LongTom Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μμμ, έτσι πως είναι τα πράματα, θα έλεγα να πάρεις ένα εισιτήριο δίχως επιστροφή για Ευρώπη για να βρεις δουλειά. Έτσι βγάζεις εγγυημένα τα περισσότερα με το μικρότερο ρίσκο... 3
zio10 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Στον κουλοχερη. Αργα και βασανιστικά. . Ή στο ΚΙΝΟ
ariannaki85 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 χαχαχαχααα αυτή η ιδέα με τα κρέατα λεει! χαχαχαχααα αυτή η ιδέα με τα κρέατα λεει!
zio10 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 χαχαχαχααα αυτή η ιδέα με τα κρέατα λεει! χαχαχαχααα αυτή η ιδέα με τα κρέατα λεει! Σιγά μη προλάβεις να τα πουλήσεις όμως...ζωντανό θα σε φάνε μαζί με τα κρέατα! 3
Lautrec Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Κάνε μια προθεσμιακή κατάθεση. Τα 2000 θα γίνουν 2010 (10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ευρώ κέρδος = 5 σουβλάκια). Δεν θα στα πειράξει κανεις και δεν κινδυνεύουν απο κούρεμα (λεω εγώ τώρα). Εαν τώρα θέλεις να νιώσεις την αδρεναλίνη να κυλά στο αίμα σου αγορασε oμόλογα ελλ. δημοσίου που είπε και ο λογιστής πιο πάνω. Επίσης μια πολύ ασφαλής επένδυση με καλές και σίγουρες αποδόσεις. 1
thleorasakias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 παιζε τοκογλυφια στον οπαπ αποδοσεις 1.20 1.30 εννια στις 10 φορες περνανε εκτος αμα εισαι προεδρος στο συλλογο γκαντεμηδων μαυρης γατας...εγω το κανω αρκετα συχνα για ενισχυσω το κεφαλαιο μου για ενα ταξιδι στο εξωτερικο η το πορτοφολοι μου σε αγορες απο κινεζομαγαζα-ebay-amazon.Πεντακοσια με 1000 ευρω με αυτο το τροπο σε ενα μηνα τα βγαζεις!!!!!!!!!!Προσοχη το κανουμε μια φορα τα τρωμε τα λεφτα και μετα ξανα απο τριμηνο γιατι αμα το κανεις συστημα θα ψαχνεις για δανεικα. 1
Pokemon640 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 παιζε τοκογλυφια στον οπαπ αποδοσεις 1.20 1.30 εννια στις 10 φορες περνανε εκτος αμα εισαι προεδρος στο συλλογο γκαντεμηδων μαυρης γατας...εγω το κανω αρκετα συχνα για ενισχυσω το κεφαλαιο μου για ενα ταξιδι στο εξωτερικο η το πορτοφολοι μου σε αγορες απο κινεζομαγαζα-ebay-amazon.Πεντακοσια με 1000 ευρω με αυτο το τροπο σε ενα μηνα τα βγαζεις!!!!!!!!!!Προσοχη το κανουμε μια φορα τα τρωμε τα λεφτα και μετα ξανα απο τριμηνο γιατι αμα το κανεις συστημα θα ψαχνεις για δανεικα. Ο τζόγος θέλει μέτρο γιατί αν το χάσεις χάθηκες! Πάνω από 5-10Ευρώ δεν ξοδεύω το 6μηνο ακόμη και για Λοττο..
Perfect Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Παίζε Ολυμπιακό ποδόσφαιρο άσο στα εντός έδρας πριν κριθεί το πρωτάθλημα. Απέφυγε ντέρμπι. Απεφυγε Πλατάνια, Λειβαδιακο εκεί μπορεί να παίξει στημένο Χ η διπλό. Με 1000 ευρω στοίχημα θα βγάζεις 100-200 τον αγώνα με πολύ μικρό ρίσκο λόγο παράγκας. Αν τα χάσεις έχεις το άλλο χιλιάρικο ρεζέρβα. 2
24LykoS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Πορτογαλία - Ισλανδία -> Over thank me later Play bet play now.... Divocion
Papakaliati Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Κανείς καμία έξυπνη-πρωτότυπη ιδέα; Αμα καποιος ειχε μια εξυπνη ιδεα, ωστε να βγαλει λεφτα με μηδενικο κεφαλαιο και μικρο ρισκο, θα ητανε μαλλον απασχολημενος με την πραγματοποιηση, και μαλλον θα απεφευγε να την μοιρασει με αλλους. Απο μενα, πηγαινε Παρνηθα και παιξτα ολα στην ρουλετα στο κοκκινο. Σχεδον 50% να τα διπλασιασεις σε 0 χρονο, δεν προκειται να θα βρεις αλλου καλυτερες πιθανοτητες. 1
Edel Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Αμα καποιος ειχε μια εξυπνη ιδεα, ωστε να βγαλει λεφτα με μηδενικο κεφαλαιο και μικρο ρισκο, θα ητανε μαλλον απασχολημενος με την πραγματοποιηση, και μαλλον θα απεφευγε να την μοιρασει με αλλους. Απο μενα, πηγαινε Παρνηθα και παιξτα ολα στην ρουλετα στο κοκκινο. Σχεδον 50% να τα διπλασιασεις σε 0 χρονο, δεν προκειται να θα βρεις αλλου καλυτερες πιθανοτητες. Καλά σου λέει, ξεκίνησα με ένα εικοσάρικο στο κόκκινο, πέρυσι στην Ολλανδία που πήγα σε ένα φίλο, και έφυγα με 100. Κόκκινο μαύρο για άμεσο κέρδος ή άμεση χασούρα. Και δε παίρνει πάνω από 7 λεπτά.
jek20 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Πορτογαλία - Ισλανδία -> Over thank me later Ναι το 'δαμε... 1-1 Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2016 από jek20 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα