Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα

1. Πώς μπορώ, μετά από format, να έχω τις επιπλέον λέξεις που έχω προσθέσει στο λεξικό του Word

2. Πώς μπορώ, μετά από format, να έχω τις Macroεντολές που έχω προσθέσει στο Word

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Στο Office 2003 υπήρχε αυτή η δυνατότητα, άλλα για κάποιο λόγο από το 2007 και μετά το αφαίρεσαν, πάντως από όσο έψαξα! υπάρχουν τρόποι να κάνεις backup της ρυθμίσεις σου, κανε μια αναζήτηση και θα βρεις αρκετά αποτελέσματα.

Δημοσ.

Το αρχείο του λεξικού πάει στον C, όπως άλλωστε και τα περισσότερα προγράμματα.

Επομένως, αν  δεν φροντίσουμε να το αντιγράψουμε σε άλλη θέση ή σε στικάκι πριν το format, διαγράφεται.

Υπάρχουν, βέβαια, κάποια προγράμματα που ξεθάβουν σβησμένα αρχεία αλλά εάν, μετά το format, έχει εγκατασταθεί κάποιο άλλο αρχείο πάνω από το συγκεκριμένο, είναι πολύ δύσκολο να ανακτηθεί.

Δημοσ.
Αφού το Office 2010 δεν έχει την κατάλληλη εντολή για τέτοιου είδους backup, σκέφτομαι,  

βρίσκοντας το φάκελο που τα αποθηκεύει το Office, μήπως με copy paste τα αποθηκεύσω σε 

διαφορετικό partition ή usb stick.

Γνωρίζει, κάποιος;

Οπωσδήποτε όμως, θα δοκιμάσω το «CloneApp» που προτείνει ο mafiozoskotsos.

Όσο για την ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων που κάνει λόγο ο makfil, δε θα ήθελα να  

μπλέξω...

Δημοσ.
«Ακολούθησα» ήδη την προτροπή του «mafiozoskotsos» και με το «CloneApp» έκανα ήδη το πρώτο backup. Ελπίζω, όταν «έρθει η ώρα» του format, όλα να πάνε καλά!

Σας ευχαριστώ όλους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...