Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Εχω ενα λαπτοπ hp απο eshop εδω και 1,5 χρονο και υποτιθεται καλυπτουν για δυο χρονια με εγγυηση. Εβγαλε αρχικα καμια δεκαρια καμμενα πιξελ, αλλα μεσα σε μια βδομαδα εγιναν ολοκληρη γραμμη, λεπτη μεν ενοχλητικη δε, στο κεντρο της οθονης. Αξιζει να ασχοληθω, δηλαδη θα το καλυψουν ή τσαμπα θα ταλαιπωρηθω.Να σημειωσω οτι ειναι οντως προβλημα οθονης και οχι καρτας γραφικων καθως δεν εμφανιζονται σε εξωτερικο μονιτορ που δοκιμασα.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Φυσικά και να ασχοληθείς. Δε βρίσκω λόγω να μη στο περάσουν στην εγγύηση, αλλά όπως και να 'χει ή το παίρνεις και το πας σε e-shop point από Δευτέρα, ή τους παίρνεις/στέλνεις ένα e-mail.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

επανερχομαι στο θεμα γιατι τελικα σημερα ειχα χρονο να ασχοληθω και πηγα στο eshop

Λοιπον, καλα ξεμπερδεματα οποιος ψωνισει απο eshop. πριν λιγες ωρες πηγα το λαπτοπ για αντικατασταση οθονης λογω της γραμμης καμμενων πιξελ που εμφανιστηκε σταδιακα μεσα σε λιγες μερες, οπως εγραψα και πιο πανω, και ο υποτιθεμενος 2ος χρονος εγγυησης δεν ισχυει πρακτικα ( ασχετα με τη διαφημιση που κανουνε θεωρητικα).η πονηρη κατα τ αλλα υπαλληλος προσπαθουσε να με πεισει οτι το λαπτοπ εχει σπασμενη οθονη, τη στιγμη που εγω το χρησιμοποιουσα σα σταθερο πρακτικα.ποτε ξανα eshop , οσα ακουγονται για τη μουφα εγγυηση ισχυουν και με το παραπανω.+ 15 ευρω θα επαιρναν νταβατζιλικι για τον απλο ελεγχο για να μου πουν τα ιδια περι σπασμενης οθονης.

Πηρα το λαπτοπ και εφυγα, με 40 ευρω αλλαζω το πανελ μονος μου , αλητες

• Moderators
Δημοσ.

επανερχομαι στο θεμα γιατι τελικα σημερα ειχα χρονο να ασχοληθω και πηγα στο eshop

Λοιπον, καλα ξεμπερδεματα οποιος ψωνισει απο eshop. πριν λιγες ωρες πηγα το λαπτοπ για αντικατασταση οθονης λογω της γραμμης καμμενων πιξελ που εμφανιστηκε σταδιακα μεσα σε λιγες μερες, οπως εγραψα και πιο πανω, και ο υποτιθεμενος 2ος χρονος εγγυησης δεν ισχυει πρακτικα ( ασχετα με τη διαφημιση που κανουνε θεωρητικα).η πονηρη κατα τ αλλα υπαλληλος προσπαθουσε να με πεισει οτι το λαπτοπ εχει σπασμενη οθονη, τη στιγμη που εγω το χρησιμοποιουσα σα σταθερο πρακτικα.ποτε ξανα eshop , οσα ακουγονται για τη μουφα εγγυηση ισχυουν και με το παραπανω.+ 15 ευρω θα επαιρναν νταβατζιλικι για τον απλο ελεγχο για να μου πουν τα ιδια περι σπασμενης οθονης.

Πηρα το λαπτοπ και εφυγα, με 40 ευρω αλλαζω το πανελ μονος μου , αλητες

Κάνε καταγγελίες σε ίνκα και συνήγορο του καταναλωτή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...