lostresam Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Καλησπερα Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τη συνδεση μου (wind 24αρα) εδω κ καποιες μερες Ενω σε speedtest και απο το σαιτ του ρουτερ (thomson tg585) δειχνουν οτι εχω καλες ταχυτητες γυρω στα 10-14mbps,στην πραγματικοτητα ολα φορτωνουν τρομερα αργα,βιντεο ειδικα απο utube απο εκει που επαιζαν ολα μπαλα σε 1080p, τρωει τωρα απιστευτα κολληματα.. Παιρνω τηλ την wind,και οι τυποι δεν εχουν την παραμικρη ιδεα σχετικα με τιποτα,ουτε καν αν μπορω να κανω μια ρυθμιση απο το ρουτερ.Οτι και να τους πω μου λενε να στειλουν τεχνικο κ ισως χρειαστει να χρεωθω. Οποτε υπαρχει κατι που μπορω να κανω απο μονος μου? Link Information Uptime: 0 days, 0:22:05 DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.040 / 13.308 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 10.837 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 12,5 / 24,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,0 / 9,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 419 CRC Errors (Up/Down): 0 / 0 HEC Errors (Up/Down): 1.066 / 0
mafiozoskotsos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. Από ότι βλέπω θεωρητικά έχεις απόσταση περίπου 1700 Μέτρα από κέντρο, με αυτό το SN margin που έχεις, θα έπρεπε να κλειδώνεις τουλάχιστον 15mbps και πάνω και τώρα είσαι περίπου στα 11, άλλα έχεις και 19dBm Output Power, που δηλώνει πιθανό πρόβλημα μπορεί και όχι. Τώρα αυτό που μπορείς να κάνεις εσύ από την πλευρά σου είναι, να αποσυνδέσεις τα πάντα πάνω από της γραμμές και να συνδέσεις το ρούτερ στην πρώτη γραμμή του σπιτιού με όσο ποιο μικρο καλώδιο τηλεφώνου μπορείς (όχι πάνω από 2 μέτρα), αν έχεις και δεύτερο ρούτερ καλό θα ήταν να το δοκιμάσεις και αυτό.
lostresam Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 το εβαλα στην πρωτη γραμμη κ τα πραγματα χειροτερεψαν Δοκιμασα να αλλαξω καναλι απο το σαιτ του ρουτερ,για 5 λεπτα το κραταει κ η συνδεση ειναι κομπλε,αλλα μετα κανει reboot το ρουτερ κ με γυρναει στο αρχικο καναλι (11 , και εγω δοκιμαζω ολα τα υπολοιπα,απο 1-13) Link Information Uptime: 0 days, 0:02:00 DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.098 / 13.336 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 12.003 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 13,0 / 24,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,5 / 9,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 0 CRC Errors (Up/Down): 0 / 0 HEC Errors (Up/Down): 1.704 / 0
WalkerSW Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Καλα βρε είσαι ασύρματα συνδεδεμένος και δεν το αναφέρεις καν? Συνδέσουμε με καλώδιο να δούμε αν το πρόβλημα είναι όντως στην γραμμή! Γτ πιο πιθανό είναι να έχεις θέμα με το wifi πάρα με την γραμμή!
JohnTehGreek Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μήπως κατέβασες κάτι "περίεργο" χωρίς να το καταλάβεις;
lostresam Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Καλα βρε είσαι ασύρματα συνδεδεμένος και δεν το αναφέρεις καν? Συνδέσουμε με καλώδιο να δούμε αν το πρόβλημα είναι όντως στην γραμμή! Γτ πιο πιθανό είναι να έχεις θέμα με το wifi πάρα με την γραμμή! Και με καλωδιο εχω τα ιδια προβληματα Κανω συχνα ελεγχους με το malwarebytes .κ με adblock εγκατεστημενο γενικα λιγο δυσκολο.
mafiozoskotsos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δοκίμασε και με άλλο ρούτερ για να αποκλίσεις το ενδεχόμενο να είναι το πρόβλημα από τη δική σου μεριά (Έχεις συνδεθεί και με άλλες συσκευές και κολλάει το ίδιο); μετά από αυτό μπορείς να δηλώσεις βλάβη και από όσο ξέρω, μόνο σε περίπτωση που είναι το πρόβλημα σε εσένα πληρώνεις άλλα για σιγουριά ρωτά των πάροχο σου.
lostresam Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δοκίμασε και με άλλο ρούτερ για να αποκλίσεις το ενδεχόμενο να είναι το πρόβλημα από τη δική σου μεριά (Έχεις συνδεθεί και με άλλες συσκευές και κολλάει το ίδιο); μετά από αυτό μπορείς να δηλώσεις βλάβη και από όσο ξέρω, μόνο σε περίπτωση που είναι το πρόβλημα σε εσένα πληρώνεις άλλα για σιγουριά ρωτά των πάροχο σου. Περιμενω να μου στειλουν ρουτερ (χωρις καμια χρεωση φυσικα μετα απο τοσα παραπονα) Ξερουμε ποιο ρουτερ δινει τωρα η wind κ αν ειναι αξιοπιστο?
mafiozoskotsos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Λογικά το ZTE ZXHN H108L η το ZTE ZXV10 H108L θα σου δώσουν, που γενικά είναι μέτρια έως χάλια και έχουν πολλά προβλήματα είναι η αλήθεια, άλλα αν είναι θέμα ρούτερ και δε σου κάνει αυτό που θα σου δώσουν, θα βρεις κάποια αξιόλογα αρκετά φθηνά.
lostresam Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 για να τα εχω υποψιν μου για μη τυχον προβληματα αργοτερα, με 20-25ε μαξ τι θα μου προτεινες?
mafiozoskotsos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Τι είδους γραμμή έχεις, PSTN η ISDN, μπορείς να δεις στο συμβόλαιο η κάτω από το υπάρχων ρουτερ, αν γράφει TG585i είναι ISDN αλλιώς αν γράφει σκέτο TG585 είναι PSTN που λογικά PSTN είναι η γραμμή σου. Τώρα κοντά σε αυτά τα χρήματα και για PSTN γραμμή, κάτι απλό είναι αυτό, άλλα θα σου προτεινα αυτό που αξίζει σίγουρα τα παραπάνω χρήματα.
lostresam Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 PSTN ειναι.. κατι αλλα πιο φθηνα που βλεπω πισω δεν εχω εισοδο για καλωδιο τηλ παραμονο ethernet..εκει καταλαβαινω τη διαφορα του ρουτερ οτι ειναι ISDN? ας πουμε γιατι οχι αυτο? https://www.skroutz.gr/s/302009/TP-LINK-TL-WR841N.html
mafiozoskotsos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Αυτό δεν είναι modem/router είναι σκέτο router που σημαίνει οτι συνδέεται μόνο με καλώδιο UTP πάνω σε κάποιο άλλο modem/router σαν access point για παράδειγμα. η διάφορα στο ISDN και στο PSTN είναι άλλη.
lostresam Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 ααα οκ ωραιος καταλαβα! Μολις μου ερθει το ρουτερ θα ενημερωσω Ευχαριστω για τη βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα