Προς το περιεχόμενο

Quake: Champions

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασα και εγώ σήμερα το Quake Champions Beta. Καλά σε 2560χ1440 όλα ultra πάει μαλιοκούβαρα. Πάνω από 150fps ακατέβατα. Βοηθάει βέβαια και η 1080ΤΙ.

Είναι το quake 3 ανανεωμένο για το 2017. Καλό είναι αλλά...έχοντας παίξει τους τελευταίους μήνες αποκλειστικά σε VR όλα δείχνουν τοσο μα τόσο μικρά και ψευτικα στην 27". Απλά δεν μπορώ να το παίξω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια εχω ενα key για beta οποιος το θελει μου στελνει pm να του το δωσω. Ειναι απο το 2ο email που ειχα κανει register..

Επεξ/σία από hellojim
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο για το κλειδάκι , για να δουμε και αυτο το παιχνιδάκι τι λεει

• Like 1
Δημοσ.

παιδες εχω και εγω δυο κλειδακια. οποιος το θελει ας στειλει πμ!

μου εδωσε 3 η bethesda γιατι εδωσα feedback :P

screenshot απο το email

c88eb468f2ade3281bb0b30d5e9b79fe.png

edit: εφυγαν ολα. καλο λιωσιμο στα παλικαρια

Δημοσ.

Εχω και γω αλλα 3 κλειδια, στειλτε μου pm και θα τηρησω σειρα προτεραιοτητας σε οποιον στειλει πιο νωρις.

(η επομενη beta ανοιγει αυριο 4/5 στις 5 το απογευμα μεχρι την Κυριακη στις 7/5 11 το βραδυ)

Δημοσ.

Ορίστε 3 κλειδιά και από εμένα. Όπως είπα παραπάνω μετά από μήνες αποκλειστικού VR έχω αναισθητοποιήσει εντελώς στο flat gaming αλλά θα ήθελα να ακούσω απόψεις για το συγκεκριμένο.

Closed Beta Codes

CCB7-N24G-A4GM-4Q9R-Y84Y

FUC3-M37K-N4CB-3X6B-A26E

UPG2-X68F-Y3NU-2R8P-R23G

Closed Beta Instructions

Feel free to send your friends these quick steps to redeeming their code and getting into the game!

Log in to your Bethesda.net account.

Redeem your code.

Download the Bethesda.net launcher and log in.

Download Quake Champions and get ready for the Closed Beta test.

Our next Closed Beta Test begins May 4th at 10:00AM EDT and runs until May7th at 4:00PM EDT. Keep an eye out for notifications on upcoming tests.

Δημοσ.

Το καλύτερο  Quake είναι από την άποψη μου το πρώτο. Από εκεί και πέρα ή το gameplay έγινε πιο αργό ή πολύ γρήγορο, εν τέλη έχασε το feeling του.

Το κακό με το πρώτο, εάν παίξεις με την έκδοση GLQuake έχεις θέμα με την φωτεινότητα του παιχνιδιού, ενώ εάν παίξεις με άλλες εκδόσεις, μεν λύνεται, δε αλλάζει το gothic στοιχείο του Quake.

post-228828-0-44399000-1494230097_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Το καλύτερο  Quake είναι από την άποψη μου το πρώτο. Από εκεί και πέρα ή το gameplay έγινε πιο αργό ή πολύ γρήγορο, εν τέλη έχασε το feeling του.

Το κακό με το πρώτο, εάν παίξεις με την έκδοση GLQuake έχεις θέμα με την φωτεινότητα του παιχνιδιού, ενώ εάν παίξεις με άλλες εκδόσεις, μεν λύνεται, δε αλλάζει το gothic στοιχείο του Quake.

Ναι αλλά το 1ο Quake ήταν φτηνή απομίμηση του Unreal Tournament!

Τα quake ανεκαθεν ηταν φτηνες απομιμησεις των Unreal Tournament

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά εμένα δυστυχώς δε μου άρεσε. Εντόπισα αρκετά προβλήματα, τα οποία ελπίζω στη τελική έκδοση να έχουν λυθεί, αν όχι κρίμας...

Να τα:

1. Πολύ αργά loading screens.

2. Χάλια netcode. Με μια χαρά ping (60) γινόταν ότι να 'ναι στην οθόνη. Πρώτα ψόφαγα και έπαιζε το animation του θανάτου, και μετά έπαιζε το animation που πυροβολάει ο εχθρός... Άλλες φορές ξεκάθαρα πετύχαινα εχθρούς και δεν έχαναν ζωή...

3. Που είναι οι dedicated servers και ο server browser ? Αν είναι δυνατόν.

4. Τα options που είναι οέο ? Δεν υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις αυτόματη αλλαγή όπλων. Στο 3 / Live αυτόματα έκανε equip το νέο όπλο αν ήταν πιο δυνατό. Ούτε τα μισά options δεν έχει σε σύγκριση με το Quake Live. Το 1/5 ίσως...

5. Nerfάρανε το gauntlet! Το gauntlet έπρεπε να είναι instant kill.

6. Δε σου λέει πουθενά τι κάνουν οι δυνάμεις και πως τις χρησιμοποιείς. Παντελή έλλειψη tutorial, documentation, οτιδήποτε...

7. Δεν υπάρχουν άδειες αρένες για εξάσκηση.

8. Η προσθήκη των μετρητών χρόνου για το quad, και το ότι το φωνάζει συνέχεια ο εκφωνητής έχει μετατρέψει τα ματς σε camper fest. Όλοι είναι μαζεμένοι γύρω απ' το quad damage και περιμένουν να βγει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...