Προς το περιεχόμενο

Quake: Champions

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κατα την γνωμη μου ειναι πολυ δυνατο.

δεν ειμουν ποτε quake player, και αυτο λογω της ηλικιας μου (το original βγηκε λιγους μηνες πριν την γεννηση μου).

αλλα μετα απο λιγα λεπτα, το αγαπησα. ουτε εγω ειχα εμπειρια απο arena shooters, αλλα κατι μου λεει πως αυτο θα αλλαξει :P

θα σου προτεινα να δεις κανενα βιντεο/tutorial για να καταλαβεις καλυτερα το πως λειτουργει το game.

το μονο αρνητικο ειναι πως ειτε οι σερβερ θελουν λιγη αγαπη, ειτε το netcode. προς το παρων οι περισσοτεροι αντιμετωπιζουμε τεραστια προβληματα με lag. ελπιζω οτι θα το φτιαξουν. το lag ειναι ο μονος λογος που δεν το εχω λιωσει. κατανταει λιγο σπαστικο

• Like 1
Δημοσ.

κατα την γνωμη μου ειναι πολυ δυνατο.

δεν ειμουν ποτε quake player, και αυτο λογω της ηλικιας μου (το original βγηκε λιγους μηνες πριν την γεννηση μου).

αλλα μετα απο λιγα λεπτα, το αγαπησα. ουτε εγω ειχα εμπειρια απο arena shooters, αλλα κατι μου λεει πως αυτο θα αλλαξει :P

θα σου προτεινα να δεις κανενα βιντεο/tutorial για να καταλαβεις καλυτερα το πως λειτουργει το game.

το μονο αρνητικο ειναι πως ειτε οι σερβερ θελουν λιγη αγαπη, ειτε το netcode. προς το παρων οι περισσοτεροι αντιμετωπιζουμε τεραστια προβληματα με lag. ελπιζω οτι θα το φτιαξουν. το lag ειναι ο μονος λογος που δεν το εχω λιωσει. κατανταει λιγο σπαστικο

Glad u like it. Αν χρειάζεσαι οποιαδοίποτε βοήθεια, στείλε μου το nick σου, να σε κάνω add.

Τωρα το κατεβαζω, ασχετος απο quake και arena shooters, θα του δωσω μια ευκαιρία όμως.

καλό κουράγιο, θα χρειαστείς μάλλον λίγη υπομονή, αλλά αν μάθεις τα βασικά, θα γουστάρεις τρελά. Υποθέτω, όταν βγει από την beta φάση θα μαζέψει και περισσότερο κόσμο και θάχει καλύτερα match makings. Προς, τον παρόν, θα τα βρεις μάλλον λιγο σκούρα, γιατί είναι προφανώς λίγο ποιο hardcore όσοι παίζουν τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Στα 2 λεπτα με πεταει και ζηταει παλι log in, τι παιζει το κανει και σε εσας?

Επισης οσο ειδα πολυ lag..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στα 2 λεπτα με πεταει και ζηταει παλι log in, τι παιζει το κανει και σε εσας?

Επισης οσο ειδα πολυ lag..

Ναι έχει θεματάκια ακόμη. Σε μένα δεν έχει παρουσιάσει τίποτα ιδιαίτερο πέρα του ψίλο μέτριου netcode που ελπίζω να το φτιάξουν. Όπως είναι τώρα θέλει δυνατό PC και καλό internet.

Δημοσ.

Ναι έχει θεματάκια ακόμη. Σε μένα δεν έχει παρουσιάσει τίποτα ιδιαίτερο πέρα του ψίλο μέτριου netcode που ελπίζω να το φτιάξουν. Όπως είναι τώρα θέλει δυνατό PC και καλό internet.

ε δυνατο pc. αυτο ειναι σχετικο.

εγω με τον 10χρονο xeon και την gtx480 παιζω με 70-90fps αναλογα το map (ολα low, αναλυση 1024x1280)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μπαίνει σε early access στις 22 Αυγούστου. 29.99 για το champion pack (39.99 όταν βγει κανονικά), που δίνει όλο το παρόν και μελλοντικό περιεχόμενο. Καινούριος champion ο Doom Slayer, με Double jump και Berserk.

https://bethesda.net/en/article/TjBBCfxxymoAECG06kwaq/quake-champions-early-access?utm_campaign=Quake%20Champions%20-%20Early%20Access%20Announce%20Everyone%20Else&utm_content=Quake%20Champions%20-%20Early%20Access%20Announce%20Everyone%20Else%20CID_78f896b5f15e36fccf34c60b92f7e0e6&utm_medium=email&utm_source=BethesdaEmailMarketing&utm_term=Click%20here%20for%20all%20of%20the%20details%20on%20Early%20Access

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια εχει κανενας αλλος θεμα με το ping του σημερα?

μεχρι και χθες, 50-60ms και ολα καλα, αλλα σημερα τουλαχιστον 90ms και πολλα ping spikes.

(μονο frankfurt server βαζω παντα)

παντως το matchmaking θελει φτιαξημο. και δεν λεω, καλη φαση να μπαινεις και με κανεναν pro, αλλα κατανταει κουραστικο να τρως ξυλο ολη την ωρα. τις προαλλες μπηκα 3 game στην σειρα με αντιπαλο τον busdriverx. τουλαχιστον θα εχω να λεω οτι εχω παιξει με 4-5 pro :P

Δημοσ.

α δεν εχουν βαλει ακομη MM? ειναι ο μονος λογος που απεγκαταστησα την beta.

καλα, ποτε περιμενουν να τo προσθεσουν; το παιχνιδι σε λιγο γινεται gold, χωρις αυτο θα πατωσει.

Δημοσ.

α δεν εχουν βαλει ακομη MM? ειναι ο μονος λογος που απεγκαταστησα την beta.

καλα, ποτε περιμενουν να τo προσθεσουν; το παιχνιδι σε λιγο γινεται gold, χωρις αυτο θα πατωσει.

ειχαν βαλει, αλλα τα waiting times για να βρεις match ηταν τουλαχιστον 5λεπτα. πολλες φορες πανω απο 10.

Δημοσ.

Και εγω τις τρωω αρκετα παντως, το μεγαλυτερο λαθος ειναι οτι δεν ξερω που ειναι τα armor locations ακομα και τα καλα weapons οποτε πηγαινω καμια φορα σε fights με το που εχω κανει spawn, αυτο ειναι το μεγαλυτερο λαθος imo. Ακομα level 7 ειμαι στην ουσια εχω παιξει ελαχιστα αλλα οπως ειδα οι περισσοτεροι τρεχουν πρωτα στα spawns να παρουν armor/lighting gun/rockets και μετα κανουν engage.

Sensitivity δοκιμασα με cs 1:1 ειναι και ακριβως τα ιδια values αλλα δεν γινεται, παιζω 1.8@400dpi στο cs στο qc ειμαι με 2.5@400dpi και παλι μου φαινεται slow ωρες ωρες.

Το θεμα με το ping που απο 50ms παει 500 και κανω teleport για καποια δευτερολεπτα δεν εχω καταφερει να το λυσω επισης, χανω ποσα kills ετσι, η εχει σοβαρο θεμα το netcode η κατι σε εμενα αν και δεν το κανει σε κανενα αλλο παιχνιδι.

Fun ειναι γενικα παντως μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο ow, εχει classes και καποια abilities αλλα δεν ειναι game changer ουτε OP, επισης εχουν σχετικα μεγαλο cooldown οποτε δεν νομιζω οτι επηρεάζουν και πολυ, οποιος ειναι καλος απο ql εποχες δεν θα εχει προβλημα.

Δημοσ.

Το θεμα με το ping που απο 50ms παει 500 και κανω teleport για καποια δευτερολεπτα δεν εχω καταφερει να το λυσω επισης, χανω ποσα kills ετσι, η εχει σοβαρο θεμα το netcode η κατι σε εμενα αν και δεν το κανει σε κανενα αλλο παιχνιδι.

Κοιτα, μου τα εκανε και εμενα αυτα, οταν ειχα adsl. Τωρα που πηγα σε vdsl, δεν ειχα κανενα τετοιο θεμα(εκτος απο χθες, οπως ειπα και πιο πανω).

Αν εισαι με vdsl και στα κανει, ε τοτε υπομονη :P 

Your experience online really is the entire game, so if you feel the game is rubber-banding, or your ping fluctuates, we're actively trying to fix those issues and we'll continue to make improvements over time. A lot of comments about "netcode" are a bucket of events and issues that get lumped together, and there isn't "one big fix," but we're actively breaking down those issues and working to identify their solutions.  

Source: http://steamcommunity.com/games/611500/announcements/detail/1434816098526578030

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...