Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα, 

Σημερα ηρθα αντιμετωπος με ενα προβλημα..... ο αδερφος μου εχει παρει ενα chromebook και μολις παει να συνδεθει στο ρουτερ (forthnet) του σπιτιου πεφτει το σημα. Καμια βοηθεια?? Εκανα μερικες δοκιμες με τα καναλια του ρουτερ αλλα δεν βρηκα ακρη. Εχω/Eιχα παντα Manual 3. 

Eυχαριστω.

Δημοσ.

Τι εννοεις χανεται το σημα? Χανεται το wifi γενικα ή χανει το λαπτοπ? Ποιο ρουτερ εχεις?

Δημοσ.

Ναι, κόβεται το ίντερνετ. Έχω το technicolor td5130. Δοκίμασα να συνδεθώ σε άλλο wifi και όλα μια χαρα. Άρα έχω θέμα με το ρουτερ μου...

Δημοσ.

δες για firmware update.εχει βγαλει ενα η Forthnet.αλλο κοβεται το ιντερνετ αλλο κοβεται το ασυρματο μονο σε αυτην την συσκευη αλλο κοβεται το ασυρματο γενικα.

β.δοκιμασε και hard reset.

Δημοσ.

Μήπως φταίει ότι το chromebook υποστηρίζει μόνο wireless-AC και τίποτα αλλο? Έψαξα και το ρουτερ που έχω δεν υποστηρίζει καθόλου ΑC.

Δημοσ.

Μήπως φταίει ότι το chromebook υποστηρίζει μόνο wireless-AC και τίποτα αλλο? Έψαξα και το ρουτερ που έχω δεν υποστηρίζει καθόλου ΑC.

Απλα δεν θα συνδεοταν αν υποστηριζε μονο AC εδω λες χανεται η συνδεση.Δοκιμασε οπως ειπαν ενα hard reset και firmware update.

Δημοσ.

δεν εχω δει καρτα δικτυου η οποια να υποστηριζει ac και να μην υποστηριζει b/g/n.το βρισκω απιθανο να υποστηριζει μονο ac διοτι δεν θα εμπαινες στο 99 τις 100 των ασυρματων δικτυων

Δημοσ.

δεν εχω δει καρτα δικτυου η οποια να υποστηριζει ac και να μην υποστηριζει b/g/n.το βρισκω απιθανο να υποστηριζει μονο ac διοτι δεν θα εμπαινες στο 99 τις 100 των ασυρματων δικτυων

Έχεις μάλλον δίκιο αλλά μπερδεύτηκα επειδή στα specs που κοίταξα του chromebook έγραφε μόνο ac. Αλλά λογικά σημαίνει ότι υποστηρίζει μέχρι και ac...

Hard reset δοκιμασα, μου είπαν από την Google πως αλλά και πάλι τίποτα.

Θα κάνω αναβάθμιση το φιρμ και μετά από εκεί και περα βλέπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...