mythradyl Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά Εχω στο PC έναν SSD 120 GB Kingston που έχω μέσα τα Windows και έναν ΗDD για ν αποθηκεύω τα υπόλοιπα, καθώς και λογισμικό Windows 7 64αρια Profesional. Έχω κάνει όλους τους τρόπους για ν πεταχτούνε όλα τα παλιά updates, έχω τρέξει CCleaner και Wise Disc CLeaner και δείτε στην φωτογραφία που επισυνάπτω τι εικόνα μου δίνει η ανάλυση. Free space μονο 5GB και διαβάζει μόνο τα 72,8 από τα 120GB. Έχω κλείσει οτιδήποτε πιάνει χώρο για back up και απο οπουδήποτε μπορούσα να εξοικονομήσω χώρο. Πείτε μου σας παρακαλώ τι γίνεται και κάποια λύση. Ευχαριστώ
Ghost007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 50gb windows ? ποια windows εχεις τα 12 ? πατα δεξι κλικ στον υπολογιστη καταρχας και πατα το manage και μπες στο disk managment και δες εκει τι λεει ο δισκος..μηπως εχει τπτ κανα partition τπτ τετοιο η μηπως απο το utility του ssd τον εχεις κοψει τπτ τετοιο... τι να πω... παντως ενα φορματ το θελεις σιγουρα...
mafiozoskotsos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. ίσως να είναι η εικονική μνήμη η μπορεί και η επαναφορά συστήματος. Δες αυτό για το πως θα λύσεις το πρόβλημα. 2
dancer_69 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μπες μέσα στο φάκελο των widnows και δες ποιος φάκελος πιάνει αυτόν τον παραπάνω χώρο. Ίσως για παράδειγμα ο φάκελος Installer να περιέχει αρχεία εγκατάστασης που δε σβήστηκαν με τις εφαρμογές που χρησιμοποίησες. Γενικότερα με περιήγηση στους υποφακέλους μπορείς να δεις ποιος πιάνει υπερβολικό χώρο και έτσι να εντοπίσεις το αρχείο/α που καταλαμβάνουν τοσο πολύ χώρο(ίσως να είναι όντως το αρχείο εικονικής μνήμης που ανέφερε ο mafiozoskotsos).
mythradyl Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Το όλο θέμα ήτανε με ένα bug του Avasti και της μνήμης. Εξαιρετικό link και αρθρο απο το pcsteps. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα