Προς το περιεχόμενο

Quake: Champions

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρα μπορεις να αγορασεις το full game με ολα τα class εξαρχής σωστα?? Δεν παιζει δηλαδη μετα απο 2 μηνες να σου πουν βγαζουμε νεο class πλέρωνε??

Δημοσ.

δεν σου ειπα να αλλαξεις πισι, σου ειπα να ριξεις αναλυση. βαλε 1080p, αυτην παιζουν και οι προ.

μα τι σεντονι να γραψεις; εδω ειναι φως φαναρι οτι βαλανε τους ρωσους να φτιαξουν το παιχνιδι για να γλυτωσουν τα εξοδα, και εσυ συνεχιζεις να παπαγαλιζεις περι το skill των pro, λες και το παιχνιδι το φτιαχνουν αποκλειστικα για τους προ και αυτοματως πρεπει να εχει μαπα γραφικα. 

το τελευταιο δεν βγαζει νοημα. για ποιο λογο να φτιαξουν μια καινουργια μηχανη γραφικων για μονο ενα παιχνιδι, οταν ηδη ειχαμε μια που ακομη και τοτε εδινε καλα γραφικα; does not compute.

τεσπα, δεν μπορεις να στηριξεις την τοποθετηση σου και επαναλαμβανεις τα ιδια. ας το σταματησουμε εδω γιατι χανουμε τον χρονο μας τζαμπα, και ας περιμενουμε να δουμε πως θα ειναι το τελικο παιχνιδι.

pc 5ετιας. Ναι δεν ηξερα να δινω καθε 2 χρονια 300 ευρω για καρτα γραφικων επειδη η nvidia και η καθε nvidia βγαζει καινουρια καρτα με 1nm μικροτερα τρανζιστορ.

Ακου τι λεει ο αλλος να ριξω την αναλυση οταν ηδη παιζω με 75 fps..

Πραγματικα δεν εχεις ιδεα απο e-sports και τα μονα παιχνιδια που παιζεις ειναι casual games. Θα εγραφα σεντονι παλι αλλα δεν εχει κανενα απολυτως νοημα απ'οτι φαινεται.

ps: Η δικαιολογηση σου για το cs ειναι το λιγοτερο απαραδεκτη γιατι θα μπορουσε καλλιστα να κανει καινουρια engine αν ηθελε η valve να εχει καλυτερα γραφικα. Αλλα μαντεψε τι θελαν? Να τρεχει σε ολα τα pc.

pss: την πιο εξελιγμενη engine της volvo, την οποια την εκανε το 2004 :D

Αρα μπορεις να αγορασεις το full game με ολα τα class εξαρχής σωστα?? Δεν παιζει δηλαδη μετα απο 2 μηνες να σου πουν βγαζουμε νεο class πλέρωνε??

θα παιζεις τελειως τζαμπα για οσο θες εναν μονο Champion που θα δωσουν οταν βγει το παιχνιδι. τους υπολοιπους τους αγοραζεις ολους μαζι με το Champions Pack η τους νοικιαζεις ξεχωριστα για περιορισμενο χρονο με το in-game currency που λεγεται Favor.

δεν εχουν διευκρινησει αν το Pack συμπεριλαμβανει και τους Champions που θα βγουν στο μελλον. γνωμη μου; θα τα κανουν σαλατα, αφου θελουν να ειναι και f2p αλλα και full price τιτλος.

more info here:

http://www.polygon.com/2017/3/10/14877004/quake-champions-free-to-play-full-price-favor-currency

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν σου ειπα να αλλαξεις πισι, σου ειπα να ριξεις αναλυση. βαλε 1080p, αυτην παιζουν και οι προ.

μα τι σεντονι να γραψεις; εδω ειναι φως φαναρι οτι βαλανε τους ρωσους να φτιαξουν το παιχνιδι για να γλυτωσουν τα εξοδα, και εσυ συνεχιζεις να παπαγαλιζεις περι το skill των pro, λες και το παιχνιδι το φτιαχνουν αποκλειστικα για τους προ και αυτοματως πρεπει να εχει μαπα γραφικα. 

το τελευταιο δεν βγαζει νοημα. για ποιο λογο να φτιαξουν μια καινουργια μηχανη γραφικων για μονο ενα παιχνιδι, οταν ηδη ειχαμε μια που ακομη και τοτε εδινε καλα γραφικα; does not compute.

τεσπα, δεν μπορεις να στηριξεις την τοποθετηση σου και επαναλαμβανεις τα ιδια. ας το σταματησουμε εδω γιατι χανουμε τον χρονο μας τζαμπα, και ας περιμενουμε να δουμε πως θα ειναι το τελικο παιχνιδι.

θα παιζεις τελειως τζαμπα για οσο θες εναν μονο Champion που θα δωσουν οταν βγει το παιχνιδι. τους υπολοιπους τους αγοραζεις ολους μαζι με το Champions Pack η τους νοικιαζεις ξεχωριστα για περιορισμενο χρονο με το in-game currency που λεγεται Favor.

δεν εχουν διευκρινησει αν το Pack συμπεριλαμβανει και τους Champions που θα βγουν στο μελλον. γνωμη μου; θα τα κανουν σαλατα, αφου θελουν να ειναι και f2p αλλα και full price τιτλος.

more info here:

http://www.polygon.com/2017/3/10/14877004/quake-champions-free-to-play-full-price-favor-currency

Εγω δεν μπορω να υποστηριξω την θεση μου. Ωραια παμε παλι.

Ναι η volvo αν ηθελε να βγαλει παιχνιδι με τουμπανο γραφικα δεν θα το εκανε. Θα σκεφτοταν για ποιο λογο να το κανω, ας εξοικονομησω λιγα λεφτα χρησιμοποιωντας την υπαρχουσα engine. Αυτο θα ελεγε μια Multibillion company... Γελανε και οι πετρες.

Ο λογος ειναι αυτος που ειπα και δεν τον καταλαβαινεις επειδη δεν εχεις παιξει ποτε e-sports παιχνιδι. Αν το csgo εβγαινε με τουμπανο γραφικα τοτε θα ειχε το μισο Player base.

Ακομα και αν βαλανε τους Ρωσους (η bethesda) οπως λες να τους κανουν engine αυτο δεν δικαιολογει το γεγονος οτι εχει χειροτερα γραφικα. Δλδ οι Ρωσοι δεν μπορουν να φτιαξουν καλα γραφικα? Η στηριζεσαι στο γεγονος οτι εφοσον κανουν την engine Οι αλλοι, η bethesda μετα δεν θα μπορει να την κανει optimize? 

Αυτα που λες προφανως δεν βγαζουν νοημα. Καποιος αλλος ειναι ο λογος που επιλεγουν αυτα τα γραφικα και σιγουρα δεν ειναι αυτος που λες εσυ. ( hint: δες αυτα που ειπα για το csgo)

Επισης ναι του doom η engine εχει πολυ καλο optimization αλλα προφανως δεν τρεχει ΣΕ ΟΛΑ τα συστηματα. Επισης παιζω σε 1080p και βγαζω 75 fps στο high.

Στο csgo στα 1080p και ολα στα ultra ξερεις ποσο βγαζω? 300 fps avg. 

Αν η volvo ειχε ως στοχο να κανει push τα γραφικα θα εβγαζε καινουρια engine. Δεν θα σκεφτοταν τιποτα αλλο. Απλα δεν εβγαλε γιατι θελει το παιχνιδι της να τρεχει παντου. Και αυτο κιολας φαινεται απο το οτι κανουν συνεχως poll για να δουνε τα pc specs του μεσου χρηστη, και την μεση συνδεση internet. Ετσι βγαινουν οι αποφασεις σε σοβαρες εταιριες, οχι με την λογικη την δικη σου. Που ξεκινας απο καπου και αν ενωσω ολα τα μηνυματα που εχεις στειλει μεχρι τωρα δεν βγαζουν νοημα.. Kαι μ'αρεσει που επιμενεις κιολας και καθε φορα πετας και καινουρια πατατα.

ps: Νομιζω οτι το ειδα σε συνεντευξη, αν αγορασεις το champion pack τοτε παιρνεις και τους future characters αν υπαρξουν.

ps2: Η beta ανοιγει 6 Απριλιου και σιγα σιγα θα προστιθενται καινουρια ατομα..

Επεξ/σία από hellojim
Δημοσ.

πολυ σεντονι για το τιποτα, συνεχιζεις να επαναλαμβανεις τα ιδια ανουσια πραματα.

εντωμεταξυ μιλας για το ποσο γρηγορα πρεπει να ειναι τα γραφικα, εχεις ομως δει καθολου τα τραιλερ; τα μοντελα εχουν βαρυ σχεδιασμο ενω μοιραζονται την ιδια μουντη γρκι/καφε παλετα με τα περιβαλλοντα. επισης μια πιστα εχει και εφε καιρου.
ολο αυτο δημιουργει αχρειαστο οπτικο θορυβο, καμια σχεση με τα πεντακαθαρα, στιλπνα γραφικα του Quake Live. προσθεσε σε αυτο την μεγαλη ταχυτητα και αυτοματως η ευκρινεια στο παιχνιδι χανεται, οποτε μειωνεται και η ανακλαστικη αντιδραση του παικτη.

αυτο δεν ειναι προβλημαυη   για ενα competitive game? το αν θα ειχε καλυτερο texture rendering μας πειραξε δηλαδη;

Δημοσ.

Επαναλαμβανω τα ιδια ανουσια πραγματα που σε κανουν να μην ξερεις τι να απαντησεις και να λες οτι ναναι. 

Πραγματικα εχεις θεμα στην επιχειρηματολογια, αντιθετως εγω φαινεται οτι εχω μια συγκεκριμενη αποψη και την στηριζω απο την  αρχη με επιχειρηματα. Οτι τα e-sports παιχνιδια πρεπει να τρεχουν σε ολα τα συστηματα ή σε οσο το δυνατον περισσοτερα. Απο την αλλη εσυ σε καθε μηνυμα που γραφεις πετας καινουρια κεραμιδα. Ηρθε η ωρα να σταματησεις να γραφεις πιστευω, εκτιθεσαι.

Δημοσ.

εχω απαντησει ηδη, απλως σε αντιθεση με εσενα, δεν εχω ορεξη να λεω τα ιδια πραματα ξανα και ξανα.

για το θεμα με τον οπτικο θορυβο, τι εχεις να πεις;

Δημοσ.

εχω απαντησει ηδη, απλως σε αντιθεση με εσενα, δεν εχω ορεξη να λεω τα ιδια πραματα ξανα και ξανα.

για το θεμα με τον οπτικο θορυβο, τι εχεις να πεις;

Για τα εφε και τα distractions οσο ναναι αυτο ειναι απορροια του οτι ειμαστε στο 2017 οποτε πρεπει να ειναι λιγο εμφανησιμες οι πιστες. Ειναι καποια ατομα πχ εσυ, που τους αρεσουν τα γραφικα. Αντιθετως ειναι και ατομα σαν και εμενα που τετοια παιχνιδια τα παιζω και σε ultra low... Σε αυτο το κομματι δεν βλεπω πολυ μεγαλο impact. Eτσι και αλλιως εχουν βγαλει πολλα πραγματα σε σχεση με το παλιο, πχ force opponent/teammate models. Μεγαλυτερο ειναι το impact που εχουν οι αλλαγες που καναν στο Movement πιστευω.

Πχ αυτο το κανουν και στο csgo τωρα, ηδη εχουν ανανεωσει την nuke/inferno/train και τωρα βγαλαν και την dust2 και θα την κανουν και αυτη "ανακαινιση" με καινουρια γραφικα (και μερικα minor changes στο map)... Σε αυτο δεν συμφωνω.

Το θεμα ειναι οτι απο την μια μιλας για οπτικο θορυβο (visuals) που αυτο δειχνει οτι εχεις μια ιδεα του competitiveness (που τοσο καιρο λεω οτι τα γραφικα δεν εχουν νοημα σε τετοιο παιχνιδι) και απο την αλλη παραπονιεσαι για το οτι τα γραφικα δεν κανουν push τα υπαρχον γραφικα. Αντιφασκεις.

Δημοσ.

υψηλης ποιοτητας textures δεν θα κανανε το παιχνιδι περισσοτερο distractive. αυτο ειναι που δεν καταλαβαινεις. ομορφα γραφικα θα κανανε πιο ελκυστικο το παιχνιδι στον casual, ενω δεν θα μπαινανε εμποδιο στο παιξιμο των προ.

ηδη υπαρχει γκρινια για τα γραφικα απο την κοινοτητα, ας ελπισουμε να μην επεκταθει και για το ιδιο το gameplay.

Δημοσ.

υψηλης ποιοτητας textures δεν θα κανανε το παιχνιδι περισσοτερο distractive. αυτο ειναι που δεν καταλαβαινεις. ομορφα γραφικα θα κανανε πιο ελκυστικο το παιχνιδι στον casual, ενω δεν θα μπαινανε εμποδιο στο παιξιμο των προ.

ηδη υπαρχει γκρινια για τα γραφικα απο την κοινοτητα, ας ελπισουμε να μην επεκταθει και για το ιδιο το gameplay.

Εκτος απο εσενα δεν εχω δει κανεναν αλλον να λεει τιποτα για τα γραφικα. Που ειναι αυτο το community που γκρινιαζει? Eιναι σαν τις γκομενες που ειναι απο το χωριο?

Δημοσ.

Εκτος απο εσενα δεν εχω δει κανεναν αλλον να λεει τιποτα για τα γραφικα. Που ειναι αυτο το community που γκρινιαζει? Eιναι σαν τις γκομενες που ειναι απο το χωριο?

ναι ειναι σαν τις γκομενες που ειναι απο το χωριο.

εγω λιγο κοιταξα τα σχολια στο τελευταιο τραιλερ, και εκει αναφερθηκανε στα μετρια γραφικα. αλλα οχι, ολοι ειναι ξετρελαμενοι γιατι ολο ειναι προ σαν εσενα.  :rolleyes:

Δημοσ.

ναι ειναι σαν τις γκομενες που ειναι απο το χωριο.

εγω λιγο κοιταξα τα σχολια στο τελευταιο τραιλερ, και εκει αναφερθηκανε στα μετρια γραφικα. αλλα οχι, ολοι ειναι ξετρελαμενοι γιατι ολο ειναι προ σαν εσενα.  :rolleyes:

Εγω βλεπω τα comments και βλεπω ατομα να παραπονιουνται για τα abilities και τα casual στοιχεια που βαζουν, οπως και ενα comment απο εναν quake veteran (zy) που ελεγε για το movement. Μαλλον κοιταμε αλλα βιντεο...

Τωρα για το ποσο pro ειμαι, εγω δεν κατηγορω το ranking system για το elo μου :ph34r:

Δημοσ.

μπα, τα ιδια βιντεα κοιταμε. εσυ κανεις πως δεν βλεπεις τα σχετικα σχολια ομως.  

και δεν με ενδιαφερει ποσο προ εισαι. ειλικρινα.

Δημοσ.

μπα, τα ιδια βιντεα κοιταμε. εσυ κανεις πως δεν βλεπεις τα σχετικα σχολια ομως.  

και δεν με ενδιαφερει ποσο προ εισαι. ειλικρινα.

Θελω να δω αυτα τα comments αληθεια, δωσε μου ενα βιντεο.

Δημοσ.

τα λινκς πανω ειναι, δεστα.

Eχω δει τοσα βιντεο για το quake που δεν φανταζεσαι. Ακομα και tdm απο cam εβλεπα. Δεν υπαρχει ουτε ενα comment που να λεει οτι τα γραφικα ειναι μουφα. Πραγματικα ουτε ενα, και γι'αυτο τον λογο σου ζητησα να μου βρεις ενα comment που να λεει αυτο. Ακομα και στο trailer που κανει reveal καινουρια πιστα ολοι λενε απο κατω "my best jizz so far" κτλ 

Ολοι ασχολουνται για το πως κατεβαινει το skill-cap ενω εσυ με το οτι δεν κανει push τα γραφικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...