Hal9000 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Η Amazon ετοιμάζει τη δική της streaming υπηρεσία μουσικής, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. Μια τέτοια κίνηση από την Amazon μπορεί να θεωρηθεί αναμενόμενη ειδικά μετά από αντίστοιχες κινήσεις στις οποίες έχει προχωρήσει ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου στο χώρο του video. Η διαφορά με τη νέα υπηρεσία είναι ότι αυτή δε θα αποτελεί κομμάτι του προγράμματος amazon prime το οποίο παρέχει συγκεκριμένα οφέλη σε όσους επιλέξουν να γίνουν μέλη του -με ένα συγκεκριμένο ετήσιο ποσό- όπως πιο γρήγορες αποστολές, δωρεάν αναπαραγωγή ταινιών κ.α. Οι πληροφορίες του Reuters αναφέρουν ότι η amazon έχει αποφασίσει την προώθηση της υπηρεσίας ως ανεξάρτητη ακολουθώντας την ίδια τιμολογιακή πολιτική των ανταγωνιστών της με χρέωση $10 μηνιαίως. Θεωρείται σίγουρο ότι η νέα υπηρεσία θα συνεργάζεται άψογα με τo echo, το bluetooth ηχείο της amazon που παρέχει παράλληλα λειτουργίες ψηφιακού προσωπικού βοηθού, και το οποίο έχει συναντήσει σημαντική επιτυχία. Τα αποκαλυπτήρια της υπηρεσίας αναμένονται σύμφωνα με το Reuters είτε προς το τέλος καλοκαιριού είτε στις αρχές του Φθινοπώρου. Site: Reuters
king2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Η καθε εταιρια με την δικια της streaming υπηρεσια.Τα 10 το μηνα για streaming μουσικη ειναι αρκετα εφοσον αφορα εναν χρηστη.Στην τελικη βαζεις το tune in radio και εχεις οτι σταθμο θες και οτι μουσικη θες στο κινητο σου χωρις χρεωσεις.
michael92 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Τι την ρώτησε το Spotify και το Apple Music και ετοιμάζει απάντηση η Amazon; 5
Eragon1996 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 10 ευρώ λέει αν είναι δυνατόν πριν αλλάξω σε ios ειχα το tube mate και κατέβασα ότι τραγούδι ήθελα από τότε μου φενεται αδιανόητο να πληρώνω για να ακούω μουσική....
dali13gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 10 ευρώ λέει αν είναι δυνατόν πριν αλλάξω σε ios ειχα το tube mate και κατέβασα ότι τραγούδι ήθελα από τότε μου φενεται αδιανόητο να πληρώνω για να ακούω μουσική.... Κι εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να πληρώνω για οτιδήποτε από τότε που ξεκίνησα τις ληστείες. 5
antony97 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 10 ευρώ λέει αν είναι δυνατόν πριν αλλάξω σε ios ειχα το tube mate και κατέβασα ότι τραγούδι ήθελα από τότε μου φενεται αδιανόητο να πληρώνω για να ακούω μουσική.... καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι παράνομο και είναι παράλογο να το συγκρίνεις με τη νόμιμη διανομή μουσικής, έτσι;
Nakligan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Στο spotify μαζεύεις 4-5 φίλους και πληρώνεις το οικογενειακό (και καλά) πακέτο που βγαίνει περίπου 2€/μήνα/ άτομο 3
mourouzis2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Μήπως εννοείς Apple Music?
Kuzu Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 10 ευρώ λέει αν είναι δυνατόν πριν αλλάξω σε ios ειχα το tube mate και κατέβασα ότι τραγούδι ήθελα από τότε μου φενεται αδιανόητο να πληρώνω για να ακούω μουσική.... Δηλαδή οι μουσικοί να δουλεύουν για την ψυχή της μάνας τους... 1
yimmiyimmi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Όχι να μη δουλεύουν για τη ψυχή της μάνας τους αλλά να περνούν ποσοστά από τους isp δε νοείται να θέλω μουσική και να πληρώνω για το ίντερνετ να πληρώνω για ότι κάνω στο ίντερνετ,ειναι σαν να θες να μπεις στο εμπορικό κέντρο και να πληρώσεις εισητήριο,βεβαια θα μου πεις είναι ο καπιταλισμός ηλιθιε
dali13gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Όχι να μη δουλεύουν για τη ψυχή της μάνας τους αλλά να περνούν ποσοστά από τους isp δε νοείται να θέλω μουσική και να πληρώνω για το ίντερνετ να πληρώνω για ότι κάνω στο ίντερνετ,ειναι σαν να θες να μπεις στο εμπορικό κέντρο και να πληρώσεις εισητήριο,βεβαια θα μου πεις είναι ο καπιταλισμός ηλιθιε Δηλαδή αν είχε εισιτήριο στο εμπορικό θα έπρεπε να ψωνίζεις τζάμπα; Είναι λίγο ατυχές το παράδειγμα. Το σωστό θα ήταν να πληρώνουν οι streaming υπηρεσίες ποσοστό στους ISP. Εσύ μπορεί να έχεις ίντερνετ αλλά να μην ακούς καθόλου μουσική παρά μόνο να μπαίνεις να διαβάζεις αθλητικά π.χ. Θα πρέπει ο ISP να πληρώνει για σένα; Και πως θα διασταυρώσει ότι εσύ ακούς μουσική; Και τι θα γίνει με τα hotspot που μπαίνει όλος ο κόσμος; Θα μπορούσε να ήταν δωρεάν το ίντερνετ και εσύ να πληρώνεις για κάθε υπηρεσία που χρησιμοποιείς. Μάλλον λίγο ακριβότερα θα σου κόστιζε. Οπότε, μια χαρά είναι οι υπηρεσίες όπως είναι τώρα, απλά εμάς μας ξινίζει γιατί παίρνουμε 400€. Αν παίρναμε 2000€ όπως έξω, 60-70€/μήνα για ίντερνετ, μουσική, ταινίες, cloud services κοκ είναι μια χαρά, κάπου 4% του μισθού.
panoskeras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Οχι ειναι σαν να θέλεις να μπεις σε ενα εμπορικό κέντρο και να παίζει μουσική απο τα ηχεία και να σου λενε κύριε ή θα πληρώσετε για την μουσική που ακούγεται ή θα βαλετε αυτες τις ωτοασπίδες. . Αν ειναι ετσι οπως τα λενε οι απο πανω και ακούγοντάς ράδιο κλέβουμε..Παιδιά μη μπαίνετε στο τριπακι των μεγαλοεταιριών ...Ακουστε ελεύθερα Και αγοραστε οτι αξίζει. Μια δικαιη λυση στη διάδοση μουσικης ηταν τα βινύλια κατα την γνωμη μου παντα, επαιρνες κατι ξεχωριστό που ειχε αξια και δεν την εχανε και ενισχύες οικονομικα και τον μουσικο ώστε να συνεχισει το εργο του.Πλεον λογω των κερδοσκοπων εταιριων και των αρπαχτων εχει γινει τέτοια η ποιότητα μουσικής. 1
michael92 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δηλαδή οι μουσικοί να δουλεύουν για την ψυχή της μάνας τους... They can always get a real job. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα