Modelopnixths Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Καλησπερα παιδια!Εχω ενα router ZXDSL 931VII που ειχα παρει πριν απο 3 χρονια απο τον ΟΤΕηρθε η ωρα να το αλλαξω και εχω δωρεαν αντικαταστασηΠοιο προτεινετε να παρω απο αυτα που θα μου προσφερουν δωρεαν; Ευχαριστω πολυ οσους απαντησουν
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μπορεί να έχω χάσει κάτι,αλλά δε νομίζω πως θα ζητήσουν την άποψή σου. Επίσης,αν δουλεύει,γιατί να το αλλάξεις;
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 to speedport entry 2 βλεπω να σου δινουν.λογικα δεν θα εχεις επιλογες.τωρα να εχει περισσεψει κανα πιο παλιο speedport 724 δυσκολο
draculias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Καλησπερα παιδια! Εχω ενα router ZXDSL 931VII που ειχα παρει πριν απο 3 χρονια απο τον ΟΤΕ ηρθε η ωρα να το αλλαξω και εχω δωρεαν αντικατασταση Ποιο προτεινετε να παρω απο αυτα που θα μου προσφερουν δωρεαν; Ευχαριστω πολυ οσους απαντησουν Μπορεί να έχω χάσει κάτι,αλλά δε νομίζω πως θα ζητήσουν την άποψή σου. Επίσης,αν δουλεύει,γιατί να το αλλάξεις; Καλημέρα. Έχω το ίδιο μοντέλο εδώ και αρκετά χρόνια και σκέφτομαι να το αλλάξω κι εγώ (για άλλους λόγους). Η επίσημη διαδικασία είναι ότι παίρνουν πίσω το παλιό και σου δίνουν το νεότερο. Σε κατάστημα ΟΤΕ που ρώτησα το επιβεβαίωσαν αν και σχολίασαν πως είναι στην διακρική ευχέρεια του τεχνικού που θα σε επισκεφθεί να σου αφήσει το παλιό. Ερώτηση: στο ΖΤΕ που έχω και εγώ και σκέφτομαι την αντικατάστασή του, επειδή έχω ρυθμίσεις από καταγραφικά και κάμερες θα κάνω ένα backup σε στικάκι, αλλά παραδίνοντάς το στον τεχνικό που θα φέρει το (όποιο) καινούργιο speedport, δεν του "παραδίδω" και access στις ρυθμίσεις αυτές?? Ή απλά μπαίνω και κάνω πολλαπλά manual delete και όλα ΟΚ?
panos- Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Καλημέρα. Έχω το ίδιο μοντέλο εδώ και αρκετά χρόνια και σκέφτομαι να το αλλάξω κι εγώ (για άλλους λόγους). Η επίσημη διαδικασία είναι ότι παίρνουν πίσω το παλιό και σου δίνουν το νεότερο. Σε κατάστημα ΟΤΕ που ρώτησα το επιβεβαίωσαν αν και σχολίασαν πως είναι στην διακρική ευχέρεια του τεχνικού που θα σε επισκεφθεί να σου αφήσει το παλιό. Ερώτηση: στο ΖΤΕ που έχω και εγώ και σκέφτομαι την αντικατάστασή του, επειδή έχω ρυθμίσεις από καταγραφικά και κάμερες θα κάνω ένα backup σε στικάκι, αλλά παραδίνοντάς το στον τεχνικό που θα φέρει το (όποιο) καινούργιο speedport, δεν του "παραδίδω" και access στις ρυθμίσεις αυτές?? Ή απλά μπαίνω και κάνω πολλαπλά manual delete και όλα ΟΚ? Κανε ένα Reset πριν το δώσεις. Επίσης δεν νομίζω το νέο να παίρνει Backup από το παλιό.
draculias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Κανε ένα Reset πριν το δώσεις. Επίσης δεν νομίζω το νέο να παίρνει Backup από το παλιό. Για το κόκκινο: έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα (ZTE vs Speedport) Για το μπλε: κι όμως το έχω κάνει άπειρες φορές όταν αποσυγχρονιζόταν... κρατούσε τα πάντα το γαϊδούρι . Εκτός εάν εννοούμε κάτι άλλο πέρα από το reset των 10 δευτερολέπτων με καρφίτσα στην τρυπούλα...
bill2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 ε ναι να κάνεις reset πίσω από την τρυπούλα οχι restart άλλα να προτιμήσεις να είναι καινούριο και όχι μεταχειρισμένο αυτό θα το καταλάβεις στα πλάγια θα έχει ένα χαρτάκι που θα λέει ανακαινισμένο στο κουτί θα το λέει
draculias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Το ίδιο πράγμα λέμε για reset (τρυπούλα ) στο παλιό το ΖΤΕ. Κι όμως δεν χάνει/σβήνει ρυθμίσεις & στοιχεία...
draculias Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δεν το έχω επιχειρήσει το reset εντός menu. Θα το κάνω, αν και φοβάμαι ότι δεν αποτελεί διαφορετική ενέργεια. Μπροστά στο παράδοξο που συμβαίνει πάντως, θα το δοκιμάσω, δεν έχω και άλλες επιλογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα