Προς το περιεχόμενο

Voice Dictation / Cortana?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά! πριν από λίγο καιρό ένας φίλος μου μου είπε ότι "έγραψε" μια  εργασία (περίπου 60 σελίδων) στο Mac του με Voice Dictation. Το ποιο περίεργο ήταν ότι την είχε "γράψει" στα Ελληνικά και μου έκανε τρελή εντύπωση. Μου είπε ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα Windows 10 που λέγετε Cortana αλλά δουλεύει μόνο όταν μιλάς αγγλικά. Ξέρετε εσείς κάτι για αυτό το Voice Dictation; Ή τουλάχιστον γνωρίζετε κάποιο Software που μιλώντας του στα Ελληνικά να γραφεί ότι λες στο Word ή ότι αντίστοιχο στο mac;καλησπέρα παιδιά! πριν από λίγο καιρό ένας φίλος μου μου είπε ότι "έγραψε" μια  εργασία (περίπου 60 σελίδων) στο Mac του με Voice Dictation. Το ποιο περίεργο ήταν ότι την είχε "γράψει" στα Ελληνικά και μου έκανε τρελή εντύπωση. Μου είπε ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα Windows 10 που λέγετε Cortana αλλά δουλεύει μόνο όταν μιλάς αγγλικά. Ξέρετε εσείς κάτι για αυτό το Voice Dictation; Ή τουλάχιστον γνωρίζετε κάποιο Software που μιλώντας του στα Ελληνικά να γραφεί ότι λες στο Word ή ότι αντίστοιχο στο mac;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...