Cell_7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Που να δεις σήμερα στις 20:00 που εχει WWDC πόσα comments του τύπου "το κινητό μου το 2013 το είχε αυτό, μπλα μπλα", πάνε πάρε απο τώρα το pop corn θα έχει πλάκα.
slk200gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Ναι οταν πηγαινει σαν πυραλος τις εφαρμογες ελα να μας το ξαναπεις,λες και ειναι καμια εταιριουλα της πλακας και δεν ξερουν τι βαζουν.Με το λειτουργικο που εχει οτι θελει κανει. Ως κατοχος 8 χρονια iphone (καθε χρονο αλαζα) πριν απο 2 εβδομαδες πουλησα το 6s και πηρα το s7edge,ναι με το λειτουργικο κανει οτι θελει αλλα διστυχος δεν κανει τιποτα,απλα πραγματα ειναι κλειδωμενα,δεν θα το συνεχισω γιατι ξερω τι θα γινει εδω μεσα ,ποιο apelakia απο μενα δυσκολα να βρεθει αλλα τα 2 τελευταια χρονια πουλαει ματοχανδρα για πολυτιμο λιθο
macios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Τιποτα δικο της θα βαλει μεσα μπας και πεσει λιγο η τιμη;
Drake27 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δεν διαφωνώ εγώ ότι το κράτος έχει προβλήματα και υπάρχει έλλειψη οργάνωσης και πολλά άλλα.Αλλά αυτός ο μηδενισμός που ακούμε πια συχνά ότι οι έλληνες είμαστε τεμπέληδες και καθόμαστε και σου λέει ο άλλος εγώ πάω στο εξωτερικό και ντρέπομαι να πω ότι είμαι έλληνας και και και.Αυτά δεν καταλαβαίνω. Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες,βλέπεις η δύναμη των media είναι δυνατή εκεί έξω αλλά όχι ότι δεν είναι και εδώ. Τεσπα μην χαλάσουμε άλλο το θέμα. Σορρυ γενικά για τα offtopic.
Pansp32 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Ναι μπορει να δουλευουμε περισσοτερες ωρες αλλα δεν υπαρχει ομως και περισσοτερη παραγωγη.Ο γερμανος δουλευει λιγοτερες ωρες αλλα βγαζει παραγωγη οσο βγαζουμε εμεις στης περισσοτερες ωρες.Ψαξτο να δεις οτι ετσι ειναι δυστηχως στην σημερον ημεραν. Όχι. Δεν έχει σχέση με "Γερμανό" ή "Έλληνα" κλπ. Είναι fact ότι δουλεύουμε περισσότερο. Η διαφορά είναι σχετικά απλή και είναι ο λόγος ο οποίος η χώρα θα μείνει φτωχή για πολλά χρόνια. Η Ελλάδα βασίζεται στον τουρισμό. Ο τουρισμός είναι εποχική απασχόληση, χαμηλά αμειβόμενη, με μεγάλα κόστη και μικρά κέρδη. Η Γερμανία βασίζεται στην βιομηχανία η οποία έχει μεγαλύτερη κέρδη. Γι' αυτό παράγουν "περισσότερα". Τέλος πάντων τεράστια συζήτηση, nobody cares. Για την είδηση. Who cares; Θα βγάλει κανά φράγκο παραπάνω η Intel. Πιθανόν να δίνει το υλικό της πιο φθηνά από την Qualcomm.
greenalex1996 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Apple? Μπαα !ουτε πλουσιος ειμαι ουτε ποζερος..
georgepppo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Προφανώς ο φίλος και ο κάθε φίλος του forum ξέρει καλύτερα από κάθε εταιρία. Απορώ γιατί στην Ελλάδα πεινάμε εν τέλει αφού όλοι ξέρουμε. σε αυτή την χώρα πεινάμε γιατί δουλεύουν οι 2 στους 10 στο δημόσιο και συντηρούμε ένα κάρο άχρηστους,τα βλέπω στην σχολή μου που όλοι οι κοπρίτες που απέτυχαν στον ιδιωτικό τομέα και γίνανε καθηγητές και βλέπεις τον άλλο και κάνει 15 λεπτά μάθημα......και σε πολλές άλλες δημόσιες υπηρεσίες αλλά όπου δεν υπάρχει έλεγχος τι να λέμε. Τιποτα δικο της θα βαλει μεσα μπας και πεσει λιγο η τιμη; όσο και να της κοστίσει δεν ρίχνει τιμές,ΝΟΜΟΣ γιατί έχει το μηλαράκι απο πίσω Για άλλη μία φορά η apple αποδεικνύει οτι ζεί σε χρονοδύνη. Όταν είναι είδηση να ενσωματώνεις τεχνολογία 2013 σε κινητό 2016, καταλαβαίνεις το μέγεθος της κατάντιας. αμα δουλεύει σωστά δεν πάει να είναι και του 90 η τεχνολογία.....
Neo106 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Για άλλη μία φορά η apple αποδεικνύει οτι ζεί σε χρονοδύνη. Όταν είναι είδηση να ενσωματώνεις τεχνολογία 2013 σε κινητό 2016, καταλαβαίνεις το μέγεθος της κατάντιας. http://www.macrumors.com/2016/04/21/qualcomm-hints-at-intel-lte-modems-iphone-7/ Intel's 7360 LTE modem chip [PDF] features faster theoretical downlink speeds up to 450 Mbps, uplink speeds up to 100 Mbps, and support for LTE category 10 and 29 LTE bands overall. Εσενα υποστηριζε τετοιες ταχυτητες το modem του κινητου σου εν ετει 2013? Με χρονομηχανη το αγορασες το κινητο? Μερικοι καλυτερα να το ψαχνετε λιγο πριν ποσταρετε. 1
dali13gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Όχι, απλά ζει σε χρονοδύνη και νομίζει* ότι τώρα έβαλε για πρώτη φορά LTE η Apple. *Προφανώς δεν μπήκε στον κόπο να διαβάσει το άρθρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δεν έχω μανία να δείξω πόσο άχρηστοι είμαστε , αλλά εχω βαρεθεί εδώ μέσα όπως και έξω γενικά να ακούω τον κλασικό νεοέλληνα ξερόλα που θα εκφράσει προσωπική άποψη και θέλει να την επιβάλει ως απόλυτα ορθή. Ανακοίνωσε η Apple κάτι και αντί να γράψει ο άλλος εάν είναι καλό εαν θα βελτιώσει την λειτουργία του πέταξε την κλασική τσιπνιτζίδικη θεωρία του με δόση αλαζονείας σνομπισμού και αφορισμού. Όσο για την ορθογραφία που πήγε να μου την πει, απάντησε φίλος δεν εχω να πω κάτι. Τέλος για το οτι σαν λαός είμαστε μόνο μόστρα χωρίς ουσία είναι ξεκάθαρο! Δεν παράγουμε τίποτα, δεν προσπαθούμε για τίποτα δεν αγωνιζόμαστε για τίποτα, είμαστε απατεώνες ψεύτες υποκριτές με ύφος χιλίων καρδιναλίων και η γνώμη μας είναι πάντα η σωστή έτη φωτός μπροστά απο των άλλων!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ως κατοχος 8 χρονια iphone (καθε χρονο αλαζα) πριν απο 2 εβδομαδες πουλησα το 6s και πηρα το s7edge,ναι με το λειτουργικο κανει οτι θελει αλλα διστυχος δεν κανει τιποτα,απλα πραγματα ειναι κλειδωμενα,δεν θα το συνεχισω γιατι ξερω τι θα γινει εδω μεσα ,ποιο apelakia απο μενα δυσκολα να βρεθει αλλα τα 2 τελευταια χρονια πουλαει ματοχανδρα για πολυτιμο λιθο Αλλο το ενα αλλο το αλλο.Εγω μιλησα για το ποσο γρηγορο ειναι το κινητο,αυτο ειπε ο φιλος.Οτι ειναι βαζει επεξεργαστη ΠΧ.Τωρα για το κλειδωμενο κτλ ,δεν εχει καμια σχεσει με τον επεξεργαστη.
gdriver Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δεν έχω μανία να δείξω πόσο άχρηστοι είμαστε , αλλά εχω βαρεθεί εδώ μέσα όπως και έξω γενικά να ακούω τον κλασικό νεοέλληνα ξερόλα που θα εκφράσει προσωπική άποψη και θέλει να την επιβάλει ως απόλυτα ορθή. Ανακοίνωσε η Apple κάτι και αντί να γράψει ο άλλος εάν είναι καλό εαν θα βελτιώσει την λειτουργία του πέταξε την κλασική τσιπνιτζίδικη θεωρία του με δόση αλαζονείας σνομπισμού και αφορισμού. Όσο για την ορθογραφία που πήγε να μου την πει, απάντησε φίλος δεν εχω να πω κάτι. Τέλος για το οτι σαν λαός είμαστε μόνο μόστρα χωρίς ουσία είναι ξεκάθαρο! Δεν παράγουμε τίποτα, δεν προσπαθούμε για τίποτα δεν αγωνιζόμαστε για τίποτα, είμαστε απατεώνες ψεύτες υποκριτές με ύφος χιλίων καρδιναλίων και η γνώμη μας είναι πάντα η σωστή έτη φωτός μπροστά απο των άλλων! σκληρή τοποθέτηση , δυστυχώς όμως για μας είναι αλήθεια. εύχομαι κάποτε να μπορέσουμε ουσιαστικώς να αλλάξουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα