winterman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Eνα topic αφιερωμενο στους φίλους (εστω και λιγοστοι στην Ελλαδα) αυτης της τεραστιας ομάδας .... ....Ξεκινωντας με εναν παικτη συμβολο στην νεοτερη Ιστορια της...μιας και σκοραρε σημερις 2
gnsX Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Ήταν ένας Τούρκος, ένας Ιρανος κι ενας Γκανεζος και πέφτουν στη ζούγκλα. Τους βλέπει ο αρχηγός, ωχ η εθνική Γερμανίας 1
HALF EVIL Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Είναι επειδή δεν κάνανε σαπούνι τους πατεράδες τους μεγάλε. Αν δεν το κατάλαβες πρόκειται για Γερμανούς πολίτες με Γερμανικό διαβατήριο και υπηκοότητα σε μια χώρα που έχει και έγχρωμους πολίτες. Όπως και οι ΗΠΑ και η Αγγλία και η Ολλανδία και η Γαλλία. και πολλές άλλες. Το όνομα Αντετοκούνμπο μάλλον θα σου λέει κάτι. Ας λάβουμε το σχόλιο που πέταξες ως σαχλαμαρίτσα και προχωράμε. 1
gnsX Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Έχεις μπερδεψει χώρες με αποικιες, χώρες αποικιες κοκ. Χαλφ δυναμιτης 1
HALF EVIL Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Συνεχίζεις τη σαχλαμαρίτσα βλέπω. Κρίμα να το κλειδώσουν του παιδιού.
winterman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δικό μας, λέω. Φυσικα και ειναι ενα απο τα Φαβορι ...Αυτη η αμυνα με προβληματιζει λιγακι.... ...αλλα αμα παρουν μπροστα οι "μηχανες " στα χαφ και μπροστα μικρο το κακο.....
~mxls~ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εμένα δεν με έπεισε η εμφάνιση με Ουκρανούς. Ο Σβάινι είναι λες και έχει πατησει τα 45.
winterman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Η μιση κουπα ειναι το παιχνιδι με την Ιταλια...τον κακο δαιμονα....
Miracle Worker Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Τώρα το είδα! Και εγώ είμαι από τις λίγους πιστούς. Στο Μουντιάλ το καταυχαριστήθηκα όμως. Ο Μπάστιαν όντως είναι θεός. Τον θυμάμαι από όταν ήταν πιτσιρικάς, που είχε μπει αλλαγή στο Μπάγερν-Ρεάλ όταν η Μπάγερν στην ουσία είχε ήδη αποκλειστεί, αλλά παρόλα αυτά πάλευε μόνος του σαν το σκυλί μέχρι το τέλος. Σε μία φάση είχαν πέσει 3 απάνω του και τον είχαν αρχίσει στα κλωτσίδια για να του πάρουν τη μπάλα. Βέβαια εμένα ο αγαπημένος μου είναι αυτός ο τρελός: http://www.oneman.gr/keimena/men_s_only/mpales/ayto-to-paidi-o-thomas-m-ller-den-einai-polu-sta-kala-toy-mwre.4050537.html 1
bluesattack Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δεν τους...συμπαθω Αναγκαστηκα , με μιση καρδια, να παραδεχθω οτι στο μουντιαλ επαιξαν εξαιρετικο (και θεαματικο ) ποδοσφαιρο. Τους ευχομαι τα καλυτερα για την συνεχεια.Δηλαδη μια τριαρα απο την Ιταλια 1
Anubis13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Κανω summon τον λουσιφερ να τακτοποιησει τους αλλοθρησκους
bluesattack Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Τους ευχομαι τα καλυτερα για την συνεχεια.Δηλαδη μια τριαρα απο την Ιταλια Tωρα που το σκεφτομαι ισως θα ηταν καλυτερα να προηγηθουν στο πρωτο και να την αρπαξουν στο δευτερο.Να πονεσει περισσοτερο και να πιασουμε καμμια ανατροπη που δινει βαρβατες αποδοσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα