{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Τίποτα ιδιαίτερο αλλα εσένα έτσι κι αλλιώς άμα θυμάμαι καλά δεν σου αρέσει αυτό style όπως το Dishonored.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Σωστά θυμάσαι, θέλω realism γενικά, μακάρι όλα τα μοντέλα να είχαν την αληθοφάνεια που έχουν στο τελευταίο trailer του CoD. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Εννοείτε και εγώ το προτιμώ realism>all others, αλλα συνήθως τέτοια graphs επιτρέπουν περισσότερο gore, φαντάζομαι λόγο του cartoonish ύφους οποτε δεν με χαλάει
D.Luffy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Περίεργο που το studio διάλεξε CryEngine. Αφού ήδη αναπτύσσουν το Dishonored 2 πάνω σε id tech. Νομίζω ότι θα έχουμε performance issues σε συνδυασμό με μέτρια visuals. Κανένα στούντιο δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει καλα αυτή τη μηχανή εκτός από την ίδια την Crytek... 1
MSSB Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Ισχύει. Η Crytek με το τελευταίο Crysis, έδωσε πιστεύω ότι καλύτερο μπορούσε να δώσει η μηχανή. Οτιδήποτε άλλο, απλά είναι υποδεέστερο. Το καλό είναι ότι και εγώ σαν gore fan, προτιμώ cartoonism γραφικά, στυλ Darkness II, που μπορείς άνετα να κάνει γερά splashes! Ελπίζω μόνο να μην δούμε σοβαρά προβλήματα με απόδοση. Τι διάολο. Η μηχανή είναι πλέον 3-4 ετών. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι πια!
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Έχουν βγάλει CryEngine 5, σε περίπτωση που σας διαφεύγει..
Oroku Saki Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ειπαν τιποτα για ημερομηνια κυκλοφοριας? Μηπως βγει τελος 2017 αφου φετος το Νοεβριο βγαζουν το Dishonored 2?
Oroku Saki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 9 λεπτα gameplay http://www.gameinformer.com/p/prey.aspx 1
hexenlord Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 θυμιζει πολυ system shock 2 και bioshock. Και το λεω για καλο αυτο ε. 1
Despotas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Όπως ακριβώς είπε ο φίλος hexenlord. Μέχρι και τα font στις επιγραφές μου θύμησαν Bioshock. Φαίνεται ωραίο και η Arkane δεν έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Arkane Studios claims that the PC launch of Prey won’t be plagued by performance issues 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα