T@SOULIS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 ενδιαφέρομαι και εγώ για την αγορά μιας από τις δυο κονσόλες και θα ήθελα μια πληροφορία χωρίς cpipaki πoια φορμα (DVD-R H DVD+R ) διαβάζουν;;Εχω dvd recorder θέλω να είναι συμβατή η κονσόλα με την συλλογή ταινιών που έχω....!Νομίζω το PS2 είναι και με τα δυο;;Το Xbox;;
dreamcast Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 to 99% twn antigramenwn dvd einai - pou einai to problhma ?kai oi 2 consoles to yposthrizoun!
Shineboy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Έχω δοκιμάσει σε ΜΗ τσιπαρισμένο PS2 ταινίες σε DVD-R Princo,TDK και Samsung καθώς και DVD+R Taiyo Yuden και Philips, όλα έπαιξαν χωρίς προβλήματα. Για Xbox δε ξέρω να σου πω αλλά έχω ακούσει ότι δεν έχει προβλήματα αρκεί να έχει DVD drive της Philips, γιατί δεν δοκιμάζεις σε φίλους που έχουν την κονσόλα μερικές ταινίες σου πριν αγοράσεις; αν δεν έχει κανείς, τότε έστω νοικιάζεις μια κονσόλα....
theoritikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Το xbox, παίζει άνετα ταινίες σε ότι φορμά και να είναι αρκεί να έχεις το dvd kit...
T@SOULIS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Ευχαριστώ παρα μα παρα πολυ για την βοηθειά παιδια....καλες γιορτες να εχουμε..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.