Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!
Εχω ενα router ZXDSL 931VII που ειχα παρει πριν απο 3 χρονια απο τον ΟΤΕ
ηρθε η ωρα να το αλλαξω και εχω δωρεαν αντικατασταση
Ποιο προτεινετε να παρω απο αυτα που θα μου προσφερουν δωρεαν; Ευχαριστω πολυ οσους απαντησουν

Δημοσ.

to speedport entry 2 βλεπω να σου δινουν.λογικα δεν θα εχεις επιλογες.τωρα να εχει περισσεψει κανα πιο παλιο speedport 724 δυσκολο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!

Εχω ενα router ZXDSL 931VII που ειχα παρει πριν απο 3 χρονια απο τον ΟΤΕ

ηρθε η ωρα να το αλλαξω και εχω δωρεαν αντικατασταση

Ποιο προτεινετε να παρω απο αυτα που θα μου προσφερουν δωρεαν; Ευχαριστω πολυ οσους απαντησουν

Μπορεί να έχω χάσει κάτι,αλλά δε νομίζω πως θα ζητήσουν την άποψή σου.

Επίσης,αν δουλεύει,γιατί να το αλλάξεις;

Καλημέρα. Έχω το ίδιο μοντέλο εδώ και αρκετά χρόνια και σκέφτομαι να το αλλάξω κι εγώ (για άλλους λόγους).

Η επίσημη διαδικασία είναι ότι παίρνουν πίσω το παλιό και σου δίνουν το νεότερο. Σε κατάστημα ΟΤΕ που ρώτησα το επιβεβαίωσαν αν και σχολίασαν πως είναι στην διακρική ευχέρεια του τεχνικού που θα σε επισκεφθεί να σου αφήσει το παλιό.

Ερώτηση: στο ΖΤΕ που έχω και εγώ και σκέφτομαι την αντικατάστασή του, επειδή έχω ρυθμίσεις από καταγραφικά και κάμερες θα κάνω ένα backup σε στικάκι, αλλά παραδίνοντάς το στον τεχνικό που θα φέρει το (όποιο) καινούργιο speedport, δεν του "παραδίδω" και access στις ρυθμίσεις αυτές?? Ή απλά μπαίνω και κάνω πολλαπλά manual delete και όλα ΟΚ?

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω το ίδιο μοντέλο εδώ και αρκετά χρόνια και σκέφτομαι να το αλλάξω κι εγώ (για άλλους λόγους).

Η επίσημη διαδικασία είναι ότι παίρνουν πίσω το παλιό και σου δίνουν το νεότερο. Σε κατάστημα ΟΤΕ που ρώτησα το επιβεβαίωσαν αν και σχολίασαν πως είναι στην διακρική ευχέρεια του τεχνικού που θα σε επισκεφθεί να σου αφήσει το παλιό.

Ερώτηση: στο ΖΤΕ που έχω και εγώ και σκέφτομαι την αντικατάστασή του, επειδή έχω ρυθμίσεις από καταγραφικά και κάμερες θα κάνω ένα backup σε στικάκι, αλλά παραδίνοντάς το στον τεχνικό που θα φέρει το (όποιο) καινούργιο speedport, δεν του "παραδίδω" και access στις ρυθμίσεις αυτές?? Ή απλά μπαίνω και κάνω πολλαπλά manual delete και όλα ΟΚ?

Κανε ένα Reset πριν το δώσεις. Επίσης δεν νομίζω το νέο να παίρνει Backup από το παλιό.

Δημοσ.

Κανε ένα Reset πριν το δώσεις. Επίσης δεν νομίζω το νέο να παίρνει Backup από το παλιό.

Για το κόκκινο: έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα (ZTE vs Speedport)

Για το μπλε: κι όμως το έχω κάνει άπειρες φορές όταν αποσυγχρονιζόταν... κρατούσε τα πάντα το γαϊδούρι B) .

Εκτός εάν εννοούμε κάτι άλλο πέρα από το reset των 10 δευτερολέπτων με καρφίτσα στην τρυπούλα...

Δημοσ.

ε ναι  να κάνεις reset πίσω από την τρυπούλα  οχι restart άλλα να προτιμήσεις να είναι καινούριο και όχι μεταχειρισμένο αυτό θα το καταλάβεις στα πλάγια θα έχει ένα χαρτάκι που θα λέει ανακαινισμένο στο κουτί θα το λέει 

Δημοσ.

Δεν το έχω επιχειρήσει το reset εντός menu. Θα το κάνω, αν και φοβάμαι ότι δεν αποτελεί διαφορετική ενέργεια. Μπροστά στο παράδοξο που συμβαίνει πάντως, θα το δοκιμάσω, δεν έχω και άλλες επιλογές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...