Merijohn Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 ρε παιδιά επειδή κοντεύω να τρελαθώ. μέχρι πριν μια βδομάδα είχα windows 7 και έκανα φορμάτ σε 10. έχω οθόνη που φτάνει μέχρι 1920x1080 και μόνο με DVI αλλά κάπως είχε γίνει και μπορούσα να μεγαλώσω την ανάλυση μέχρι και σε 4K. τώρα δεν μπορώ να το κάνω αυτό και δεν μπορώ να το βρω με τίποτα πως να το αλλάξω πάλι. και δεν το θέλω για να έχω μονίμως ανάλυση 4K ή 1440p αλλά για να μπορούν τα παιχνίδια μου τα υποστηρίξουν μέχρι 1440p γιατί έχω δυνατή κάρτα και τα παίζει άνετα πολλά. γιατί τώρα πάω στο graphics/resolution στα παιχνίδια και γίνεται μέχρι 1920x1080 και αμέσως μετά μου βγάζει πάλι την μικρότερη ανάλυση. κάρτα γραφικών έχω την Sapphire R9 290 και τους τελευταίους drivers. πως μπορώ να κάνω να έχω πάλι display έστω μέχρι 1440p; 4K έτσι κι αλλιώς είναι βαριά ανάλυση ακόμα για μία κάρτα γραφικών μόνο. please need help
Grim Ripper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Κάτσε έχεις οθόνη που μέγιστη ανάλυση έχει 1080p και εσύ μπόρεσες να έχεις 4k έστω και για λίγο; ο.Ο Πώς το κατάφερες αυτό; Είσαι σίγουρος ότι όντως ήταν 4k; 1
infin1tyGR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δοκίμασε να το ενεργοποιήσεις όπως γράφει εδώ: http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/VSR.aspx
jimzak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας,ρυθμίσεις radeon,οθόνη,ενεργοποιείς την εικονική υπερυψηλή ανάλυση και είσαι έτοιμος.
Merijohn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δοκίμασε να το ενεργοποιήσεις όπως γράφει εδώ: http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/VSR.aspx τώρα το πήρα χαμπάρι ότι είχα απαντήσεις και το βρήκα πριν από λίγες μέρες πως να το κάνω τελικά μέσω ενός βίντεο στο youtube αλλά και πάλι θενξ. ουσιαστικά αυτό που έκανα κι εγώ λέει στο λινκ απλά είναι help από την official σελίδα της AMD Κάτσε έχεις οθόνη που μέγιστη ανάλυση έχει 1080p και εσύ μπόρεσες να έχεις 4k έστω και για λίγο; ο.Ο Πώς το κατάφερες αυτό; Είσαι σίγουρος ότι όντως ήταν 4k; ναι ρε δεν είναι τίποτα. απλά εγώ δεν θυμόμουν πως το είχα κάνει και τώρα είχα φρικάρει λίγο επειδή ήμουν καινούριος με τα w10 και δεν ήξερα τι μου γίνεται. τσέκαρε το λινκ στο από κάτω σχόλιο Δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας,ρυθμίσεις radeon,οθόνη,ενεργοποιείς την εικονική υπερυψηλή ανάλυση και είσαι έτοιμος. ευχαριστώ πολύ ρε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα