christopoulosc Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλά,σε ποια κωλοσχολη δίνονται τα διπλώματα προπονητικής να πάω να πάρω πέντε;;;Ρε κρύοι παίχτες στα πέναλτι;;;ΡΕ ΚΡΥΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ;Ούτε τοπικό αυτά τα λάθη... Κατα τα άλλα,συμπαθεί δεν συμπαθεί κανείς,οι Γερμανοί πάνε για back to back World Cup και Euro... Α,και για να μην ξεχνιόμαστε...Ακόμα ο Σαντος άμπαλος για μερικούς;;;; Α ρε ΣαρροΓκιρτζικηδες....
bluesattack Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ετοιμαστείτε να κλάψετε πάλι Γαλλάκια! Κατσε κατω μωρη κλωσσα Και ο μλκας ο Τουσκ αποκατω Τι να σκεφτεται ο Μισελ ? '' αντε ρε μλκες, μην μπουκαρω μεσα και πεταξω μονος μου δυο τεμαχια ? ''
Miracle Worker Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Κατσε κατω μωρη κλωσσα Και ο μλκας ο Τουσκ αποκατω Λογικό, τόσους Πολωνούς που είχαμε τότε. Τι να σκεφτεται ο Μισελ ? '' αντε ρε μλκες, μην μπουκαρω μεσα και πεταξω μονος μου δυο τεμαχια ? ''
bluesattack Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Σημειωσε δυο νουμερα.Μην με ρωτησεις πως που και τι, απλα σημειωσε τα 1-2
Miracle Worker Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Καλά, αυτό που μας έβαλαν γηπεδούχους μες στη Γαλλία είναι για γέλια.
bluesattack Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Σημειωσε δυο νουμερα.Μην με ρωτησεις πως που και τι, απλα σημειωσε τα 1-2 Ελατε ρε Γαλλακια .Θα μπορουσατε να τους δωσετε στο τελος ενα γκολακι, να παρουμε κανα φραγκο. 1
Lucifer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Κάτι πρέπει να γίνει να έχει μόνο ο Neuer χέρια άδετα.
Miracle Worker Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δεν αξίζαμε τον αποκλεισμό κατά τη γνώμη μου, ειδικά με τέτοιο σκορ. Τέλος πάντων, οι μεγάλες ομάδες ξέρουν και να χάνουν.
winterman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Με μιση ομαδα εκτος....καλυτερα απο μια αποψη που αποκλειστηκες απο Γαλλια ...παρα σε κανα τελικο απο πεπε και ροναλντο να γελανε και τα τσιμεντα......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα