Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε τοπικ σταρτερ.......... να κανεις αυτο που εκανε ο cadbik, dld............ να πας να τις δεις απο κοντα.

Δημοσ.

lazaros7 δες το λινκ που εβαλα στο προηγουμενο μου post για να δεις πως θα ειναι η εικονα οταν την βαλεις σπιτι σου. H σειρα KU6400 ειναι entry level και σαφως κατωτερη. Δες την ju7000 που ειναι η αντιστοιχη με την sony που παρεθεσες. Ειδικα για ταινιες ξεχνας ips οθονη.

Την έχω δει και την ju7000 και όντως πολύ καλή....αλλά αρχίζει και ξεφευγει η τιμή

Και τις 3 τις είδα σήμερα από κοντά. Ομολογώ ότι οι LG και Samsung είχαν πιο ωραία εικόνα...αλλά στο καταστημα παίζουν demo 4k οπότε στα δείχνουν ιδανικά

Αυτό είπα πριν. Πήγα σήμερα και τις είδα αλλά μεταξύ LG και Samsung δεν είδα διαφορές

Δημοσ.

Ναι ειναι λιγο παραπανω απ τη sony απλα στην ανεφερα γιατι ειναι η αντιστοιχη της σονυ που παρεθεσες.

δες εδω και το review της sony, της lg στο έδωσα σε προηγούμενο ποστ.

http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x850c

Αν θες τωρα κατι ποιο οικονομικο μπορεις κάλλιστα να πας στη ku6400 αλλα η διαφορα τιμης ειναι μικρη (θα μου πεις ειναι σχετικο τι ειναι μικρο για τον καθένα) αλλα αξιζει γιατι ειναι μια κατηγορία πανω ως σειρα.

Δημοσ.

Ναι δες τις απο κοντα.

Και εαν εισαι καλος στα συγκριτικα δες και αυτο : http://www.insomnia.gr/topic/611033-γνωμες-για-ue48h6670sl/?p=54902749...

Τα εχουμε πει πολακις. Ακομα και εαν κατανταμε γραφικοι, ακομα και το google search εαν δινει αντιστοιχα αποτελεσματα,  https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=ips%20black%20levels.... 

Δημοσ.

Θα επρεπε να δινετε και λινκς για τα χρωματα και τις γωνιες ληψεις που οι LG ειναι 3 κλασεις καλυτερες, αλλα δε σας βλεπω.

Μονο λινκς για το μαυρο δινεται και προς θεου........ μη πατε να τις δειτε απο κοντα......... γουρουνι στο σακι παρτε!!!

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδιά τόσο χάλια όσο λέτε είναι οι νέες LG?

Έχω την LG 47LE8500 και είναι απλά τέλεια. Και από ευκρίνεια και από χρώματα και από μαύρο (βοηθάει το local dimming). Όσοι έρχονται σπίτι παθαίνουν πλάκα με την εικόνα της και ας έχουν πάρει φετινές ή περσινές τηλεοράσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω την LG 47LE8500 και είναι απλά τέλεια. Και από ευκρίνεια και από χρώματα και από μαύρο (βοηθάει το local dimming). Όσοι έρχονται σπίτι παθαίνουν πλάκα με την εικόνα της και ας έχουν πάρει φετινές ή περσινές τηλεοράσεις.

Εμ καταλαβες τωρα ρε φιλε τι παιζει εδω? Υπαρχουν 3 τυποι που απλα τις δυσφημουν χωρις απλα να εχουν αποψη και αν πεις σε καναν τοπικ σταρτερ "πηγαινε να τις δεις απο κοντα", σου βαζουν και χερι κιολας και οι ιδοι προτεινουν "Ακουστε εμας τους οτιναναι και παρτε γουρουνι στο σακι".

Αυτο με το μαυρο που λενε ισχυει μονο στα χαρτια και το ματι δε το αντιλαμβανεται καν...... για τα χρωματα και τις γωνιες ληψεις που το αποτελεσμα ειναι παραπανω απο αντιληπτο, απλα κανουν τουμπεκι ψιλοκομενο. 

Μεχρι περισυ αν διαβαζες ελεγαν πως το μαυρο εβγαινε και πρασινουλι ή κιτρινουλι. Ευτυχως που τωρα πια το σταματησαν αυτο.

Ειναι για γελια αυτα που λενε και εξαπατουν, μαλλον εν αγνοια τους θαθελα να πιστευω, το κοσμακη που χωνει τα λεφτουδακια του σε αυτους τους χαλεπους καιρους για να τους καθοδηγησουν για αγνωστο λογο σε κατι αλλο. Εγω σε οσους δειχνω μια γκαμα τηλεορασεων να διαλεξουν, 9 στους 10 λενε οτι "αυτη" εχει πολυ ωραια εικονα και μαντεψε τι μαρκα ειναι. Χωρις καμια καθοδηγηση ολα αυτα, διοτι δεν εχω και συμφερον απο την αγορα που θα κανουν. Μονο απο τις εγκαταστασεις τα παιρνω. Δε με νοιαζει δλδ το τι θα παρουν εν τελει.

Απλα τα πραγματα για αυτους που εχουν αποψη μονο. Η συνολικη εικονα μιας LG με IPS οθονη ειναι χαλαρα καλυτερη απο μια αντιστοιχη οποιαδηποτε αλλη.

Εγω φετος εχω εγκαταστησει καμια 20ρια τηλεορασεις και εχω να πω οτι παιρνοντας μια LG με 500 ευρω ας πουμε, εχεις την ιδια εικονα με μια samsung των 700 ευρω. Στα ιδια χρηματα απλα δε κανω καμια συγκριση.

Ελατωματα και προτερηματα εχουν ολες, απλα για συνολικη εικονα μιλαω και οχι για συγκεκριμενα κοματια.

Και αν δε σας αρεσει αυτο που σας λεω................. πηγαιντε να τις δειτε απο κοντα και μη πιστευετε αλλους και παρτε αυτη που σας αρεσει πιο πολυ σα συνολικη εικονα και φιλικοτητα προς το χρηστη, menu ..... ολα δλδ. Και δεστε τες και στο tuner digea.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προφανως δεν εχουν κανει σωστες ρυθμισεις στις τηλεορασεις τους, το οτι πηραν περσινες η φετινες δεν λεει κατι αν δεν πηραν καποιο "καλο" μοντελο... μην ξεχνας οτι η le8500 ηταν ενα μοντελο πολυ ακριβο οταν βγηκε πριν 6 και χρονια. Πλεον η lg εχει θυσιασει πολλα για να ριξει το κοστος, μεχρι και "ψευτικο" ultra hd στα entry μοντελα...

δες εδω και τα χρωματα μετρημενα με οργανα για να κλεισει και το παραμυθι των χρωματων.

Το πρωτο αναφερεται στην lg που ηταν αναμεσα στις επιλογες του TS το δευτερο στη sony που ρωτησε και το τριτο στη samsung

http://www.rtings.com/tv/tests/movies/hdr/wide-color-gamut-rec-709-dci-p3-rec-2020

post-219197-0-56386100-1465901801_thumb.png

post-219197-0-59032200-1465901820_thumb.png

post-219197-0-99490100-1465901831_thumb.png

Επεξ/σία από heavyrain
Δημοσ.

τρομερο site το rtings, μου θυμιζει το αναλογο avsite για τα antivirus.......... οποιος δωσει τα πιο πολλα παιρνει και τη καλυτερη βαθμολογια. πρωτη η sharp που δεν εχει πουλησει ουτε ενα κοματι.......οκ.

Εξαιρετικη η αποψη σου θα ελεγα, παρε λοιπον τηλεοραση  εσυ απο τα λινκς που διαβαζεις και ασε τους αλλους να πηγαινουν να τις βλεπουν.

Για να κλεισει και το θεμα με το ποσταρω οτι λινκ βρω και δε παω να τις δω απο κοντα........

Δημοσ.

Εχω και Lg και Sony τι να συγκρίνουμε τώρα,

Lg ισα που εβγαλε τα λεφτα της και τα μάτια μου κι η Sony κλεινει πανω απο 5ετια.....

Δημοσ.

Εχω και Lg και Sony τι να συγκρίνουμε τώρα,

Lg ισα που εβγαλε τα λεφτα της και τα μάτια μου κι η Sony κλεινει πανω απο 5ετια.....

Δεν εχουν κανενα προβλημα οι lg, τωρα αν σου εκατσε κακο μοντελο ησουν ατυχος, μπορει να συμβει σε ολες τις εταιριες,  ισα ισα που τα ips ειναι πιο ανθεκτινα σε χτυπηματα, απο τα οποια κυριως χαλανε οι τηλεορασεις σε σπιτια που υπάρχουν μικρα παιδια. 

Δημοσ.

Δε θέλω να σε πάω κόντρα heavyrain αλλα ,ακόμα κι η οθόνη του pc που γραφω αρχισε να χάνει pixels (αλλα οκ αυτη για 120ε εχει βγάλει χαλαρά τη 2ετια)....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...