Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η λογική κλασσικός Ελληνάρας έχει καταντήσει κουραστική πραγματικά, βαρέθηκα να βλέπω αγγελίες να ζητάνε κοψοχρονιά ακριβά προϊόντα του στυλ "ζητάω i7 4790k δίνω 200 ευρώ max"...συν πολλές ακόμη τέτοιες αγγελίες, γέμισε το insomnia, έλεος. Αλλά, το μεγάλο "αλλά", οι ίδιοι στις αγγελίες που βάζουν για να πουλήσουν κάτι δικό τους βάζουν τιμές στο θεό και έχουν και απαίτηση να πωληθεί κιόλας το προϊόν τους, μάλιστα. Fk damn logic φάση ένα πράγμα  :wacko:. Απορώ γιατί υπάρχει κόσμος που σκέφτεται έτσι, γιατί πραγματικά, με κάτι τέτοια πάμε πίσω και μάλιστα πολύ πίσω.

• Like 6
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η λογική κλασσικός Ελληνάρας έχει καταντήσει κουραστική πραγματικά, βαρέθηκα να βλέπω αγγελίες να ζητάνε κοψοχρονιά ακριβά προϊόντα του στυλ "ζητάω i7 4790k δίνω 200 ευρώ max"...συν πολλές ακόμη τέτοιες αγγελίες, γέμισε το insomnia, έλεος. Αλλά, το μεγάλο "αλλά", οι ίδιοι στις αγγελίες που βάζουν για να πουλήσουν κάτι δικό τους βάζουν τιμές στο θεό και έχουν και απαίτηση να πωληθεί κιόλας το προϊόν τους, μάλιστα. Fk damn logic φάση ένα πράγμα  :wacko:.

Ποσο μα ποσο δικιο εχεις.

• Like 2
Δημοσ.

Ο τίτλος του θέματος πρέπει να αλλαχθεί σε "πειράζει που πριν καν να βγουν οι rx 480 και οι λοιπές κάρτες της amd θέλω να πιάσω κάποιον κότσο και να πάρω 980ti 400 ευρώ αλλά τελικά δεν με αφήνουν". Θαρρώ πως κάτι τέτοιο ανταποκρίνεται περισσότερο στο πραγματικό νόημα αυτού του θέματος.

• Like 2
Δημοσ.

60hz με 120hz είναι ημέρα με την νύχτα ακομη και για απλό desktop scrolling.

60hz με DSR είναι πάλι ημέρα με νύχτα, τώρα εάν το game είναι για τα σκουπίδια τύπου Arkham knight δεν τίθεται θέμα συζήτησης.

Τέλος, οι λόγοι για τους οποίους θέλει κάποιος κάτι αφορούν τον ίδιο.

Το θέμα είναι εάν η αξία των 28nm είναι εκεί που πρέπει να είναι με την αλλαγή στην λιθογραφία.

Εγω ακομα φιλε δεν καταλαβα τον λογο που θες μεταχειρισμενη 980ti.

Δημοσ.

Ο τίτλος του θέματος πρέπει να αλλαχθεί σε "πειράζει που πριν καν να βγουν οι rx 480 και οι λοιπές κάρτες της amd θέλω να πιάσω κάποιον κότσο και να πάρω 980ti 400 ευρώ αλλά τελικά δεν με αφήνουν". Θαρρώ πως κάτι τέτοιο ανταποκρίνεται περισσότερο στο πραγματικό νόημα αυτού του θέματος.

Αυτός που δεν θα την πουλήσει 400 ευρώ τώρα, θα την πουλήσει 300 το Σεπτέμβρη ή θα του μείνει στο ράφι. Επίσης 200 ευρώ για 4790k δεν την λες και εξευτελιστική τιμή όταν κάνει 335 ευρώ new στο skroutz.

Η κύρια μου διαφωνία είναι το πόσο depreciated γίνεται το value ενός used προϊόν. Ένα 30-40% φθηνότερο για μεταχειρισμένο προϊόν 12+ μηνών δεν είναι παράλογο. Από την άλλη δεν έχω αγοράσει ποτέ used hardware αλλά μόνο refurbished, οπότε ίσως να μην μετράει η γνώμη μου κιόλας.

• Like 1
Δημοσ.

Με αυτές τις αναλύσεις που αναφέρει κανείς δε θα καταλάβει γιατί 980Ti.

Αυτός που δεν θα την πουλήσει 400 ευρώ τώρα, θα την πουλήσει 300 το Σεπτέμβρη ή θα του μείνει στο ράφι. Επίσης 200 ευρώ για 4790k δεν την λες και εξευτελιστική τιμή όταν κάνει 335 ευρώ new στο skroutz.

Η κύρια μου διαφωνία είναι το πόσο depreciated γίνεται το value ενός used προϊόν. Ένα 30-40% φθηνότερο για μεταχειρισμένο προϊόν 12+ μηνών δεν είναι παράλογο. Από την άλλη δεν έχω αγοράσει ποτέ used hardware αλλά μόνο refurbished, οπότε ίσως να μην μετράει η γνώμη κιόλας.

Αν κάνει το Σεπτέμβρη 300 € μεταχειρισμένη κάρτα που ακόμα θα βρίσκεται στη παραγωγή και θα ξεκινάει από 630€ η πιο φθηνή εμένα να μου τρυπήσεις τη μύτη.

Δημοσ.

Η κύρια μου διαφωνία είναι το πόσο depreciated γίνεται το value ενός used προϊόν. Ένα 30-40% φθηνότερο για μεταχειρισμένο προϊόν 12+ μηνών δεν είναι παράλογο. Από την άλλη δεν έχω αγοράσει ποτέ used hardware αλλά μόνο refurbished, οπότε ίσως να μην μετράει η γνώμη μου κιόλας.

Εγώ δεν κολλάω σε αυτό, δεν κολλάω στο να πουλήσει κάποιος με τη θέλησή του μια 980ti στο 400αρι ή 500αρι πχ, κολλάω στο αιώνιο "γιατί", γιατί να είναι κάποιοι τόσο απαιτητικοί και να τα θέλουν όλα όπως τους συμφέρει, εκεί κολλάω και κολλάω μάλιστα μιας και αυτό το φαινόμενο όσο πάει είναι και συνηθέστερο.

• Like 1
Δημοσ.

ειπαμε οτι οι νεες καρτες αλλαζουν το τοπιο στο gaming ΑΠΟΤΟΜΑ!

Το να προσπαθει να σπρωξει καποιος μια 980Ti στα επιπεδα της 1070 μονο ως κοροιδια το βλεπω

και προσπαθεια να πιασει κοροιδο τον συνανθρωπο του!

μετα αναροτιωμαστε γιατι φτασαμε εδω που φτασαμε σαν χωρα!

"ζησε και ασε τους αλλους να πεθανουν"?

Δημοσ.

Η 1070 τι τιμή θα έχει το Σεπτέμβρη; Τι κίνητρο θα έχει να αγοράσει κάποιος used 980Ti τότε;

Τώρα είναι ερωτήσεις αυτές οι οποίες θέλεις να συζητήσουμε κιόλας δηλαδή; Πραγματικά δε καταλαβαίνω το λόγο αυτής της κουβέντας ή εγώ είμαι χαζός ή το θέμα δεν έχει να προσφέρει τίποτα και σε κανένα... Δε βρίσκω λόγο να πω κάτι άλλο. Πουλάτε όσο θέλετε και αγοράστε όσο θέλετε...Ούτε εγώ τα δίνω ούτε στη τσέπη μου μπαίνουν...

Δημοσ.

Το να προσπαθει να σπρωξει καποιος μια 980Ti στα επιπεδα της 1070 μονο ως κοροιδια το βλεπω

H 1070 αυτη τη στιγμη την βλεπω στα 550ευρω οχι στα 450ευρω αρα για ποια κοροιδια μιλας εσυ????

Από την άλλη δεν έχω αγοράσει ποτέ used hardware αλλά μόνο refurbished, οπότε ίσως να μην μετράει η γνώμη μου κιόλας.

Απαντας μονος σου σε αυτο που εγραψες. Αν δεν μπορεις να καταλαβεις γιατι η τιμη ενως i7 4790k(με εγγυηση κιολας αφου δεν εχει κλεισει 3ετια απο οταν βγηκε)στα 200ευρω ειναι εξευτελιστικη να σου αναφερω απλα οτι 140-150ευρω πωλουνται οι κλειδωμενοι i5 της ιδιας γενιας με τον παραπανω και κοντα 200ευρω οι ξεκλειδωτοι i5. Στους επεξεργαστες δεν υπαρχει τετοια απαξιωση οπως στις καρτες γραφικων αρα ψιλο κακως απαντησες στο παραπανω .

Τώρα είναι ερωτήσεις αυτές οι οποίες θέλεις να συζητήσουμε κιόλας δηλαδή; Πραγματικά δε καταλαβαίνω το λόγο αυτής της κουβέντας ή εγώ είμαι χαζός ή το θέμα δεν έχει να προσφέρει τίποτα και σε κανένα... Δε βρίσκω λόγο να πω κάτι άλλο. Πουλάτε όσο θέλετε και αγοράστε όσο θέλετε...Ούτε εγώ τα δίνω ούτε στη τσέπη μου μπαίνουν...

Οπως και τα περισσοτερα αντιστοιχα θεματα. Ποιος ειναι ο λογος υπαρξης τους(που πιο πολυ στον ts παει αυτο?Για να περναει η ωρα(κουβεντουλα που λενε και μερικοι)και επειδη δεν βλαπτει. Αλλιως απο ουσια μηδεν.

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπεις γιατί λέω ότι το θέμα είναι ανούσιο; αρχίσαμε και τις φιλοσοφίες τώρα σε θέμα με τίτλο: 

980ti δεύτερο χέρι για 400€. Παράλογο?
Δημοσ.

400 ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα,τα +-450 είναι μια λογική τιμή για την εποχή.

τα υπόλοιπα είναι γνωστά,με το που βγει νέα σειρά καρτών αρχίζει να βγαίνει και η χολή μερικών(άγνωστος ο λόγος αλλά βγαίνει)

Φιλε μου 400-450€ αναλόγως την κάρτα είναι μια καλή τιμή κατα την γνώμη μου.

Η αρχική τιμή αγοράς δεν είναι παράγοντας προσδιορισμού τιμής, τα ψυχολογικά απωθημένα λόγω πτώσης της μεταπωλητικής αξίας του αντικημενου μας είναι προσκοπικό θέμα του καθενός.

Χαρακτηρισμοί τύπου θέλουν οι τσιμπιδες 980ti, για να τονωθεί η αυτοεκτίμηση όσο περιμένουν κάποιον να την πάρει όσο μια 1070 κούτα ώστε οι ίδιοι να πάνε σε 1080 με 200€ περισσότερο τους ίδιους εκθέτουν.

Άλλο το να θέλεις το καλύτερο μπατζετ PC που μπορείς να αγοράσεις και άλλο να ξέρεις πως να διαχειρίζεσαι σωστά τα χρήματα σου.

Δημοσ.

Η 1070 αποτελεί υποκατάστατο της 980Ti. Η ερώτηση απλή είναι.

Στους επεξεργαστες δεν υπαρχει τετοια απαξιωση οπως στις καρτες γραφικων αρα ψιλο κακως απαντησες στο παραπανω .

Υπάρχει η απαξίωση του ότι είναι used. Γιατί να αγοράσω used CPU αν είναι να κερδίσω μόνο ~15-20% στην τιμή;

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου 400-450€ αναλόγως την κάρτα είναι μια καλή τιμή κατα την γνώμη μου.

Η αρχική τιμή αγοράς δεν είναι παράγοντας προσδιορισμού τιμής, τα ψυχολογικά απωθημένα λόγω πτώσης της μεταπωλητικής αξίας του αντικημενου μας είναι προσκοπικό θέμα του καθενός.

Χαρακτηρισμοί τύπου θέλουν οι τσιμπιδες 980ti, για να τονωθεί η αυτοεκτίμηση όσο περιμένουν κάποιον να την πάρει όσο μια 1070 κούτα ώστε οι ίδιοι να πάνε σε 1080 με 200€ περισσότερο τους ίδιους εκθέτουν.

Άλλο το να θέλεις το καλύτερο μπατζετ PC που μπορείς να αγοράσεις και άλλο να ξέρεις πως να διαχειρίζεσαι σωστά τα χρήματα σου.

Ναι αλλα εισαι λαθος στα παραπανω και στην γνωμη σου. Στην τελικη οπως σωστα ειπε ενας πιο πισω παρε την 1070 καινουργια με καποια χρηματα παραπανω και τελος.

Η αρχικη τιμη αγορας μια χαρα παραγοντας προσδιορισμου της τιμης ειναι αλλα οχι ο μοναδικος. Παιζει ρολο και ποσο εχει η ιδια η καρτα καινουργια στην υπαρχουσα τιμη(γιατι αν καποιος ειχε παρει στις αρχες 980ti στα 800ευρω αν την βαλει τωρα 600ευρω πχ δεν θα την παρει κανεις)αφου υπαρχει και μπολικη διαθεσιμοτητα.

Το τελευταιο που γραφεις btw ειναι ασχετο με το θεμα που εχεις ανοιξει και αυτα που γραφονται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...