Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω για ένα κινητό με τιμή έως 300€. Θα ήθελα μια αρκετά καλή οθόνη (1080-1440p) έως 5.5' (αν είναι AMOLED θα μετρηθεί σαν +). 3000+ μπαταρία, το ελάχιστο 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο. Φωτογραφική να έχει καλή με μια μικρή απαίτηση για τις νυχτερινές λείψεις. Τέλος άφησα τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών γιατί δεν έχω ιδέα από αυτά και το αφήνω εντελώς πάνω σας. 

Τα "dual-SIM, flashlight στις κάμερες, η ποιότητα κατασκευής και SD slot" θα συμπεριληφθούν στα + για το κινητό. 

Τέλος να πω πως αν ξέρετε κάποιο κινητό που έχει ανακοινωθεί αλλά θα έρθει σε κυκλοφορία μέχρι τον Αύγουστο, προτείνετε το και μπορεί να περιμένω για την αγορά του. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το G4 δεν θα το πρότεινα γιατι έχει μερικά προβλήματα. Περίμενε για το One Plus 3 και για το Moto G4 που θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Ιούλιο.

Δημοσ.

Η μοναδική συσκευή που μου έρχεται στο μυαλό που να καλύπτει 90% αυτών που θες είναι το huawei mate S αλλά θα πρέπει να σκάσεις ένα πενηνταράκι παραπάνω. Αν θες αυστηρά μέχρι το όριο των 300€ τότε κοιτάς για Moto X Play (και dual για δίκαρτο), Nexus 5X, One plus X, Xiaomi Redmi note 3 pro. Αυτές οι συσκευές έρχονται στο μυαλό μου πάνω πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...