panther_512 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Όνειρα θερινής νυκτός φίλε hitman για τα περί θαυμάτων από drivers. Μόνο αν αποφασίσει η Nvidia να κόψει το performance των Maxwell θα δείς τις διαφορές που λές. Με performance drivers ούτε για αστείο. Η MSI 980Ti με βάση το Guru3D όταν πρωτοκυκλοφόρησε και πρίν τον οποιοδήποτε performance driver, έβγαζε μεγαλύτερο σκόρ στο Firestrike από την MSI 1070, ενώ στο Witcher 3 (πρίν από ένα χρόνο, πρίν βγούν τα patches του παιχνιδιού) η 980Tι έβγαζε ακριβώς το ίδιο framerate με την MSI 1070 στο ίδιο παιχνίδι, το οποίο έχει πλέον και κάμποσα patches από πίσω. Εδώ θα είμαστε να τα δούμε Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2016 από panther_512 2
arrows Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Nαι γιατι σε 3 μήνες ποια κάρτα θα έχει βγεί ακόμα για να συμπιέσει και άλλο κάτω την τιμή της 980τι???? καμία, νταξ μωρέ μικρό το κακό, είναι και γρηγορότερη out of the box, α και θα είναι και 30% γρηγορότερη με driver δηλαδή θα αποδίδει όσο η 1080!!!! Α και η 980τι σταματάει να υποστηρίζεται οσον αφορά οδηγούς, τι άλλο μου διαφεύγει, εσ΄υ πόσο λες να κάνει τα χριστούγεννα βαρία βαρία 150€ και δλωρο βασιλόπιτα, πάρτε καλε κύριε τσάμπα 980ti χαρίζονται Ετσι ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ στοματάκι Χλαπ, και άλλη προπαγάνδα α απο Σεπτέμβριο να την συγκρίνεις την 980ti με την 1060 την απλή μπορεί η 1060 να είναι ενα 10% πάνω απο την 980ti οπότε τα 150€ είναι μια ρεαλιστική τιμή Ωρες ώρες απορώ με τις μαλακίες που γράφετε στα σοβαρά κι όλας
pcos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Οποιος δοκιμασει τις νεες 1070-1060 που θα Μπορει να παιζει με ενα τροφοδοτικο 500W ησυχα και δροσερα δε θα θελει την 980 ουτε για δωρο!!!! οποιος προλαβει να ξεφορτωθει τις "παλιατζουριες" (980-titan) αυτο το καλοκαιρι εχει καλως
arrows Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 ε συμφωνώ και ο καλός χριστιανός θεματοθέτης που προσφέρεται να απαλλάξει κάποιον απο τον δεινόσαυρο 980ti δεν εκτιμάται η προσφορά του τόσο παλιάνθρωποι είμαστε και είπαμε η 1070, με το καινούριο forceware γίνεται 1080 και η 1080 (980ti 2 way sli), από Σεπτέμβρη που θα βγούν και οι τρομερές 1060 και 480Χ ούτε 250€ δε θα πιάνει, Α η 1070 έχει και το πλεονέκτημα των 8G μνήμης που τόσο απαραίτητα είναι για τα 4Κ που προορίζεται 1
michael92 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Arrows, εμένα και να μου την χάριζαν used 980Ti δεν την βάζω στο PC μου. Για brand new ντάξει, το διαπραγματεύομαι. 1
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δε περιμενεις να παρεις 2 980 καλυτερα στα 200ευρω τη μια? Ηδη η rx 480 δειχνει να εχει αν οχι καλυτερες,ιδιες επιδοσεις 200ευρω η 980?? Για να την ειχες αγορασει εσυ 500+ευρω την καρτα να εβλεπα μετα αν θα την εδινες 200ευρω οπως λες.Και την 970 θα την δινουν 150ευρω με αυτη τη λογικη? Πραγματικα οτι θελει διαβαζει ο καθενας οσον αφορα καρτες γραφικων. Κάνω αυτήν την ερώτηση γιατί θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι άλλοι για αυτό το θέμα. Μιας και μετά από μια αγγελία ζήτησης που έβαλα εδώ έγινα δέκτης διαφόρων (παραπόνων) από φίλους για την τιμή που ζήτησα. 400€ Το σκεπτικό μου για την έν λόγω τιμή; Η Nvidia πλέον μας είπε ότι η προτεινόμενη τιμή πώλησης για μια κάρτα 7 TFLOPs είναι τα 375$ (Gtx 1070) Με ΦΠΑ και μαμησιατικα 500€ χωρίς να βάζω μέσα τις αηδίες που γίνονται τώρα λόγο έλλειψης stock! Τον ερχόμενο μήνα που τα πράγματα θα έχουν πάρει το δρόμο τους και η AMD επίσης θα έχει μπει στο παιχνίδι πως θα φαίνονται τα 400€ για μια κάρτα 6,7 TFLOPs; Και η δικια μου ερωτηση στο παραπανω. Γιατι δεν αγοραζεις την 480 κουτατη να τελειωνει το θεμα???Ουτως ή αλλως για το Monitor που εχεις 120hz 1080p(ουτε καν 144hz)παραπανω απο αρκετη ειναι. 1
SamSick Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 200ευρω η 980?? Για να την ειχες αγορασει εσυ 500+ευρω την καρτα να εβλεπα μετα αν θα την εδινες 200ευρω οπως λες.Και την 970 θα την δινουν 150ευρω με αυτη τη λογικη? Πραγματικα οτι θελει διαβαζει ο καθενας οσον αφορα καρτες γραφικων. Και η δικια μου ερωτηση στο παραπανω. Γιατι δεν αγοραζεις την 480 κουτατη να τελειωνει το θεμα???Ουτως ή αλλως για το Monitor που εχεις 120hz 1080p(ουτε καν 144hz)παραπανω απο αρκετη ειναι. Γιατί τα 5,5 TFLOPs των 480, 980 δεν είναι αρκετά για 1080p 120hz τώρα το ούτε κάνει 144hz δεν το έπιασα.Πρέπει να έχεις πλήρη άγνοια πραγμάτων για να πας σε 1080 144hz και όχι 1440. Όπως είπα και πιο πάνω, μια κάρτα στα 6,5-7 TFLOPs φτάνει για να γεμίσει το έν λόγο μόνιτορ για τα επόμενα χρόνια. Και η πιο φθηνή επιλογή είναι μια 980ti δεύτερο χέρι. Κανένας δεν αναγκάζει κανέναν να κάνει κάτι με το ζόρι, αλλά το θέμα είναι ότι πλέον οι Gpu 28nm έχασαν και θα χάσουν γρήγορα την αξία τους. Το να σε βρίζουν στα pm γιατί απλά έβαλες μια αγγελία και καλά χαλάς την πιάτσα δεν νομίζω να το συμμερίζεται κάποιος εδώ μέσα.
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Τι να τα κανεις ρε μαστορα τα 120fps σε παιχνιδια που δεν σηκωνουν καν. Ποσα παιχνιδια που εχουν βγει(με πιο κλασσικο το Dark Souls 3)μεχρι 60fps αξιοποιουν. Επισης αν θες να παιζεις καθε παιχνιδι με ολα στο full και να εχεις και τα παραπανω fps τοτε λυπαμαι αλλα εχασες για 3 λογους 1)Δεν χρειαζεται ολα τα παιχνιδια να τα παιζεις στα max settings.μαθετε τι θα πει το console port οι περισσοτεροι ρε γμτ..... 2)1080p 120hz monitor??? Εν μερη(χωρις sync τεχνολογια)σιγα και το monitor για να χρειαζεται τοσο ακριβες και μεγαλες καρτες.... Και μιλαω επειδη και εγω εχω τετοιο monitor 3)Εκτως των multiplayer fps κυριως) παιχνιδιων που αλλου εχει πραγματικη αξιοποιηση το εν λογω monitor σε σχεση με ενα 60hz??? Στα περι pm ειναι αυτονοητο οτι συμφωνουμε ολοι(στις προσβολες δηλαδη)οτι δεν πρεπει να υπαρχουν. Τελος Θες να σου θυμισω οτι στο Rise of the tomb raider οταν πρωτοβγηκε ουτε η Gtx 980ti σε 1080p δεν μπορουσε σε ολα max να κρατησει σταθερα τα 60fps σε ολο το παιχνιδι?? 3
SamSick Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Τι να τα κανεις ρε μαστορα τα 120fps σε παιχνιδια που δεν σηκωνουν καν. Ποσα παιχνιδια που εχουν βγει(με πιο κλασσικο το Dark Souls 3)μεχρι 60fps αξιοποιουν. Επισης αν θες να παιζεις καθε παιχνιδι με ολα στο full και να εχεις και τα παραπανω fps τοτε λυπαμαι αλλα εχασες για 3 λογους 1)Δεν χρειαζεται ολα τα παιχνιδια να τα παιζεις στα max settings.μαθετε τι θα πει το console port οι περισσοτεροι ρε γμτ..... 2)1080p 120hz monitor??? Εν μερη(χωρις sync τεχνολογια)σιγα και το monitor για να χρειαζεται τοσο ακριβες και μεγαλες καρτες.... Και μιλαω επειδη και εγω εχω τετοιο monitor 3)Εκτως των multiplayer fps κυριως) παιχνιδιων που αλλου εχει πραγματικη αξιοποιηση το εν λογω monitor σε σχεση με ενα 60hz??? Στα περι pm ειναι αυτονοητο οτι συμφωνουμε ολοι(στις προσβολες δηλαδη)οτι δεν πρεπει να υπαρχουν. Τελος Θες να σου θυμισω οτι στο Rise of the tomb raider οταν πρωτοβγηκε ουτε η Gtx 980ti σε 1080p δεν μπορουσε σε ολα max να κρατησει σταθερα τα 60fps σε ολο το παιχνιδι?? 60hz με 120hz είναι ημέρα με την νύχτα ακομη και για απλό desktop scrolling.60hz με DSR είναι πάλι ημέρα με νύχτα, τώρα εάν το game είναι για τα σκουπίδια τύπου Arkham knight δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Τέλος, οι λόγοι για τους οποίους θέλει κάποιος κάτι αφορούν τον ίδιο. Το θέμα είναι εάν η αξία των 28nm είναι εκεί που πρέπει να είναι με την αλλαγή στην λιθογραφία.
La_MoRt Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μου αρέσει που παραδέχεστε όλοι το "ελεύθερη αγορά" αλλά κατά τα αλλά θέλετε να συμφωνήσουμε σε μια τιμή για τις μεταχειρισμένες κάρτες... Ο καθένας πουλάει και ζητάει ότι νομίζει αυτός καλύτερο και η ζήτηση της αγγελίας του θα το κάνουν να μάθει αν αυτό που θέλει είναι σωστό. Το να σου στέλνουν pm με βρισιές δεν είναι σωστό σίγουρα αλλά υπάρχει και το κουμπί της αναφοράς πάτα το και θα βρεις άκρη, δε νομίζω ότι είναι κανένας δικηγόρος εδώ ούτε ορίστηκε από κάποιον mod κάποιος. Αυτά τα θέματα τα περί κουβέντας να γίνεται έτσι απλά για να χαμε να λέγαμε δε τα κατάλαβα ποτέ... Επίσης νομίζω πως η καταλληλότερη κουβέντα για κάτι τέτοιο είναι εδώ: Πηγή: Πόσο να πουλήσω-αγοράσω; 1
omghi2u Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Ωραία ΤΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΤΣΙΠΗΔΕΣ και απλά πάρτε την 1070. Απλό δεν είναι? Για όνομα ...
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 400 ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα,τα +-450 είναι μια λογική τιμή για την εποχή. τα υπόλοιπα είναι γνωστά,με το που βγει νέα σειρά καρτών αρχίζει να βγαίνει και η χολή μερικών(άγνωστος ο λόγος αλλά βγαίνει)
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 60hz με 120hz είναι ημέρα με την νύχτα ακομη και για απλό desktop scrolling. 60hz με DSR είναι πάλι ημέρα με νύχτα, τώρα εάν το game είναι για τα σκουπίδια τύπου Arkham knight δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Τέλος, οι λόγοι για τους οποίους θέλει κάποιος κάτι αφορούν τον ίδιο. Το θέμα είναι εάν η αξία των 28nm είναι εκεί που πρέπει να είναι με την αλλαγή στην λιθογραφία. Καλα στα πρωτα διαφωνω(και ειδικα το Dsr κακως αναφερεται αλλα τεσπα) και οσον αφορα το τελευταιο που γραφεις οπως ειπα δεν ειναι μονο με βαση τι τιμη θελεις εσυ την καρτα αλλα και αλλοι παραγοντες ειναι απο πισω. Ειναι ιδια κατηγορια με το σχολιο πιο πισω που ανεφερα που ελεγε καποιος για Gtx 980(με πανω απο 1χρονο εγγυηση εννοειται)στα 200ευρω used που ειναι το λιγοτερο αστειο να αναφερεται.
La_MoRt Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 400 ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα,τα +-450 είναι μια λογική τιμή για την εποχή. τα υπόλοιπα είναι γνωστά,με το που βγει νέα σειρά καρτών αρχίζει να βγαίνει και η χολή μερικών(άγνωστος ο λόγος αλλά βγαίνει) Ο λόγος είναι ότι θέλουμε όλοι να πάρουμε κάτι που στοίχισε ένα σκασμό λεφτά μεταχειρισμένο, με εγγύηση και σε άριστη κατάσταση σε πολύ χαμηλή τιμή για να είμαστε όλοι οκ. Απλά δε καταλαβαίνω που αποσκοπούν αυτά τα θέματα εκτός από το να αρχίζει το flame... 3
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Ο λόγος είναι ότι θέλουμε όλοι να πάρουμε κάτι που στοίχισε ένα σκασμό λεφτά μεταχειρισμένο, με εγγύηση και σε άριστη κατάσταση σε πολύ χαμηλή τιμή για να είμαστε όλοι οκ. Απλά δε καταλαβαίνω που αποσκοπούν αυτά τα θέματα εκτός από το να αρχίζει το flame... Δεν ειναι τυχαιο οτι αυτα τα θεματα(αλλο θεμα πιο κατω για Amd 480)απο τι ατομα ανοιγονται Αλλος πχ ειχε πει οτι επειδη η Gtx 1070 θα ερχοταν Ελλαδα στα 400ευρω(ναι τι ωρα αλλα τεσπα...)οι Gtx 980ti επρεπε να πωλουνται 300-330ευρω περιπου....... Οσον αφορα την Gtx 980ti υπαρχει ακομα κανονικα διαθεσιμοτητα και παραγωγη για την εν λογω καρτα και οι τιμες ειναι αυτες https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gtx+980ti Αρα με βαση αυτο θα εχουμε και αναλογες και τιμες.Αν καποιος λοιπον θελει την παρει και με εγγυηση και στα μισα χρηματα ας παει σε μαυρη αγορα να ψαξει.....Οι τιμες των 400 και 460ευρω(αναλογα την υλοποιηση/αγορα/εγγυηση)ειναι απολυτα λογικες και σωστες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις