killmelater Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Καλησπερα παιδια!! Αν κανω επιστροφη τα windows θα επιστρεψει ο υπολογιστης στην αρχικη του κατασταση πριν της αναθαθμισης με ολα τα αρχεια μου κ προγραμματα; γτ μιυ αφαιρεσε κ 2 προγραμματα επειδη δεν ηταν συμβατα με τα 10; εχω την δυνατοτητα τον 30 ημερων εφοσον εχει λιγες μερες που εκανα το upgrade!!
comp Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 τα αρχεία σου (φωτό, μουσική, video, doc's κλπ) θα τα ξαναβρείς, κάποια προγράμματα όχι, αυτό εξάλλου θα στο πει και κατά την επαναφορά
thepoint Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Σε δικό μου φορητό όταν έκανα επαναφορά στα 8.1 απουσίαζε το tunein από τις εφαρμογές κατόπιν έψαξα στο windows store και δεν βρήκα τίποτα, κρίμα γιατί το δούλευα τακτικά. Αυτά τα δύο είναι από το windows store, όνομα έχουν;
micos000 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Σε δικό μου φορητό όταν έκανα επαναφορά στα 8.1 απουσίαζε το tunein από τις εφαρμογές κατόπιν έψαξα στο windows store και δεν βρήκα τίποτα, κρίμα γιατί το δούλευα τακτικά.[...] Γιατί λες ότι δεν το βρίσκεις; Εγώ εδώ βλέπω ότι υπάρχει και το βλέπω και στο store και στα συστήματα λέει ότι δουλεύει και στα 8.1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα