Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω το θέμα αυτό για να προειδοποίησω μέλη να μην την πατήσουν όπως εγώ.

Βρήκα φθηνά κινητά καινούργια με δελεαστικες τιμές, s7edge ας πούμε με 450ευρω η 6s Plus 64gb στα 550.

Εκανα λοιπόν το λάθος και βρήκα την αγγελία στο lalafo.gr,πήρα τηλέφωνο και βγήκε μια γυναίκα με το όνομα Ιλιαννα.

Μιλήσαμε και κλείσαμε για ένα κινητό που με ενδιέφερε.

Φυσικά ποτέ δε το παρέλαβα και έλαβα και απειλές.

Θα ανεβάσω φωτογραφίες της συναλλαγής όπως επίσης έχω και ηχογραφήσεις από συνομιλίες που κάλεσε φίλος για να δει τι παίζει. Φυσικά μιλαμε για απατεώνες.

Θα ανεβάσω και τα τηλέφωνα τους

+306947564551

944882203

post-349426-0-91008300-1465759511_thumb.jpg

post-349426-0-61154000-1465759549_thumb.jpeg

post-349426-0-86113100-1465759924_thumb.jpeg

post-349426-0-90159000-1465759993_thumb.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

Οταν λες "κλεισατε για το κινητο που σε ενδιεφερε" εννοεις οτι εδωσες και χρηματα ή οχι;

Αν οχι, τοτε δεν παιζει θεμα, μπορει να μετανιωσαν.

Επισης αν βρηκες την αγγελια στο λαλαφο, τι σχεση εχει το ινσομνια?

Lalafo.gr ε; Ωραια διαφημιση μου κανει..

• Like 1
Δημοσ.

Το εννοείς ωραία διαφήμιση.

Τα λεφτά μπήκαν και μου τα έφαγαν

Το Insomnia τι δουλειά έχει? Για προστασία σε μελλοντικά θύματα φυσικά και έχει δουλειά.

Αφού δαγκώσαν εκεί μπορούν κι εδω

Δημοσ.

Το εννοείς ωραία διαφήμιση.

Τα λεφτά μπήκαν και μου τα έφαγαν

Το Insomnia τι δουλειά έχει? Για προστασία σε μελλοντικά θύματα φυσικά και έχει δουλειά.

Αφού δαγκώσαν εκεί μπορούν κι εδω

Πρωτη φορα ακουσα το lalafo, αθελα σου εκανες και διαφημιση.

Και εδω παιζουν πολλες απατες δεν εισαι ο πρωτος. Τελικα σου εφαγαν λεφτα απ οτι βλεπω.

Δημοσ.

Ανοίγω το θέμα αυτό για να προειδοποίησω μέλη να μην την πατήσουν όπως εγώ.

Βρήκα φθηνά κινητά καινούργια με δελεαστικες τιμές, s7edge ας πούμε με 450ευρω η 6s Plus 64gb στα 550.

Εκανα λοιπόν το λάθος και βρήκα την αγγελία στο lalafo.gr,πήρα τηλέφωνο και βγήκε μια γυναίκα με το όνομα Ιλιαννα.

Μιλήσαμε και κλείσαμε για ένα κινητό που με ενδιέφερε.

Φυσικά ποτέ δε το παρέλαβα και έλαβα και απειλές.

Θα ανεβάσω φωτογραφίες της συναλλαγής όπως επίσης έχω και ηχογραφήσεις από συνομιλίες που κάλεσε φίλος για να δει τι παίζει. Φυσικά μιλαμε για απατεώνες.

Θα ανεβάσω και τα τηλέφωνα τους

+306947564551

944882203

πηγαίνεις αύριο στην τράπεζα και κανείς αμφισβήτηση συναλλαγής και δεν στέλνουμε ποτέ τόσα χρήματα χωρίς να ξέρεις τον αγοραστή 

Δημοσ.

πηγαίνεις αύριο στην τράπεζα και κανείς αμφισβήτηση συναλλαγής και δεν στέλνουμε ποτέ τόσα χρήματα χωρίς να ξέρεις τον αγοραστή

Πώς ακριβώς γίνεται και τα λεφτά τα παίρνω ξανά?

Δημοσ.

Ευχαριστουμε φιλε για την ενημερωση αλλα εχει γραφτει πάνω απο 1.000.000 φορές να μην στέλνουμε χρηματα με κατάθεση η αλλον τροπο ..

Το σωστό νήμα λοιπόν θα έπρεπε να γράφει "προσέξτε τα θέλω σας" καλο,φτηνό,με τα χρήματα μπροστά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Δημοσ.

Με το θυμα της απατης εχω συνεργαστει χωρις κανενα απολυτως προβλημα,οποτε τον γνωριζω.

προφανως νομισε οτι ειχε να κανει με ατομα εμπιστοσυνης και σαφως δελεαστηκε απο τις καλες τιμες,δε πηγε το μυαλο του στο πονηρο και κακως,καθως οπως αποδειχθηκε,ηπιε την πορτοκαλαδα.

Εγω ο ιδιος,επικοινωνησα με ενα απο τα τηλεφωνα,απο περιεργεια να δω τι θα μου πει και μου ειπε να την καλεσω με σταθερο νουμερο ωστε να διαπιστωσει οτι δεν ειναι φαρσα,καθως οπως λεει,της εχουν κανει πολλες.φυσικα και δε δεχτηκα και την ρωτησα ειρωνικα,αν ειναι της ασφαλειας,γιατι μονο εκεινοι μπορουν να ζητησουν κατι τετοιο.

σαφως επακολουθησε καποιος μικρος χαμος,με αγενεστατη συμπεριφορα απο μερους της,αλλα και καταλληλες απαντησεις κι απο μενα.

Ειπε οτι ειναι Βελγιο,κατι που σαφως και δεν ισχυει απο την στιγμη που την καλεσα κανονικα,αλλα και με καλεσε πισω λεγοντας μου οτι ο αντρας της ειναι αστυνομικος,σιγα μην ειναι και ο Μπεκας της ειπα.

Πραγματικα λυπαμαι που υπαρχουν στην πιατσα τετοια ατομα που νομιζουν οτι με μικρες αρπαχτες,εξασφαλιζουν και την ζωη τους,ΛΑΘΟΣ τους.Για μενα ειναι απλα λαμογια.Κριμα.

Προσοχη σε μελλοντικη σου συναλλαγη φιλε μου,ποτε καταθεση σε λογαριασμο αν εστω δεν εχει καποιο ποσοστο αξιολογησεων ο πωλητης και πραγματικα εξεπλαγην που την πατησες εσυ ετσι.

• Like 2
Δημοσ.

Πώς ακριβώς γίνεται και τα λεφτά τα παίρνω ξανά?

με την απόδειξη κατάθεσης και τα αποδεικτικά και ότι είσαι θύμα απάτης αλλά για καλύτερη ενημέρωση κάλεσε 18283(μπορείς να πάρεις ότι ώρα θες και μέρα )  είναι το τηλέφωνο τής Πειραιώς και θα σου πουν τι ακριβώς θα κάνεις 

Δημοσ.

με την απόδειξη κατάθεσης και τα αποδεικτικά και ότι είσαι θύμα απάτης αλλά για καλύτερη ενημέρωση κάλεσε 18283(μπορείς να πάρεις ότι ώρα θες και μέρα )  είναι το τηλέφωνο τής Πειραιώς και θα σου πουν τι ακριβώς θα κάνεις 

καλημερα σε ευχαριστω για την βοηθεια σου να εισαι παντα καλα

έγραψα περισσότερο γιατί μπορεί να την πάθει οποιοσδήποτε παρακαλώ όχι ειρωνικά σχόλια  όποιος πραγματικά μπορεί να βοηθήσει ας γράψει και πραγματικά να ευχαριστήσω τα παρακάτω άτομα 

taksidiotis

corsair04

Δημοσ.

+306947564551
       6944882203

τηλ απατεώνα 

Με το θυμα της απατης εχω συνεργαστει χωρις κανενα απολυτως προβλημα,οποτε τον γνωριζω.

προφανως νομισε οτι ειχε να κανει με ατομα εμπιστοσυνης και σαφως δελεαστηκε απο τις καλες τιμες,δε πηγε το μυαλο του στο πονηρο και κακως,καθως οπως αποδειχθηκε,ηπιε την πορτοκαλαδα.

Εγω ο ιδιος,επικοινωνησα με ενα απο τα τηλεφωνα,απο περιεργεια να δω τι θα μου πει και μου ειπε να την καλεσω με σταθερο νουμερο ωστε να διαπιστωσει οτι δεν ειναι φαρσα,καθως οπως λεει,της εχουν κανει πολλες.φυσικα και δε δεχτηκα και την ρωτησα ειρωνικα,αν ειναι της ασφαλειας,γιατι μονο εκεινοι μπορουν να ζητησουν κατι τετοιο.

σαφως επακολουθησε καποιος μικρος χαμος,με αγενεστατη συμπεριφορα απο μερους της,αλλα και καταλληλες απαντησεις κι απο μενα.

Ειπε οτι ειναι Βελγιο,κατι που σαφως και δεν ισχυει απο την στιγμη που την καλεσα κανονικα,αλλα και με καλεσε πισω λεγοντας μου οτι ο αντρας της ειναι αστυνομικος,σιγα μην ειναι και ο Μπεκας της ειπα.

Πραγματικα λυπαμαι που υπαρχουν στην πιατσα τετοια ατομα που νομιζουν οτι με μικρες αρπαχτες,εξασφαλιζουν και την ζωη τους,ΛΑΘΟΣ τους.Για μενα ειναι απλα λαμογια.Κριμα.

Προσοχη σε μελλοντικη σου συναλλαγη φιλε μου,ποτε καταθεση σε λογαριασμο αν εστω δεν εχει καποιο ποσοστο αξιολογησεων ο πωλητης και πραγματικα εξεπλαγην που την πατησες εσυ ετσι.

ενα μεγαλο ευχαριστω ειναι λιγο σε ευχαριστω πολυ 

το τηλ δεν ειναι σωστο ευχαριστω

δεν γινεται ρωτησα λογω απορητου 

Δημοσ.

Πριν δυο χρόνια είδα μια αγγελία(χρυσή ευκαιρία αν θυμάμαι)για ένα κινητό.Είδα ότι το συγκεκριμένο άτομο όχι απλά πουλούσε σε χώμα τιμές,αλλά είχε και τεράστια γκάμα.Τι iphone,τι galaxy,τα πάντα όλα.

Παρουσιαζόταν σαν κατάστημα που έκλεινε και έκανε εκποίηση.Παίρνω τηλέφωνο και στην άλλη γραμμή ήταν μια κοπέλα και από πίσω ακουγόταν φασαρία.Τι ρωτάω αν υπάρχει κατάστημα,κάποιος χώρος τελοσπάντων όπου μπορώ να παραλάβω,αλλά μόνο με κατάθεση μου έλεγε.Προφανώς και δεν τσίμπησα σ' αυτή την κλεψιά.

Αν κρίνω από τις τιμές,μάλλον η ίδια περίπτωση είναι.

Δημοσ.

Στο car.gr έχει κάργα τέτοιες αγγελίες χωρίς να φταίει βέβαια η σελίδα. Μια γυναίκα βγαίνει πάντα στην άλλη γραμμή. Αμέσως όμως την σβήνουν και γράφουν προσοχή απατεώνες με την κάργια στο τηλέφωνο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...