Προς το περιεχόμενο

Πρώτη εικόνα του νέου Xbox One S με μικρότερο μέγεθος, 2ΤΒ δίσκο και Ultra HD Blu-ray player

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση της Microsoft στα πλαίσια της έκθεσης E3, με μία από τις σημαντικότερες ανακοινώσεις, να γίνεται γνωστή πριν λίγο.

Ο λόγος για το νέο Xbox One, το οποίο σύμφωνα με διαρροή που προέρχεται από "έγκυρους" χρήστες της ιστοσελίδας Neogaf, θα ονομάζεται Xbox One S. Μάλιστα η διαρροή συνοδεύεται και από φωτογραφίες της νέας παιχνιδοκονσόλας της Microsoft, στην οποία βλέπουμε το νέο σχεδιασμό της σε άσπρο χρώμα αλλά και την αναφορά ότι διαθέτει κατά 40% μικρότερο μέγεθος από το αρχικό Xbox One. Η σημαντική μείωση στις διαστάσεις προέρχεται κυρίως από την ενσωμάτωση του ογκωδέστατου τροφοδοτικού πλέον στην ίδια την κονσόλα, κάτι που αν επιβεβαιωθεί τελικά, θα γίνεται για πρώτη φορά σε οποιαδήποτε Xbox κονσόλα έχει κυκλοφορήσει η Microsoft.

Το μικρότερο μέγεθος της κονσόλας όμως δεν είναι η μόνη αλλαγή που φέρνει το νέο Xbox One το οποίο σύμφωνα με τη διαρροή θα διαθέτει έξοδο για 4K video, ενώ το ίδιο το blu-ray player που ενσωματώνει, θα υποστηρίζει τους νέους Ultra HD τίτλους που σιγά σιγά κυκλοφορούν στο γνωστό format, συμπεριλαμβανομένου και HDR τίτλων. Πληροφορίες της ιστοσελίδας ArsTechnica αναφέρουν ότι η ανάλυση 4K θα υποστηρίζεται στα μενού της συσκευής, όχι όμως στα παιχνίδια, κάτι που είναι στα μελλοντικά σχέδια της Microsoft με κυκλοφορία νέας κονσόλας.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Στη μία από τις δύο εικόνες γίνεται λόγος για δίσκο 2TB, για κάθετη τοποθέτηση της κονσόλας αλλά και για ένα ανανεωμένο controller χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση όλες οι απορίες μας θα λυθούν σε λίγες ώρες, με την παρουσίαση της Microsoft να είναι προγραμματισμένη για τις 7.30μμ ώρα Ελλάδος. Η ζωντανή μετάδοση της θα είναι δυνατή είτε από το xbox.com είτε μέσα από το Xbox Live.

Link.png Site: neogaf
Link.png Site: arsTechnica

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως γινετε να εχει 40% μειωση στο μεγεθος και ενσωματωση του τροφοδοτικου μεσα στην κονσολα.

Το κοβω να εχουν υπερθερμανσεις οπως και τα ps4 με το τροφοδοτικο μεσα στην κονσολα.Αντε να δουμε και το πρωι τα επισημα απο την M$.

• Like 1

Πως γινετε να εχει 40% μειωση στο μεγεθος και ενσωματωση του τροφοδοτικου μεσα στην κονσολα. Το κοβω να εχουν υπερθερμανσεις οπως και τα ps4 με το τροφοδοτικο μεσα στην κονσολα.Αντε να δουμε και το πρωι τα επισημα απο την M$.

Ακόμα καλύτερα, πως γίνεται να προέρχεται η μείωση από την ενσωμάτωση!!

• Like 9

Πως γινετε να εχει 40% μειωση στο μεγεθος και ενσωματωση του τροφοδοτικου μεσα στην κονσολα.

Το κοβω να εχουν υπερθερμανσεις οπως και τα ps4 με το τροφοδοτικο μεσα στην κονσολα.Αντε να δουμε και το πρωι τα επισημα απο την M$.

Υπερθερμανσεις? Το PS4? Δε κάνω compute.

Μάλλον προθερμανσεις εννοείς.

• Like 1

Υπερθερμανσεις? Το PS4? Δε κάνω compute.

Μάλλον προθερμανσεις εννοείς.

Ειχα ps3 και ps4,το βασικο τους προβλημα ηταν το εξης,επειδη εχουν το τροφοδοτικο μεσα στην κονσολα,αντι του xbox 360 και one που το εχουν απεξω,προκαλουσαν μια μικρη υπερθερμανση στο συνολο,με αποτελεσμα να δουλευουν τα ανεμιστηρακια στο φουλ και ετσι να εχουμε θορυβο,το ειχα και σε ps3 και σε ps4 αυτο το προβλημα,και πριν πει κατι ο οποιοσδηποτε,ηταν στην εγγυηση,μου τα αντικαταστησαν και παλι τα ιδια,το ps4 μαλιστα το εδωσα πισω στης 2 πρωτες μερες αγορας.Με το xbox one εχω ησυχια,οσο και να παιζω δεν εχω ακουσει τιποτα απο αυτο.
  • Like 7

Ειχα ps3 και ps4,το βασικο τους προβλημα ηταν το εξης,επειδη εχουν το τροφοδοτικο μεσα στην κονσολα,αντι του xbox 360 και one που το εχουν απεξω,προκαλουσαν μια μικρη υπερθερμανση στο συνολο,με αποτελεσμα να δουλευουν τα ανεμιστηρακια στο φουλ και ετσι να εχουμε θορυβο,το ειχα και σε ps3 και σε ps4 αυτο το προβλημα,και πριν πει κατι ο οποιοσδηποτε,ηταν στην εγγυηση,μου τα αντικαταστησαν και παλι τα ιδια,το ps4 μαλιστα το εδωσα πισω στης 2 πρωτες μερες αγορας.Με το xbox one εχω ησυχια,οσο και να παιζω δεν εχω ακουσει τιποτα απο αυτο.

εγώ ξέρω χαμός να γίνεται με τα xbox360 απο τις υπερθερμάνσεις (rrod) και να χαλάνε μια μια οι πρώτες κονσόλες... δεν θυμάμαι να είχα ακούσει κάτι αντίστοιχο με τα PS

Μπορεί το δικό σου να υπερθερμαίνονταν γιατι το είχες μέσα σε κανένα συρτάρι δηλαδή κλειστό χώρο πίσω δεξιά αριστερά και μόνο μπροστά ανοιχτός χώρος χωρίς μεγάλα καινά και να μένεις σε περιοχή με ζεστό κλήμα... αλλιώς δεν εξηγείται. 

Πολύ όμορφο που έγινε μικρότερο και το άσπρο μου αρέσει πολύ , απο την αλλη όμως νομίζω οτι οι κονσόλες πλέον με την αρχή απο την sony νομίζω θα το χάσουν το παιχνίδι

Πως γινετε να εχει 40% μειωση στο μεγεθος και ενσωματωση του τροφοδοτικου μεσα στην κονσολα. Το κοβω να εχουν υπερθερμανσεις οπως και τα ps4 με το τροφοδοτικο μεσα στην κονσολα.Αντε να δουμε και το πρωι τα επισημα απο την M$.

14nm APU.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...