Balantakos Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δεν φορτωνει η σελιδα για να κανω redeem....ΕΛΕΟΣ!!!!!! Συμβαινει σε κανεναν αλλον? Edit: Φορτωσε απο τον internet explorer.....................................
hellojim Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 ετσι και αλλιως η beta εχει κλεισει τωρα, την Πεμπτη ανοιγει παλι. 1
ChRis6 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 4 λεπτά gameplay https://www.youtube.com/watch?v=Nn2iwtmR_tY 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=OooVUvC1KGE
KilliK Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Ναι χρειαζεται αρκετες διορθωσεις ακομα, αλλα αυτο ειναι και το νοημα της beta κιολας. Ας ελπιζουμε οτι παιρνουν καλο feedback απο το forum και οτι θα τα διορθωσουν γρηγορα. Το επομενο beta cycle ξεκιναει την Πεμπτη, με κανουριους παιχτες να συμμετεχουν και αυτοι... (οσοι εχουν ηδη μπει συνεχιζουν κανονικα) μπηκες στο φορουμ της Bethesda να δεις τι γραφουν για την engine? πολλοι παραπονιουνται για τα προβληματα που εχει το παιχνιδι, και αναρωτιουνται πως γινεται να υπαρχει τοσο σοβαρο θεμα με το framerate/netcode, οταν ο λογος που χρησιμοποιησανε μια 3rd party engine ηταν για να το αποφυγουν αυτο εξαρχης. και μην μου πεις συμβαινει επειδη ειναι σε beta, διαβασα σχολια απο παικτες που παιξανε την beta του Doom σε full graphics και δεν αντιμετωπισανε το χαλι που εχει το Quake τωρα. ας ελπισουμε να διορθωθουν, αλλιως σε αυτη την κατασταση που ειναι το παιχνιδι τωρα δεν προκειται να γινει massive e-sports.
JohnVani18 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μου ήρθε κλειδί πριν μερικές ώρες, δεν μπορώ να ανοίξω τη σελίδα να κάνω redeem.. Πάντως τον launcher τον κατέβασα και τον πέρασα χωρίς θέμα. Τόσο δύσκολο τους ηταν να κάνεις ενεργοποίηση απο τον launcher;
Atallos1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μου ήρθε κλειδί πριν μερικές ώρες, δεν μπορώ να ανοίξω τη σελίδα να κάνω redeem.. Πάντως τον launcher τον κατέβασα και τον πέρασα χωρίς θέμα. Τόσο δύσκολο τους ηταν να κάνεις ενεργοποίηση απο τον launcher; Δοκιμασε χωρις adblock 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 και σε μένα ήρθε τα ξημέρωματα... 1
JohnVani18 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δοκιμασε χωρις adblock https://www.youtube.com/watch?v=sk85lYvLdjQ 2
JohnVani18 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Παιχνιδάρα όσο δεν πάει!!! Αρκεί να μπορούσα να δώ κάτι άλλο πέρα απο τη loading screen......
galanos Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Εγώ μπήκα. Είχε κιου αλλά έφυγε γρήγορα ρε... Κλασικό quake με ωραία γραφικά..
JohnVani18 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Στο φορουμ οι περισσότεροι με αυτό το θέμα έχουν AMD CPU.. Ίσως όντως να παίζει κάτι..
KilliK Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 ιδεα μου ειναι, η πλεον οι βολες περνανε μεσα απο τις slipgates? επισης κατι που με ενοχλει, περα απο το θεμα με τον ανυπαρκτο ηχο, ειναι οτι αν δεν παρεις καλα την στροφη στις γωνιες ενω τρεχεις και χτυπησεις τον τοιχο, σταματαει τελειως το τρεξιμο η γινεται πολυ αργο. πρεπει να μειωσουν λιγο την αντισταση στους τοιχους για να μην χανεται ο ρυθμος του παιχνιδιου.
hellojim Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Πρεπει να μαθεις το Movement ετσι ωστε να μην πεφτεις πανω σε τοιχους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα