Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερώτηση παραμένει,αν είχες εσύ σήμερα μια 980Ti μηνών θα την έδινες 400 ευρώ ?

Μην απαντήσεις σε εμένα,απάντησε τίμια στον εαυτό σου και θα βρεις την απάντηση..

Να απαντήσω εγώ έτσι όπως το σκέφτομαι. Δεν ξέρω οι τρέχουσες συνθήκες μπορεί να με διαψεύδουν, αλλά από την άλλη ο καθένας το βλέπει από την σκοπιά του.

Λοιπόν την Zotac που έχω την αγόρασα τον 8/2015 από Γερμανία 830 ευρώ. Αν για τον οποιοδήποτε λόγο αποφάσισα τώρα να την πουλήσω, πόσο να την έδινα χωρίς να χαρακτηριστώ παράλογος; Σημειωτέον ότι πρόκειται για μια από τις δυνατοτερες custom υλοποιήσεις που ακόμα και για το μονιτορ που έχω τα βγαζει περα με άνεση.

400 ευρώ πάντως δεν θα την έδινα με τίποτε.

Οι 1070 και 1080 τώρα με αφήνουν αδιάφορο.

Με δεδομένο ότι κάνω υπομονή 5-6 μήνες και τότε παίζω τα παιχνίδια που άλλοι παίζουν άμεσα, η μόνη προοπτική που εξετάζω είναι σε ένα χρόνο περίπου να δω τι θα γίνεται τότε με 1080ti. Και πάλι την 980ti δεν θα την δωσω, αλλά θα αντικατα στήσω τις 2 780ti sli που έχω στο δεύτερο πισι (1080 60hz). Τις 780ti μπορεί να τις πουλήσω όσο πιάσουν, μπορεί και να τις χαρίσω σε 2 παιδιά που δεν έχουν αξιοπρεπή κάρτα.

Αλλά να δώσω την 980ti σήμερα στον φίλο με 400 ευρώ, δεν σφάξανε .

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο καθένας ζητάει στην τιμή που τον ενδιαφέρει και ο καθένας αποπειράται να πουλήσει στην τιμή που τον ενδιαφέρει. Και αναλόγως της τιμής ο μεν πρώτος μπορεί να βρει μπορεί και να μην βρει, ο δε δεύτερος μπορεί να πουλήσει μπορεί και να μην πουλήσει. Simple as that...

Από εκεί και πέρα πάντως αυτή τη στιγμή υπάρχει η 1070, κάρτα καινούριας τεχνολογίας που καινούρια κοστίζει 550 ευρώ πάνω κάτω και είναι έστω εφάμιλλη της 980Ti. Με αυτό σαν δεδομένο πόσο να πουλήσει κάποιος μεταχειρισμένη μια 980Ti; Ίσως όχι 400 ευρώ, αλλά 450 ευρώ; Τα λεφτά που έδωσε για να την αγοράσει όποτε και να την αγόρασε δεν θα τα ισορροπήσει και δεν θα έπρεπε να αποτελούν δυστυχώς σημαντικό καθοριστικό παράγοντα στην τιμή πώλησης λόγω του πόσο κοστίζει νέα η 1070 και πόσο θα κόστιζε μεταχειρισμένη (50 ευρώ κάτω ή κάτι τέτοιο). Λογικά γνώμονας για την τιμή εκκίνησης της μεταχειρισμένης 980Ti δεν θα έπρεπε να είναι η τιμή που είχε όταν αγοράστηκε αλλά μάλλον η τιμή που έχει τώρα ή στο άμεσο μέλλον η 1070.

Just my two cents of course... :)

Επεξ/σία από FCastor
  • Like 3
Δημοσ.

κάποτε είχα ένα οικόπεδο εξ-αδιαιρέτου 50-50 με έναν πολύ στριφνό ξάδερφο. Ολοι μου έλεγαν την πάτησες , αν του πεις να αγοράσει το μισό θα σου πει ότι αξίζει Χ , αν του πεις να το πουλήσει το δικό του μισο θα πει 3Χ.

Τον παίρνω μια μέρα τηλέφωνο και του λέω.

Αν , αν , αν θέλεις να το κλείσουμε το θέμα και να μην μένει εκεί παρατημένο και καταπατημένο θα κάνουμε την εξής συμφωνία.

Εσύ θα ορίσεις ΟΠΟΙΑ τιμή θες , όσο ακριβή ή όσο φθηνή θες και εγώ θα διαλέξω αν θα σου πουλήσω το μισό ή θα αγοράσω το δικό σου. Αυτός βιαστικά "κόλλησε" στο ότι θα ορίσει ότι τιμή γουστάρει αυτός και συμφώνησε αμέσως μπροστά στην οικογένεια του που συμφώνησαν ότι ήρθε ο καιρός να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Μετά από 2-3 ημέρες όμως όταν ξαναπήγα σπίτι τους να μου πουν τι τιμή ορίζουν , έμμεσα μου είπε ότι τον παγίδευσα αλλά θα πει τιμή με βαριά καρδιά εδώ που έφτασε η κατάσταση.

Αυτοί είμαστε , όταν αγοράσουμε τα θέλουμε "τσάμπα" , όταν πουλάμε το θέλουμε "χρυσοπληρωμένο", Αυτό είναι ανθρώπινο , το σημαντικό είναι ποιος "καίγεται" να προχωρήσει , ο αγοραστής ή ο πωλητής? Αυτό κρίνει που θα κλείνει η ζυγαριά.

Στο θέμα μας

Αν ο αγοραστής 980ΤΙ καίγεται να αγοράσει τώρα γιατί έχει "ξεμείνει" και την χρειάζεται γρήγορα να "ξεχάσει" την φθηνη τιμή.

Αν ο πωλητής 980ΤΙ έχει τσεπώσει ήδη μια 400αρα από την γιαγιά και καίγεται να πουλήσει γρήγορα την 980ΤΙ για να πάρει νέα 1080 εδώ και τώρα τότε να ξεχάσει την "ακριβή" τιμή.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ ένα ξέρω να πω, οι εταιρίες παίζουν την μουσική τους και εμείς χορεύουμε στον ρυθμό τους. Ηθικο-οικονομικο-σοσιαλιστικά διλλήματα άνευ λόγου και αιτίας.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο δυσκολο σε μερικους να καταλαβουν την πτωση των τιμων.

Παραδειγμα : Η Α καρτα κανει 1000 ευρω τωρα.

Κυκλοφορει ομως νεα καρτα με την ιδια αποδοση στα 600 ευρω.

Δεν ειναι απολυτος λογικο η Α να χασει την μιση αξια.?

Που το περιεργο δεν καταλαβαινω.

Δεν αναγκαζει κανενας κανενα να πουλησει την 980τι την titan x η την fury x κλπ τουμπανες καρτες.Αλλα αν αποφασιζεις να την πουλησεις τοτε μην σου φαινονται περιεργες οι προτασεις στη μιση τιμη αποσο την αγορασες.

Δηλαδη μερικα ατομα "πιανεσται" απο το "στο σκρουτζ εχει τοσα χρηματα ακομα" που δεν εχει καμμια σημασια γιατι ολοι ξερουμε τι γινεται με το στοκ και πως στα μαγαζια οι τιμες δεν θα πεσουν.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν έχουν όλοι σκοπό το μέγιστο κέρδος.

Κανείς δεν έχει σκοπό το κέρδος για αρχή μιας και δεν τους την χάρισε κανείς... αν ήρθε στα χέρια κάποιου ως μάνα εξ ουρανού αλλάζει το θέμα.

Οπότε απο εκει και πέρα ο καθένας (και καλά κάνει ΙΜΟ) κοιτάει να έχει την Minimum χασούρα.

Στην τελική όλοι νομίζουν πως οι ίδιοι ειναι οι πονηροί και οι άλλοι οι λαλάκες...

Πριν κάνα μήνα είχα βάλει μια πρακτικά καινούρια gigabyte 970 για πώληση 250 και όλοι ήρθαν να μου πουν αμα την δώσεις 200... αμα θέλω 770 , άμα θέλω 960 κτλ... σε Χ καιρό βγαίνει η 1070 πιο δυνατή απο τιταν x quad sli κτλ κτλ... (πάρε την 1070 πονηροτσιπαριό...)για πιο λόγο κάποιος να θέλει αντάλλαγμα για αρχή κάτι που θα είναι downgrade? Δηλαδή ο χριστός και η μάνα του φάση.

Οπότε απο το να σκοτώσω και εγώ οτιδήποτε κατέφυγα στην λογική του Half-evil την χάρισα σε έναν φίλο που ήξερα οτι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για upgrade αλλα ήθελε πραγματικά και ένα Upgrade απο την 560ti του και ηρέμησα.

• Like 5
Δημοσ.

https://www.techpowe..._1080_Gaming_X/     υπερχρονισμένη out of the box 1080

https://www.techpowe..._1080_Gaming_X/     υπερχρονισμένη out of the box  980ti αμφότερες απο την msi, και τεσταρισμένες απο το ίδιο site ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ SITE να το ξαναγράψω

Η καλή μας φίλη nvidia, μάλλον οι εγκάθετοι reviewers έγραψαν για 30% διαφορές ενδεικτικά λοιπόν\

crysis 3

980ti 4K

crysis3_3840_2160.gif

1080@4K

crysis3_3840_2160.png

Witcher 3 980ti @4K

witcher3_3840_2160.gif

1080@4K

witcher3_3840_2160.png

Ποσο είπαμε θέλουν να την πάρουν ορισμένοι την 980ti (350€) μήπως 200 να τους την χαρίσουν ίσως?????

• Like 1
Δημοσ.

Δεύτερη φορά που ανοίγει παρεμφερή θέμα το οποίο δεν οδηγεί όπως και το πρώτο πουθενά. ΄Εχουμε ελεύθερη αγορά και σε όποιον δεν αρέσει μια τιμή δεν αγοράζει το προιόν.

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...