Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω σταθερο και ιντερνετ στον οτε περιπου 5-6 χρονια.Πλεον 0μως θελω να φυγω και να παω σε Wind τι πρεπει να προσεξω?Το συμβολαιο ελυξε πριν κανα μηνα.

Με εχουν παρει απο ολες σχεδον τις εταιριες και το πιο βολικο φενεται της Wind διοτι μου δινει internet-Επεριοριστα σταθερα -κινητα 2 ωρες αν θυμαμαι- καρτα σιμ-Και ενα ταμπλετ.

Για ολα μου ειπαν 21 ευρω το μηνα.

Τιθεται θεμα να πληρωσω τιποτα σαν προστιμο στον οτε?

Το παγιο ειναι στην τιμη?

Θελω να αλλαξω για τον λογω της τιμης διοτι στον οτε πληρωνω σχεδον 70-75 καθε διμηνο

Δημοσ.

αν έχει λήξει το συμβόλαιο του OTE δεν έχεις να πληρώσεις τίποτα. τώρα αυτό που θα προσέχεις είναι τι ταχύτητα σου δίνει η WIND 

Δημοσ.

Δεν θα την πρότεινα την Wind. Μια βόλτα στα forum να κάνεις θα καταλάβεις τι κατάσταση επικρατεί.

9 στους 10 έχουν προβλήματα.

Έχω και εγώ φίλο με Wind ο οποίος έχει λυσάξει να παίρνει τηλέφωνα στην εταιρία για να καταλάβει τι στο καλό φταίει και έχει τόσα πολλά disconnect, μεγάλο ping και ανεβοκατεβάσματα στην ταχύτητα του.

Καλύτερα κοίτα κάτι άλλο.

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω σταθερο και ιντερνετ στον οτε περιπου 5-6 χρονια.Πλεον 0μως θελω να φυγω και να παω σε Wind τι πρεπει να προσεξω?Το συμβολαιο ελυξε πριν κανα μηνα.

Με εχουν παρει απο ολες σχεδον τις εταιριες και το πιο βολικο φενεται της Wind διοτι μου δινει internet-Επεριοριστα σταθερα -κινητα 2 ωρες αν θυμαμαι- καρτα σιμ-Και ενα ταμπλετ.

Για ολα μου ειπαν 21 ευρω το μηνα.

Τιθεται θεμα να πληρωσω τιποτα σαν προστιμο στον οτε?

Το παγιο ειναι στην τιμη?

Θελω να αλλαξω για τον λογω της τιμης διοτι στον οτε πληρωνω σχεδον 70-75 καθε διμηνο

Καλη και φτηνη είναι η wind. Απο ιντερνετ σταθερό δεν νομίζω να έχεις προβλημα

Δημοσ.

Στο σπιτι μου Wind Εχω .Στην αρχη ειχα κατι θεματακια με αποσυνδεσεις.Μετα ολα μια χαρα.

Τελικα εκλεισα με WInd(Για το πατρικο)

Δημοσ.

φίλε η δικια μου γνώμη μονο οτε vodafone forthnet 

wind ειναι η χειροτερη ο πατέρας μου είχε παρα πολλά προβλήματα τελευταία που έφυγε έμεινε 1 εβδομαδα χωρις υπηρεσίες 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και ξέρουμε ότι λύθηκε με τον ΟΤΕ.

Είναι ανάλογα την περιοχή δεν είναι σίγουρο ότι θα συναντήσεις προβλήματα.

Δημοσ.

δεν είπα μονο τον οε είπα και vodadofone kai forthnet αυτή δίναι η δικία  ου γνώμη γιατι κάπιος άλλος εδω μεσα είναι ευχαριστημένος σε μια σύνδεση adsl και ακόμα πιο πολλή vdsl παίζει ρόλο η απόσταση απο το αστικό κέντρο η το καφάο και επίσης η εταιρία και άλλα πολλά μπορεί εγω με οτε να είμαι οκ και ο διπλανός μου να έχει θέματα 

Δημοσ.

δεν είπα μονο τον οε είπα και vodadofone kai forthnet αυτή δίναι η δικία  ου γνώμη γιατι κάπιος άλλος εδω μεσα είναι ευχαριστημένος σε μια σύνδεση adsl και ακόμα πιο πολλή vdsl παίζει ρόλο η απόσταση απο το αστικό κέντρο η το καφάο και επίσης η εταιρία και άλλα πολλά μπορεί εγω με οτε να είμαι οκ και ο διπλανός μου να έχει θέματα 

Εντάξει με vdsl από καφάο αλλάζει το πράγμα γιατί είναι κ δίπλα σου..!

Το ζήτημα είναι ότι με ΟΤΕ και να έχεις τεχνικό πρόβλημα συνήθως στο φτιάχνουν και άμεσα, όταν γίνεις μπαλάκι μεταξύ εναλλακτικού κ ΟΤΕ είναι η πίκρα..!

Μιλάω εκ πείρας κ όχι θεωρητικά..

Δημοσ.

μια χαρα ειναι  η WIND και εγω σε WIND πηγα απο VODAFONE , και εχω ακριβως την ιδια ταχυτητα που επιανα και πριν 12mb.Ακομα η προσφορα με το tablet αξιζει ειναι μολις 21,5 τον μηνα και δινουν περισσοτερες παροχες απο ολες τις αλλες εταιριες. η προσφορα που λεω παιζει εδω wspot.gr (εξωτερικος συνεργατης WIND )

Δημοσ.

Ασε τη wind ,όντως ενα καλό δεν έχω ακούσει είναι σαν να παίζεις ρώσικη ρουλέτα με αυτους (σκεψου μόνο ότι δίνουν ταμπλετ δώρο αχιαιχιαιχιιαι).

Η forthnet και η VODAFONE ,είναι αξιόπιστες και μπορεις με λίγο παζάρι με τους πωλήτες να κλέισεις καλύτερη συμφωνία-προσφορά.

Η Vodafone με 30 ευρω μου έδινε ήδη internet 24mbps  ,απεριόριστα σταθερα,200' (νομίζω κινητα) και VODA TV.

Στην 6αρα με 20 ευρώ με συνδοιασμο καρτοκινητής πηγαινε το πάγιο στα 17ευρω.

Αλλα,για να μη σε μπερδευω ψαξ'το λίγο παραπάνω πήγαινε σε κατάστημα να δεις πως μπορεις να το φτιάξεις,με λίγο παζαρεμα όλα γίνονται :P

Να προσέξεις την τελική τιμή που σου δίνουν τελευταία ξεχναμε να αναφέρουν τον ΦΠΑ .....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...