευρω για gaming pc,ειδικα τα τελευταια χρονια αρα δεν ξερω σε τι ακριβως αναφερεσαι(τουλαχιστον για την Ελλαδα που ειμαστε). Και μιας και το πηγες πιο πισω να σου θυμισω οτι στις αρχες των Haswell ο i5 4440 και i5 4460 ξεκινουσαν απο κοντα 155-160ευρω οταν ο αντιστοιχος πχ 8320 εκανε τοτε γυρω στα 125-130ευρω. 1
nikos1982 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 δεν θα κανω διαλογο μαζι σου γιατι γενικα δεν μου αρεσει ο τροπος που γραφεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις