masteripper Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Εμένα αυτό που μου άρεσε ήταν το " η ανάλυση 4K θα υποστηρίζεται στα μενού της συσκευής, όχι όμως στα παιχνίδια, κάτι που είναι στα μελλοντικά σχέδια της Microsoft με κυκλοφορία νέας κονσόλας." Πιστεύω ότι είναι το απολυτο Marketing 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hakunamatata Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Ειχα ps3 και ps4,το βασικο τους προβλημα ηταν το εξης,επειδη εχουν το τροφοδοτικο μεσα στην κονσολα,αντι του xbox 360 και one που το εχουν απεξω,προκαλουσαν μια μικρη υπερθερμανση στο συνολο,με αποτελεσμα να δουλευουν τα ανεμιστηρακια στο φουλ και ετσι να εχουμε θορυβο,το ειχα και σε ps3 και σε ps4 αυτο το προβλημα,και πριν πει κατι ο οποιοσδηποτε,ηταν στην εγγυηση,μου τα αντικαταστησαν και παλι τα ιδια,το ps4 μαλιστα το εδωσα πισω στης 2 πρωτες μερες αγορας.Με το xbox one εχω ησυχια,οσο και να παιζω δεν εχω ακουσει τιποτα απο αυτο. το να κανει περισσοτερο θορυβο επειδη εχει πιο δυνατο hardware και απαιτει περισσοτερη ψυξη δεν παιζει σαν σεναριο ε? σιγουρα για την υπερθερμανση φταιει το switching τροφοδοτικο με βαθμο αποδοσης 98% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanourisfz6 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Η σημαντική μείωση στις διαστάσεις προέρχεται κυρίως από την ενσωμάτωση του ογκωδέστατου τροφοδοτικού πλέον στην ίδια την κονσόλα μην τρελαθουμε καλημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρκίνος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Η 4k υποστηρίζεται και στα βιντεο. Όπως και να χει η 4Κ τεχνολογία ειναι useless για τον περισσότερο κόσμο, σε 3-4 χρονακια θα ειναι κομπλέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dj Beast Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Πιστεύω η microsoft έμαθε από τα περί υπερθέρμανσης , από το 360. Το one είναι πολύ καλύτερο σε αυτό τον τομέα από τον ανταγωνισμό. Δεν μου φαίνεται να θέλουν να τα σκατώσουν τώρα με το S. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macboy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Τελικά έφτασε η εποχή που η gaming κοινότητα έγινε @@ οι εταιρείες το μόνο που κοιτάνε είναι πως θα πάρουν λεφτά από τα παιδάκια και του φανατικούς οπαδούς και ξέχασαν στην πορεία πως ξεκίνησαν και να φτιάχνουν κονσόλες για να διασκεδάζουν και να παρέχουν μια απολαύσει στους πελάτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 4K μόνο σε ταινίες, αναμενόμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Και μικρότερο που το έκαναν ούτε καν μπήκαν στον κόπο να αλλάξουν το σχέδιο.Σαν 1 ορθογώνιο κουτί είναι. x-BOX φιλε ,αν ήταν πυραμίδα θα έχαναν αξιοπιστία :-ρ Αν άλλαζαν σχέδιο αλλά το περιεχόμενο ήταν ίδιο τι θα έλεγες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Σε λίγο οι κονσόλες θα αναβαθμίζονται πιο γρήγορα και από τα κινητά και άμα έχεις το παλιότερο μοντέλο την έκατσες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Με το Scorpio να έρχεται τέλη 17, άντε να πάρεις τώρα αυτή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villa.romas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 όμορφο, αλλά εγώ απλά δίσκο θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Απορω γιατι απορειτε με την αμαβαθμιση πχ η sony το κανει αυτο απο την εποχη του ps2 δηλαδη εβγαλε ps2 slim και μετα ps3 slim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 μηπως να εβαζε μικροτερο δισκο αλλα ssd? επισης το εσωτερικο τροφοδοτικο ειναι λιγο καπως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Πρωτότυπο όνομα. Αναρωτιέμαι τι να σημαίνει το "S"... Σφεντόνα, που έλεγε κι ο Τραμπάκουλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drake27 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 εγώ ξέρω χαμός να γίνεται με τα xbox360 απο τις υπερθερμάνσεις (rrod) και να χαλάνε μια μια οι πρώτες κονσόλες... δεν θυμάμαι να είχα ακούσει κάτι αντίστοιχο με τα PS Μπορεί το δικό σου να υπερθερμαίνονταν γιατι το είχες μέσα σε κανένα συρτάρι δηλαδή κλειστό χώρο πίσω δεξιά αριστερά και μόνο μπροστά ανοιχτός χώρος χωρίς μεγάλα καινά και να μένεις σε περιοχή με ζεστό κλήμα... αλλιώς δεν εξηγείται. Κοιτα,εντελως φιλικά,δ εν είμαι χθεσινος,τεχνικος είμαι,της φτιάχνω αυτές της κονσόλες,και οι περισσότεροι πελάτες μου έχουν φέρει στο μαγαζί ps3 με rrod παρά με xbox 360,α λλα και όσοι μου φέρανε και 360,τ ην πατούσαν γιατί το είχαν σε κλειστό χώρο,εγω είχα το ps3 fat από το 2006 μέχρι το 2015 και πέρα του θορύβου δούλευε άψογα,μεχρι που το πουλησα και πήρα ps4 το οποίο το έδωσα μέσα σε 5-6 μήνες για τον λόγο που ανέφερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις