Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ο αδελφος μου εχει την εν λογω συσκευη και τις προαλλες εχασε το σημα στο κινητου μεσα στο σπιτι ενω εξω απο το σπιτι ποιανει κανονικα σημα .Δοκιμασαμε την σημ σε αλλη συσκευη και ειχε κανονικα σημα μεσα στο σπιτι πιστευω οτι φταιει η κεραια του κινητου ; εχει συμβει ποτε σε κανεναν αλλον αυτο με την εν λογω συσκευη; και τι προβλημα τελικα ειχε το κινητο; αμα το πηγατε για σερβις; .

Δημοσ.

σε ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση σου να εισαι καλα!! πως ακριβως μπορει να το κανει καποιος αυτο; μεσα απο τις ρυθμισεις;

επισης σκεφτομουνα για hard reset ; αρα αμα μετα την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν εχει παλι σημα φταιει η κεραια;

επισης οταν κανει καποιος επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων χανει αρχεια του; ή μονο τις εφαρμογες;

back up αρχιεων πως μπορω να κρατησω; για αυτα που δεν μεταφερονται στην καρτα μνημης; πχ μυνηματα , ημερολογιο σημειωσεις;.

Δημοσ.

Μέσα από τις ρυθμίσεις - αντίγραφα και επαναφορά - επαναφορά εργοστασιακών. Είναι σαν το Hard Reset αλλά από το λειτουργικό.

Στην επαναφορά το κινητό επανέρχεται σαν την στιγμή που το αγόρασες απλά με το Android που τυχόν έχει αναβαθμιστεί. Χάνονται τα πάντα στον εσωτερικό χώρο η κάρτα δεν επηρεάζεται.

Για το Backup δεν γνωρίζω.

Για την κεραία μετά την επαναφορά αν πιάσει τότε φταίει κάποια εφαρμογή. Μήπως έχει κάποιο Clean Master η κάτι τέτοιο; αν δεν πιάσει τότε φταίει η συσκευή.

Δημοσ.

εκανε επαναφορα ο αδελφος μου και τελικα δεν αλλαξε κατι σκεφτεται παντως καλου κακου να αλλαξει την σημ ( την ειχε κοψει δεν πηρε κατευθειαν την μικρη σημ ) . Αλλα εγω πιστευω οτι δεν θα αλλαξει κατι το κινητο φταιει μαλλον η κεραια . Ξερετε που μπορει να απευθυνθει για ελενχο , υπαρχει σερβις της htc ελληνικο; και που βρισκεται; τελος το κοστος ειναι μεγαλο για πχ αλλαγη της κεραιας;.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...