el.niaos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους, Το 14ο meetup του GreeceJS είναι μόλις 2 ημέρες μακριά! Join us για 2 διαφωτιστικές ομιλιές σχετικά με: HTTP/2! Το HTTP/1.1 "καθορίσθηκε" στα 90's και το web έχει αλλάξει δραματικά απο τότε. Στην 1η ομιλία του στην Ελλάδα ο Andy θα μας εξηγήσει σε τι διαφέρει το HTTP/2 και τι οφέλη θα φέρει στο web performance. GraphQL, αφήστε τον Max και τον Στέλιο να μας εισάγουν στον κόσμο της GraphQL - κάνοντας μας μια ξενάγηση στα core principles της. Χρειάζεστε περισσότερους λόγους για να έρθετε; Θα έχουμε άφθονη pizza και μπύρα για όλους. Τέλος μην χάσετε να κερδίσετε 2 εισιτήρια για το επερχόμενο conference Voxxed Days Thessaloniki! Περισσότερα για το meetup αλλά και για την προεγγραφή σας εδώ 1
Dinos_12345 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Ήμουν στο προηγούμενο (GreeceJS #13) που ήταν ο Benjamin Cabé και μιλούσε για IoT. Εξαιρετικός μπορώ να πω. Πολύ ωραία programming techniques από τα παιδιά της Workable επίσης. Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να έρθω σε αυτό, απλά όσοι το σκέφτεστε, κάντε RSVP. Για εμένα προσφέρει πιο πολύ γνωριμίες και ψυχαγωγία, παρά κάτι που μπορώ να χρησιμοποιήσω (επειδή είναι πολύ advanced για το δικό μου επίπεδο στην js). Θα ήθελα να μάθω καλύτερα js όταν έχω το χρόνο, για να την έχω front end σε μερικές περιπτώσεις. Για back end, Ruby και ξερό ψωμί. Αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα