Gunix Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Γεια σας. Έχω ένα πρόβλημα με το C4D. Όταν τρέχω και κάνω μια δουλειά αρχίζει μετά και μου κολλάει το laptop. Δηλαδή γίνεται γκρι το view perspective και μπορεί να μου εμφανίσει αυτό http://www.tenforums.com/attachments/graphic-cards/29021d1438900454t-your-pc-ran-into-problem-needs-restart-error-nvlddmkm-sys-3843333333333333334.jpg. Γιατί γίνεται αυτό? Το laptop μου είναι Toshiba - SP50-C-18D με win 10 64bit. Επίσης έχω δυο κάρτες γραφικών intel και nvidia, cpu intel i7, 12gb, ssd 128gb, hdd 1tb. Επίσης μου το έκανε τώρα και στην Nvidia geforce experience που ήθελα να δω για νέους drivers.
panoskatos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Την επόμενη φορά που θα ανοίξεις το πρόγραμμα ,άνοιξε και το task manager για να παρακολουθήσεις που φτάνει ο cpu κατά κύριο λόγο. Αν εχεις επιλέξει CUDA απενεργοποίησε το (αν και η 950 εχω την εντυπωση οτι δεν το υποστηρίζει) Τους drivers της κάρτας γραφικών μόνο απο το επισημο site της Toshiba , οχι απο nvidia Καλό θα ηταν να απ'εγκαταστήσεις το nvidia experience , κάποιες φορές μπορεί να διαλύσει ολόκληρο το σύμπαν. Σε γενικές γραμμές αν εχεις drivers της Nvidia που δουλεύουν σωστά μην τους αλλάξεις ποτέ , μιλάμε για τρελή αστάθεια στους drivers αυτη η εταιρία. Αν εχεις τους μαμά drivers για Nvidia και Intel προτίμησε τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα