Προς το περιεχόμενο

Update SSD firmware

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω εναν ssd SV300S37A/240G kingston και θελω να αναβαθμησω το firmware αλλα διαβαζω στη σελιδα οτι πρεπει να εχεις OS χπ,7,8,8.1 και εγω εχω win10 pro υπαρχει περιπτωση να καταστρεψω τον δισκο η κατι τετοιο ? ειναι η πρωτη φορα που παω να κανω κατι τετοιο υπαρχει καποιος οδηγος η κατι που πρεπει να προσεξω? 

Ευχαριστω για τον χρονο σας !!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λογικά, ότι κάνει για 8.1, κάνει και για 10. Έχουν κάποιες οδηγίες τα firmware update utility και είναι αρκετό να ακολουθήσεις αυτές.

Χοντρικά : Κλειστό antivirus, κλειστό firewall, run as administrator, να είναι το μοναδικό πρόγραμμα που τρέχεις και ακολουθείς τα μηνύματα που βγάζει...και ότι άλλο γράφει στις οδηγίες του utility.

Θεωρητικά, μπορείς και να το καταστρέψεις - να μπρικαρει..., αλλά πρέπει να κάνεις κάτι πολύ στραβά (πχ. να πας να του βάλεις firmware από διαφορετικό drive...) ή να γίνει διακοπή ρεύματος την ώρα που κάνεις το update...

Αν δεν βιάζεσαι, μπορείς να στείλεις πρώτα e-mail στο technical support της Kingston και να τους ρωτήσεις για τα 10 και την υπόλοιπη διαδικασία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...