SwAToNeR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Χαζεύοντας και ψάχνοντας για soundbar μέσα από άλλο forum κατα λάθος έπεσα πάνω σε αυτό. https://www.germanos.gr/product/samsung-soundbar-ht-h355/20302470/# Σύμφωνα με τον τύπο τότε που κοίταγε το link το μοντέλο ήταν το HW-H355 και όχι το HT αφού HT δεν υπήρξε ποτέ. Σε επικοινωνία μαζί τους που έκανε το παιδί δεν έβγαλε άκρη αλλά την παράγγειλε απότι κατάλαβα και τελικά ήταν HW. Τώρα τι ισχύει πραγματικά δεν ξέρω, το post ήταν Απριλίου, τιμή τότε δεν έλεγε αλλά είδα ότι τώρα την έχει στα 69€. Εγώ έριξα παραγγελία και πλήρωσα κιόλλας. αν παραλάβω δεν ξέρω αλλά ελπίζω πως ναι. Πάντως αν ισχύει σε αυτή την τιμή απλά είναι τρελή Προσφορά. Προσοχή πολλοί γκρινιάζουν για την HW-H355 ότι παίζει μόνο με Samsung Connect για sync με Samsung TV και αρκετές τηλεοράσεις/μοντέλα δεν έχουν. Παίζει βέβαια με coaxial τα πάντα. ΕΔΩ το αρχικό post που βρήκα πληροφορίες 3
petran91 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Έριξα κι εγώ μια παραγγελία για παραλαβή από κατάστημα, θα δείξει! 1
gkarabid Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Ερώτηση παιδιά.Βλεπω έχει BT ,το έχει μόνο για χειρισμό από κινητό ή μπορούμε να στέλνουμε και τραγούδια από το τηλέφωνο στην μπάρα? Αν διάβασα σωστά κάνει και αναπαραγωγη ήχου από κινητό.Την σύνδεση με την τηλεόραση με το καλώδιο την κάνουμε,αφου bt δεν έχει ή δικιά μου....
dobro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μή διαθέσιμο. [αμεση εξαντληση και αυτο;....χαχα]
gkarabid Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μή διαθέσιμο. [αμεση εξαντληση και αυτο;....χαχα] Τζάμπα κοιτουσα χαρακτηριστικά....
lanc3lot Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Καλό find, λογικά το έχω προλάβει, θα μιλήσω αύριο μαζί τους. Τρελή τιμή όντως ΥΓ Να δούμε αν θα βγάλει κανείς κανά fidelio σε προσφορά κάποτε στο μέλλον ;-)
sils Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μαλλον ξεχασαν να βαλουν τον ασσο μπροστα γιατι εγω πριν κανα 5μηνο την πηρα 169.....μου φένεται η ιδια ειναι.
lanc3lot Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 To θέμα είναι αν θα ακυρώσουν τις παραγγελίες ή αν θα τις προχωρήσουν κανονικά
SwAToNeR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 125€ έχει το καινούργιο μοντέλο. Επειδή είναι καταργημενο προϊόν ελπίζω να παραλάβουμε και για αυτό να έχει τέτοια τιμή. Όλη την Κυριακή αυτό κοιταγα πριν βαλω παραγγελία και κανω το post. Να δω τις πιθανότητες. Γιατί δεν θέλω να μπλεξω να πληρωσω να μου γυρίσουν τα χρήματα κλπ μετά.
lanc3lot Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Πήρα τηλ, όλα καλά, θα παραδοθεί αύριο στο κατάστημα που επέλεξα ώστε να περάσω να το πάρω. Τρελό!
Looter Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Τα τσίμπησα απευθείας από κατάστημα. Ευχαριστώ πολύ!
SwAToNeR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Παρελαβα και εγώ σήμερα. Μέχρι στιγμής άριστο.
lanc3lot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Παρέλαβα και εγώ μόλις, στήνω τώρα ;-) Είναι φυσικά το HW, όλα καλά Ερώτηση παιδιά.Βλεπω έχει BT ,το έχει μόνο για χειρισμό από κινητό ή μπορούμε να στέλνουμε και τραγούδια από το τηλέφωνο στην μπάρα?Αν διάβασα σωστά κάνει και αναπαραγωγη ήχου από κινητό.Την σύνδεση με την τηλεόραση με το καλώδιο την κάνουμε,αφου bt δεν έχει ή δικιά μου.... Έχει χειριστήριο πρώτα από όλα, έχει BT και άρα μπορείς να στέλνεις ήχο από το κινητό σου. Με την τηλεόραση συνδέεται αν έχεις ασύρματα το χαρακτηριστικό Soundshare στην τηλεόραση σου (εμένα το έχει) ή μέσω optical cable
gkarabid Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μεγιες σας παιδιά ,και αν κάποιος δεν το θέλει πολύ ευχαρίστως το αγοράζω :) (πλάκα κάνω ) Εγώ μέχρι να βρω χαρακτηριστικά εξαντλήθηκε ή μπάρα.....
averel01 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Πήρα στα κεντρικά του Γερμανού και μου είπαν ότι βλέπουν διαθέσιμο το προϊόν στα καταστήματα Αλίμου και αγίου Δημητρίου στην Αθήνα. Όποιος ενδιαφέρεται ας καλέσει. Εγώ είμαι από βόρεια Ελλάδα και δεν αξίζει ο κόπος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα