AlienTechGR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μιας και δεν είδα κάποιο thread για το Κόπα Αμέρικα, είπα να ανοίξω εγώ ένα. (αν υπάρχει ήδη, συγχωρέστε με) Με Βραζιλία και Ουρουγουάη εκτός διοργάνωσης από πολύ νωρίς, το ενδιαφέρον μου πέφτει αποκλειστικά στην Αργεντινή φέτος.
gnsX Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Αποκλειστηκαν κάποιοι που φορούσαν φανέλες της Βραζιλίας.
Rabican Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 εκτος απροοπτου θα ειμαι μεσα στα προημητελικα Albiceleste! ακομη δεν ξερω με ποιους θα παιξουμε... λογικα ουρουγουαη..
optimistic_83 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Η Αργεντινη θα φτασει τελικο και πιστευω αυτη την φορα να κερδισει και να μην τριτωσει το κακο..Η Βραζιλια δυστυχως συνεχιζει να απογοητευει..
optimistic_83 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Τα ζευγαρια των προημιτελικων: ΗΠΑ-Εκουαδορ, Περου-Κολομβια, Αργεντινη-Βενεζουελα, Μεξικο-Χιλη
AlienTechGR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Προβλέπω στα ημιτελικά: Αργεντινή, ΗΠΑ, Κολομβία και μάλλον Χιλή.
optimistic_83 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Νικη με 4-1 για την Αργεντιναρα και προκριση στα ημιτελικα οπου θα αντιμετωπισει τους Αμερικανους,το αλλο ζευγαρι Κολομβια-Χιλη..Πολυ πιθανο να ξαναδουμε τελικο Αργεντινη-Χιλη..Ο Μεσι εφτασε τα 54 γκολ με την φανελα της εθνικης Αργεντινης και επιασε τον μεγαλο Μπατιστουτα στην πρωτη θεση των σκορερ.. 2
Rabican Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 ωραια εμπειρια το ματσακι... επιτελους ειδα Αργεντινη live! το ειχα ονειρο απο 13 χρονων οταν επαιζα το FIFA RTWC 98 (για οποιους το θυμουνται με soundtrack απο Blur, Crystal Method κλπ). Τοτε ειχα λατρεψει Albiceleste και Batigoal.. τελικα αξιζε η αναμονη.. ωραιο ματσακι, παιξαμε καλα. ο αντιπαλος αρκετα αδυναμος βεβαια. τωρα US θεωρω πως τους εχουμε αλλα ποτε δεν ξερεις... ευτυχως η απουσια DiMaria δεν εχει φανει.. 2
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 πως να δουμε copa america γαμω; εχει τωρα τεταρτη πεμπτη ξημερωματα ημιτελικους, αλλα πως; nba π.χ. κανουμε εγγραφη και βλεπουμε κανοντας skip διαφημισεις, timeout, ημιχρονα και βολες και απο τις 2,5 ωρες παει 1, μπαλα πως; τι να κανεις skip; κι αν παει παρατα; την μαμησες... κι αντε δες μπαλα μες στα αγρια χαραματα να περιμενεις το γκολ και να παιζουν πασουλες, πφφφ, δε βολευει με τις κ@λοωρες γαμω
Rabican Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 τα ιδια ελεγα κι εγω πατρικ! τωρα οι ωρες βολευουν!! χαχαχαχα και μερικες φωτο απο το ματσακι.. ειμαι λιγο σα γκρεμλιν, παρακαλώ no comments για αυτο! 4
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 σωπα ρε, ενω οι υπολοιποι εδω μεσα κανουμε καριερα στο μοντελινγκ; 1
Rabican Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 btw βλεπεις που καθομαι ετσι;;; στο θεο... 100 δολλαρια το κεφαλι!
Rabican Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 εντωμεταξυ το πρωτο γκολ το εχασα γ@μω την κινηση μου μεσα... επηξα για να φτασω. το ρημαδοσταδιο ειναι στη μεση του πουθενα με μονο ενα δρομο να πας και να ερθεις. χωραει 70.000 κοσμο οποτε καταλαβαινεις τι γινοτανε. ετρεχα εξω απο το γηπεδο και τους ακουσα να πανηγυριζουν (ολο το γηπεδο αργεντινη ηταν.. btw το τι κωλους ειδα..;;; και λεω ετσι και μπει μονο ενα γκολ και το εχω χασει θα πηδηχτω απο το 312 διαζωμα...!
Rabican Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Vamos Albiceleste!!! ελα να ριξουμε ενα τριμπαλλο στα αμερικανακια.... που μου θελουνε και footb.... soccer!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα