Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Στο παρακάτω σταθερό (πιστεύω αυτά έχουν σημασία) :

AMD Athlon 64 x2 3800+ 2.1 Ghz 

1 GB RAM

έχω Windows 7 και θέλω να κάνω ενα φορμάτ γιατι έχω κάτι χρόνια.

Είναι αρχαίο και για αυτό το χρησιμοποιώ κυρίως για leeching/seeding torrents. 

Το ερώτημα είναι: Να βάλω Windows 10? Τα δουλεύω αλλού και μου αρέσουν και βαρέθηκα τα 7. 

Θα τα σηκώνουν όμως για την χρήση που τα θέλω; Δεν θα κάνω και τίποτα ουσιαστικά.

Ή επειδή είναι παλιό το pc θα βγάλει προβλήματα με τα 10? 

Η άλλη λύση είναι να βάλω Windows XP ώστε να είναι πιο "ελαφρύ"

Τι λέτε;

Επίσης γνωρίζει κανείς τι παίζει με αυτόν τον επεξεργαστή σχετικά με το τι bit Windows μπορώ να βάλω (το 64 στο όνομα του βέβαια μπορεί να βγάζει και μάτι); 

Τόσα χρόνια βάζω 32 bitα (έχω πολύ καιρό να του κάνω φορματ όμως) αλλα δεν μπορώ να βρω κάπου αν παίρνει 64bit, μην κάψω και τσάμπα δισκάκι.

Link.png Site: Εδώ λέει:

Data width 64 bit

Οπότε να υποθέσω θα πάρει κανονικά 64bit λειτουργικό ε;

Ευχαριστώ!  

Δημοσ.

Το pc θα το έχεις μόνο για torrent downloading/uploading;

Μιας και είναι παλιό pc και υποθέτω δεν είναι το κύριο που χρησιμοποιείς τότε γτ να μην βάλεις κάποια ελαφριά διανομή linux και να το αφήσεις για torrent download/upload;

Κυρίως το λέω επειδή δεν είναι και το δυνατότερο pc αλλά και με τα 7 δεν θα έχεις κάποιο θέμα αφού το θες μόνο γι' αυτό, έχουμε βάλει τα 7 στα pc στην σχολή (pentium 4, 512MB-1GB Ram) και δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια δεν μου περασε καθόλου απο το μυαλό να βάλω Linux πανω.

Με τα 7 ξερω οτι δεν θα εχω θέμα γιατι τα εχω και ειναι κομπλε, με τα 10 δεν ξερω τι θα γινει :P

Αλλα αν βάλω λινουξ τι να βάλω; ποια θεωρείται "ελαφριά διανομή";

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας.

Θα κοιτάξω για λινουξ μιας και ειναι όντως απλα για την χρήση που τα θελω.

Δημοσ.

για την δουλειά που το θέλεις, win xp, utorrent 1.6.1 και θα είσαι άρχοντας, όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε

Δημοσ.

Οι γνώμες διίστανται βλέπω :P :p
Και τωρα έκδοση 1.7 utorrent εχω μια χαρα ειναι δεν χρειάζονται οι νέες εκδόσεις :)

Θα κοιτάξω για κάποια διανομή Linux αλλιώς XP. Τα 7 τα βαρέθηκα, τα 10 τα ξεχνάω οποτε τα xp έμειναν απο windows.

Δημοσ.

Τελικά άκυρο 2 GB RAM έχω μπερδεύτηκα γιατί είχα κάνει αναβάθμιση πιο παλιά και το είχα ξεχάσει, αλλά όπως και να έχει θα δοκιμάσω τα LXLE γιατι μου άρεσαν όπως τα είδα σαν λειτουργικό.

Απο περιέργεια τα Windows 10 με 2GB "την παλεύουν"?

Δημοσ.

δοκίμασε το φίλε, έτσι κι αλλιώς έφαγες τόση ώρα να ρωτάς που αντίστοιχα θα είχες τεστάρει όσα λειτουργικά έχουν βγει τα τελευταία 10 χρόνια :devil:

Δημοσ.

Καλυτερη επιλογη πιστευω κατι σε linux, με 2 ram και ubuntu να βαλεις -ειδικα για τη χρηση που το θελεις-  μια χαρα θα εισαι. Επισης τσεκαρε και το qbittorrent αντι του utorrent.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...