Miracle Worker Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Σιγά μην το γυρίσουν τα παππούδια στο δεύτερο. Στο πρώτο αν καταφέρετε και κάνετε κάνα μπαμ και κλειστέτε πίσω, αλλιώς άντε γεια.
winterman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Αν η Γερμανια προηγηθει θα χουμε ταριφα......Αν ομως προηγηθει η Ιταλια θα ναι πολυ δυσκολο..... Τώρα το είδα! Και εγώ είμαι από τις λίγους πιστούς. Στο Μουντιάλ το καταυχαριστήθηκα όμως. Ο Μπάστιαν όντως είναι θεός. Τον θυμάμαι από όταν ήταν πιτσιρικάς, που είχε μπει αλλαγή στο Μπάγερν-Ρεάλ όταν η Μπάγερν στην ουσία είχε ήδη αποκλειστεί, αλλά παρόλα αυτά πάλευε μόνος του σαν το σκυλί μέχρι το τέλος. Σε μία φάση είχαν πέσει 3 απάνω του και τον είχαν αρχίσει στα κλωτσίδια για να του πάρουν τη μπάλα. Βέβαια εμένα ο αγαπημένος μου είναι αυτός ο τρελός: http://www.oneman.gr/keimena/men_s_only/mpales/ayto-to-paidi-o-thomas-m-ller-den-einai-polu-sta-kala-toy-mwre.4050537.html Ο ...θωμας οντως ειναι τρελος ...τον θυμαμαι με την ντουντουκα στο πεταλο της sudkurve.... 1
gnsX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Βλέπω Πορτογαλία-Πολωνία και απορώ, ο Σάντσεζ που είναι στη Μπάγερν γιατί δεν παίζει με την Γερμανία; Γενικά θα μπορούσε να χε χτυπήσει κανα 2-3 παιχτάκια ακόμα (Πολωνούς,Πορτογάλους κτλ) η Μannschaft
HALF EVIL Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δηλαδή πώς να τους είχε χτυπήσει; Να μοίραζε με το ζόρι διαβατήρια και υπηκοότητες;
bluesattack Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Σιγά μην το γυρίσουν τα παππούδια στο δεύτερο. Στο πρώτο αν καταφέρετε και κάνετε κάνα μπαμ και κλειστέτε πίσω, αλλιώς άντε γεια. Xα.Αυτο περιμενετε.Να κλειστουμε πισω και να το αρπαξουμε.Ειναι πονηρουληδες οι Ιταλοι.Δυο γκολακια τοτλαχιστον θα ριξουν με αντεπιθεσεις ,υπουλα,για να μην καταλαβουν οι Γερμανοι ουτε πως τα τρωνε
Lucifer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 κάθε πέναλτυ και χρόνος απ' τη ζωή μου μαλάκα μπόατενγκ 1
winterman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Και Τωρα μπορειτε να πα να ...................
HALF EVIL Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μηδένα προ του τέλους μακάριζε μικρέ. Δεν θα έπρεπε να είσαστε και τόσο υπερήφανοι που αποκλείσατε αυτή την Ιταλία μετά από 20 πέναλτι. Προσέξτε μη φάτε το αγγούρι από καμία Πορτογαλία ή το χειρότερο Ουαλία και γελάνε και οι πέτρες.
Lucifer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Θεωρείς δλδ πιθανότερο να φάμε αγγούρι από Πορτογαλία/Ουαλία στον τελικό παρά από Γαλλία στους ημιτελικούς;
winterman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μηδένα προ του τέλους μακάριζε μικρέ. Δεν θα έπρεπε να είσαστε και τόσο υπερήφανοι που αποκλείσατε αυτή την Ιταλία μετά από 20 πέναλτι. Προσέξτε μη φάτε το αγγούρι από καμία Πορτογαλία ή το χειρότερο Ουαλία και γελάνε και οι πέτρες. Kαταρχην δεν αποκλεισαμε καμια Ιταλια ....ενα τσουρμο γυρω απο το τερμα τους με μπλε φανελες ηταν (ως συνηθως)..... Δευτερον ειχαν βγαλει γλωσσιτσα πολλοι ολη την εβδομαδα....μας ειχαν πρηξει τα παπαρια με την Ιταλια ...και ολοι αυτοι τωρα θα γινουν Γαλλοι πορτογαλοι και Ουαλοι.... Ελπιζω να σε καλυψα ....μικρε....
HALF EVIL Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Πως δεν με κάλυψες! Κάτι τελευταίο, για πες ποιοί ακριβώς μπορούν να πάνε να γαμηθούν;
winterman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Πως δεν με κάλυψες! Κάτι τελευταίο, για πες ποιοί ακριβώς μπορούν να πάνε να γαμηθούν; Ειναι φανερο οτι αναφερομαι σε τυπους που το 2012 διαβαζανε το πρωτοσελιδο "ειμαστε ολοι Ιταλοι" και πανηγυριζαν..... δεν θα εκπλαγω καθολου αν βγει ενα αντιστοιχο Φετος ειμαστε ολοι Γαλλοι ....... ΥΓ με τον αλλον που ειναι μια ζωη εθνικη Ιταλιας δεν εχω τιποτα.......
bluesattack Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Τους κληρωσε το λαχειο στα πεναλντυ.Μονο αν καποιος ειναι συγκινημενος απο την οικονομικη πολιτικη του Σοιμπλε μπορει να αισθανεται περηφανος με την αποδοση τους η να πιστευει οτι ειχαν σχεδον καθαρισει το ματς , αλλη ποδοσφαιρικη εξηγηση δεν υπαρχει.Αν και η Γαλλια ειναι μετριαντζα λογικα θα τους ριξει μια σφαλιαρα ο Γκριζμαν.Ειναι και η εδρα. Tωρα που το σκεφτομαι ισως θα ηταν καλυτερα να προηγηθουν στο πρωτο και να την αρπαξουν στο δευτερο.Να πονεσει περισσοτερο και να πιασουμε καμμια ανατροπη που δινει βαρβατες αποδοσεις Μου χαλασε και το σχεδιο ο χασογκολης ο Μιλερ.Μονος του και δεν μπορεσε να πλασαρει.Τζαμπα το επιθετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα