RoDiTis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 παιδια καλημερα, Σημερα ηρθα αντιμετωπος με ενα προβλημα..... ο αδερφος μου εχει παρει ενα chromebook και μολις παει να συνδεθει στο ρουτερ (forthnet) του σπιτιου πεφτει το σημα. Καμια βοηθεια?? Εκανα μερικες δοκιμες με τα καναλια του ρουτερ αλλα δεν βρηκα ακρη. Εχω/Eιχα παντα Manual 3. Eυχαριστω.
mitsus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Τι εννοεις χανεται το σημα? Χανεται το wifi γενικα ή χανει το λαπτοπ? Ποιο ρουτερ εχεις?
RoDiTis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ναι, κόβεται το ίντερνετ. Έχω το technicolor td5130. Δοκίμασα να συνδεθώ σε άλλο wifi και όλα μια χαρα. Άρα έχω θέμα με το ρουτερ μου...
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 δες για firmware update.εχει βγαλει ενα η Forthnet.αλλο κοβεται το ιντερνετ αλλο κοβεται το ασυρματο μονο σε αυτην την συσκευη αλλο κοβεται το ασυρματο γενικα. β.δοκιμασε και hard reset.
RoDiTis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μήπως φταίει ότι το chromebook υποστηρίζει μόνο wireless-AC και τίποτα αλλο? Έψαξα και το ρουτερ που έχω δεν υποστηρίζει καθόλου ΑC.
devill0 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μήπως φταίει ότι το chromebook υποστηρίζει μόνο wireless-AC και τίποτα αλλο? Έψαξα και το ρουτερ που έχω δεν υποστηρίζει καθόλου ΑC. Απλα δεν θα συνδεοταν αν υποστηριζε μονο AC εδω λες χανεται η συνδεση.Δοκιμασε οπως ειπαν ενα hard reset και firmware update.
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μήπως φταίει ότι το chromebook υποστηρίζει μόνο wireless-AC και τίποτα αλλο? Έψαξα και το ρουτερ που έχω δεν υποστηρίζει καθόλου ΑC. δεν εχω δει καρτα δικτυου η οποια να υποστηριζει ac και να μην υποστηριζει b/g/n.το βρισκω απιθανο να υποστηριζει μονο ac διοτι δεν θα εμπαινες στο 99 τις 100 των ασυρματων δικτυων
RoDiTis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 δεν εχω δει καρτα δικτυου η οποια να υποστηριζει ac και να μην υποστηριζει b/g/n.το βρισκω απιθανο να υποστηριζει μονο ac διοτι δεν θα εμπαινες στο 99 τις 100 των ασυρματων δικτυων Έχεις μάλλον δίκιο αλλά μπερδεύτηκα επειδή στα specs που κοίταξα του chromebook έγραφε μόνο ac. Αλλά λογικά σημαίνει ότι υποστηρίζει μέχρι και ac... Hard reset δοκιμασα, μου είπαν από την Google πως αλλά και πάλι τίποτα. Θα κάνω αναβάθμιση το φιρμ και μετά από εκεί και περα βλέπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα