epir21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, Στο παρακάτω σταθερό (πιστεύω αυτά έχουν σημασία) : AMD Athlon 64 x2 3800+ 2.1 Ghz 1 GB RAM έχω Windows 7 και θέλω να κάνω ενα φορμάτ γιατι έχω κάτι χρόνια. Είναι αρχαίο και για αυτό το χρησιμοποιώ κυρίως για leeching/seeding torrents. Το ερώτημα είναι: Να βάλω Windows 10? Τα δουλεύω αλλού και μου αρέσουν και βαρέθηκα τα 7. Θα τα σηκώνουν όμως για την χρήση που τα θέλω; Δεν θα κάνω και τίποτα ουσιαστικά. Ή επειδή είναι παλιό το pc θα βγάλει προβλήματα με τα 10? Η άλλη λύση είναι να βάλω Windows XP ώστε να είναι πιο "ελαφρύ" Τι λέτε; Επίσης γνωρίζει κανείς τι παίζει με αυτόν τον επεξεργαστή σχετικά με το τι bit Windows μπορώ να βάλω (το 64 στο όνομα του βέβαια μπορεί να βγάζει και μάτι); Τόσα χρόνια βάζω 32 bitα (έχω πολύ καιρό να του κάνω φορματ όμως) αλλα δεν μπορώ να βρω κάπου αν παίρνει 64bit, μην κάψω και τσάμπα δισκάκι. Site: Εδώ λέει: Data width 64 bit Οπότε να υποθέσω θα πάρει κανονικά 64bit λειτουργικό ε; Ευχαριστώ!
arma1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 εγω στην θεση σου θα κοιτουσα να βαλω linux και τιποτε αλλο 2
Grim Ripper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Το pc θα το έχεις μόνο για torrent downloading/uploading; Μιας και είναι παλιό pc και υποθέτω δεν είναι το κύριο που χρησιμοποιείς τότε γτ να μην βάλεις κάποια ελαφριά διανομή linux και να το αφήσεις για torrent download/upload; Κυρίως το λέω επειδή δεν είναι και το δυνατότερο pc αλλά και με τα 7 δεν θα έχεις κάποιο θέμα αφού το θες μόνο γι' αυτό, έχουμε βάλει τα 7 στα pc στην σχολή (pentium 4, 512MB-1GB Ram) και δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
epir21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Να πω την αλήθεια δεν μου περασε καθόλου απο το μυαλό να βάλω Linux πανω. Με τα 7 ξερω οτι δεν θα εχω θέμα γιατι τα εχω και ειναι κομπλε, με τα 10 δεν ξερω τι θα γινει Αλλα αν βάλω λινουξ τι να βάλω; ποια θεωρείται "ελαφριά διανομή";
Grim Ripper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Lubuntu, puppy linux, LXLE είναι κάποια παραδείγματα.
epir21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας. Θα κοιτάξω για λινουξ μιας και ειναι όντως απλα για την χρήση που τα θελω.
blueangel3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Βάλε linux να τελειώνεις.Με Lubuntu νομίζω θα είσαι κομπλέ !
comp Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 για την δουλειά που το θέλεις, win xp, utorrent 1.6.1 και θα είσαι άρχοντας, όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε
epir21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Οι γνώμες διίστανται βλέπω :p Και τωρα έκδοση 1.7 utorrent εχω μια χαρα ειναι δεν χρειάζονται οι νέες εκδόσεις Θα κοιτάξω για κάποια διανομή Linux αλλιώς XP. Τα 7 τα βαρέθηκα, τα 10 τα ξεχνάω οποτε τα xp έμειναν απο windows.
epir21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Τελικά άκυρο 2 GB RAM έχω μπερδεύτηκα γιατί είχα κάνει αναβάθμιση πιο παλιά και το είχα ξεχάσει, αλλά όπως και να έχει θα δοκιμάσω τα LXLE γιατι μου άρεσαν όπως τα είδα σαν λειτουργικό. Απο περιέργεια τα Windows 10 με 2GB "την παλεύουν"?
comp Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 δοκίμασε το φίλε, έτσι κι αλλιώς έφαγες τόση ώρα να ρωτάς που αντίστοιχα θα είχες τεστάρει όσα λειτουργικά έχουν βγει τα τελευταία 10 χρόνια
spyros__ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Καλυτερη επιλογη πιστευω κατι σε linux, με 2 ram και ubuntu να βαλεις -ειδικα για τη χρηση που το θελεις- μια χαρα θα εισαι. Επισης τσεκαρε και το qbittorrent αντι του utorrent. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα