hellojim Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Που το βρήκες ρε σκύλε αυτο; Ωραίος! Ελπίζω να μου δώσουν κλειδί γιατί θέλω να το δοκιμάσω!
ShooterX Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Χάζευα το site χτες περιμένοντας να φτιάξω account(είχε φάει σκάλωμα)..Μου έδωσε φίλος key..
hellojim Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Εμενα ενας φιλος μου που πηρε και το εβαλε για λιγο χθες ειχε θεμα με το ping. Ειχε σταθερα 220ms και τον πετουσε ο client.. τωρα δεν ξερω αν τλκ καταφερε να παιξει..
ShooterX Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Εμενα ενας φιλος μου που πηρε και το εβαλε για λιγο χθες ειχε θεμα με το ping. Ειχε σταθερα 220ms και τον πετουσε ο client.. τωρα δεν ξερω αν τλκ καταφερε να παιξει.. Κομπλέ επαιζε σήμερα 2-3 games που δοκίμασα.. edit. delete το ss
lucidsteve Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Απο το κουμπι data center βεβαιωθείται οτι ειναι επιλεγμένη η Ευρώπη. Καλούτσικο σε γενικές γραμμές για βήτα έκδοση. Αλλά δε νομιζω να φτάσει ποτέ τα επίπεδα του Q3A ή QL.
hellojim Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Πηρα και γω κλειδι τωρα σε λιγο τελειωνει το download...
cpttony Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Διαθέτω ένα κλειδί απο φίλο, ο οποίος δεν μπορεί να το παίξει, (πολύ) γρήγορο για τα γούστα μου, οπότε όποιος ενδιαφέρεται ΠΜ. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2017 από cpttony 1
KilliK Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 ωραιο, αν και θελει δουλεια ακομη, πχ ειχε σποραδικα freezes. μην μου πειτε οτι οι ομαδες θα ειναι 5μελες μονο; Απο το κουμπι data center βεβαιωθείται οτι ειναι επιλεγμένη η Ευρώπη. Καλούτσικο σε γενικές γραμμές για βήτα έκδοση. Αλλά δε νομιζω να φτάσει ποτέ τα επίπεδα του Q3A ή QL. που ειναι αυτο το κουμπι;
hellojim Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Χριστός ανέστη αλάνια. Εμένα μου άρεσε 3 παιχνίδια που έπαιξα αλλά θέλει ακόμα δουλειά στο performance! Το άνοιξα και έβαλα fraps να δω τι fps έχω και crashαρε το παιχνίδι επειδή η ram είχε φουλαρει. Δεν μπόρεσα να δω πόσα fps είχα όταν έπαιζα, τελικά τα κατέβασα όλα στο low σε 1080p και full scale και ήταν αρκετά καλύτερα. Specs: i5 4690, 8gb ram και GTX 770 2gb
KilliK Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 οντως, εχει θεμα με την μνημη, αναγκαστηκα να κλεισω τα παντα αλλιως κολαγε στο startup.
KilliK Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 το συστημα ηχου ειναι ανυπαρκτο, καμια σχεση με αυτη του OW. μονο τα οπλα σου ακους και σποραδικα τα βηματα σου. αν καποιος αντιπαλος βγει απο πισω σου η γινεται καποια μαχη κοντα σου, δεν ακουγεται κανενας ηχος. επισης πρεπει να μπει ranking συστημα στο MM. αν το αφησουν να ειναι αρχταμας οπως ειναι τωρα με τα σκορ να ληυγουν 100-30, το παιχνιδι θα πατωσει πριν την ωρα του. επισης, αν δεν κανω λαθος, στα παλια παιχνιδια μπορουσες να πυροβολησεις μεσα απο τις Πυλες. εδω δεν γινεται. αποτελεσμα ειναι να εχουν στησει camping εξω απο αυτες. πρεπει να το διορθωσουν αυτο. το παιχνιδι εχει συχνα freezes αλλα ακομη και στο Ultra παει σφαιρα. βεβαια, τα γραφικα ειναι ολιγον αθλια, και ειλικρινα, καλυτερα να μην ειχανε βαλει καθολου textures παρα αυτα τα low quality, η ευκρινεια θα ηταν πολυ καλυτερη. αυτα. το παιχνιδι ειναι διασκεδαστικο, εχει παρει καποια στοιχεια απο OW, αλλα ειναι κλασικο Quake. ελπιζω να παει καλα.
Millennium Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Θελει δουλεια το παιχνιδι απο'τι φαινεται :\
hellojim Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Ναι χρειαζεται αρκετες διορθωσεις ακομα, αλλα αυτο ειναι και το νοημα της beta κιολας. Ας ελπιζουμε οτι παιρνουν καλο feedback απο το forum και οτι θα τα διορθωσουν γρηγορα. Το επομενο beta cycle ξεκιναει την Πεμπτη, με κανουριους παιχτες να συμμετεχουν και αυτοι... (οσοι εχουν ηδη μπει συνεχιζουν κανονικα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα