lazaros7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω τηλεόραση 55'' Μετά από λίγο ψάξιμο εντόπισα τις εξής: http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tileoraseis/tileorasi-55-lg-55uf8507-smart-3d-led-ultra-hd/prod7410117pp/ http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Sony-LED-TV-KD55X8508CBAEP-55-4%ce%9a-Ultra-HD-Smart-3D.htm Θα ήθελα μια γνώμη για αυτές τις δύο....και φυσικά αν υπάρχει καλύτερη επιλογή σε αυτά περίπου τα λεφτά...ευχαρίστως να την ακούσω
Gas74 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 φιλε η Lg πεταει.........εχω την 7707 (χωρις 3d δηλαδη) και ειμαι 100% ευχαριστημενος.....μου ειχε κατσει προσφορα τοτε(πριν 9 μηνες)που την αγορασα και μου ειχαν δωσει και 32αρα δωρο και εναν σκληρο δισκο........
lazaros7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μάλιστα...1-1 μέχρι τωρα. Heavyrain μπορείς να μου το αναλύσεις λίγο?
heavyrain Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δεν ειναι καθολου 1-1, η sony ειναι σ αλλη κατηγορια. Η lg εχει κακιστη εικονα, χειροτερα χρωματα, κακιστο μαυρο και κακιστη αντιθεση. Μονο με τις lg δινουν δωρα για να τις παρεις, δεν σου βρωμαει η δουλεια; Εχεις δει να δινει κανεις δωρο μαζι με samsung η sony; http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/uf8500
rfc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Βασικα οι LG εχουν την καλυτερη εικονα ψιλομακραν λογω IPS οθονων και αυτο μαλλον ποναει ολους αυτους που δεν εχουν LG απο οτι βλεπω. Πηγαινε να τις δεις φιλε απο κοντα και διαλεξε αυτην που σου αρεσει 1
heavyrain Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Το στηριζεις καπου αυτο η απλα το βγαζεις απ το μυαλο σου; Στειλε καποιο link να αναιρει το λινκ που εστειλα;
rfc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 δλδ διαβαζοντας το λινκ το δικο σου μας αποδεικυει κατι? το πιθανοτερο ειναι να τα χουν παρει. Φιλε επειδη μαλλον δε ξερεις η LG αναπτυσει το 90% των τεχνολογιων στις τηλεορασεις και το bbc αλλαξε ολο το control και το master control περισυ με ips της jvc........ εκει ημουν και τις εγκαθιστουσα.
heavyrain Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Σου παρεθεσα λινκ απο τεχνικους που εκαναν review με τεχνικα μεσα για ενα συγκεκριμενο μοντελο, εσυ αναφερεις κατι ασχετο παντελως, το link περιμενω να δω να αναιρει το δικο μου...
cabdik Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω τηλεόραση 55'' Μετά από λίγο ψάξιμο εντόπισα τις εξής: http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tileoraseis/tileorasi-55-lg-55uf8507-smart-3d-led-ultra-hd/prod7410117pp/ http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Sony-LED-TV-KD55X8508CBAEP-55-4%ce%9a-Ultra-HD-Smart-3D.htm Θα ήθελα μια γνώμη για αυτές τις δύο....και φυσικά αν υπάρχει καλύτερη επιλογή σε αυτά περίπου τα λεφτά...ευχαρίστως να την ακούσω φιλε μου, δεν ειναι τοσο απλο το "ποια να επιλεξω?" εξαρταται απο το...... εσυ, για τι χρηση την θες? αλλου ειναι καλυτερη η LG., αλλου η Samsung, αλλου η SONY....!! αν την θες, απλα για να βλεπεις τηλεοραση, τοτε οποια και να παρεις, ευχαριστημενος θα εισαι..., απλα γιατι δεν εχουν διαφορες..! επειδη πριν κανα μηνα, ημουν σε ενα καταστημα μεγαλης αλυσιδας, και χαζευα τα νεα μοντελα, ειδα και 4Κ τηλεορασεις, και δεν μπορω να σου πω οτι εμεινα ευχαριστημενος, σε τηλεοπτικο σημα που εβλεπα, ουτε απο LG, ουτε απο Samsung. το upscaling ηταν χαλια...! και μιλαω και για την ERT HD, που εβαλα επιτηδες....!!!! οι Full HD εδειχναν πολυ καλυτερα..! σαφως με HD υλικο θα δειχνουν πολυυυυυ καλυτερα, αλλα επειδη στην τηλεοραση βλεπουμε και τηλεοπτικα καναλια, καλο ειναι να το λαμβανουμε υποψην η μονη που μπορω να πω με εντυπωσιασε ηταν μια LG OLED...!!! πραγματικα, βλεπεις ΕΙΚΟΝΑ...!! αν και δεν εδειχνε τηλεοπτικο, αλλα ενα DEMO της LG, ηταν οτι καλυτερο εχω δει σε εικονα, μετα απο τις κορυφαιες PLASMA της Panasonic...!!!!! τα IPS panels, εχουμε πει και διαβασει απειρες φορες, οτι ναι μεν εχουν καλυτερες γωνιες θεασης, αλλα εχουν ενα θεματακι με το μαυρο..!! αντιθετα τα VA panels αποδιδουν καλυτερα το μαυρο, αλλα πασχουν σε γωνιες θεασης...!! ολα εχουν τα αρνητικα και τα θετικα τους. και το οτι το BBC εβαλε IPS JVC, προσωπικα, δεν μου λεει κατι.....!! προφανως, η JVC εδωσε καλυτερη προσφορα.....!!! αληθεια, rfc, τα προηγουμενα που εβγαλαν τι οθονες ηταν? ετσι απο περιεργεια ρωταω...
heavyrain Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Εχουμε πει εκατονταδες φορες οτι στα καταστηματα δεν μπορεις να κρινεις σωστα, ειδικα λογω του πολυ δυνατου φωτισμου καλυπτονται οι αδυναμιες ενος ips panel
rfc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Σου παρεθεσα λινκ απο τεχνικους που εκαναν review με τεχνικα μεσα για ενα συγκεκριμενο μοντελο, εσυ αναφερεις κατι ασχετο παντελως, το link περιμενω να δω να αναιρει το δικο μου... Αυτα που θεωρεις παντελως ασχετα σημαινει οτι..... δε καταλαβαινεις και πολλα ετσι? Σου απαντησα για τα λινκς που και εγω μπορω να βρω δεκαδες για αλλες τηλεορασεις. Και ετσι αφου διαβαζεις τεχνικα sites....... προφανως θα ξερεις και πως ρυθμιζεται το black burst στο τηλεοπτικο σημα? ετσι? Εχουμε πει εκατονταδες φορες οτι στα καταστηματα δεν μπορεις να κρινεις σωστα, ειδικα λογω του πολυ δυνατου φωτισμου καλυπτονται οι αδυναμιες ενος ips panel και ποια ειναι η προταση σου δλδ? Μη πας να τις δεις και ακου "εμενα" που ξερω εεεε? Καλα.... σοβαρα τα λες αυτα τωρα σε καποιον που θελει να ακουμπησει τα λεφτουδακια του? Μην πας και την δεις? Μη πας γιατι αμα την δεις............ ξερουμε ποια θα παρει εεεεε? Ετσι δεν ειναι? Φιλε ειναι τουλαχιστον αστεια ολα αυτα που λες. Λοιπον η συμβουλη ειναι να πατε να τις δειτε ολες και να διαλεξετε αυτη που σας αρεσει περισσοτερο. Αυτο να κανετε ολοι σας.
heavyrain Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Οταν μου επισηναψεις επιχειρηματα να αποδεικνυουν αυτα που λες και να αναιρουν αυτα που αποδεικνυω εγω με επιχειρηματα τα ξαναλεμε. Για 100στη φορα δειτε την διαφορα των πανελ σε ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ συνθηκες θεασης, και οχι σε φωτισμο γηπεδου. http://www.insomnia.gr/topic/611033-γνωμες-για-ue48h6670sl/
lazaros7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 φιλε μου, δεν ειναι τοσο απλο το "ποια να επιλεξω?" εξαρταται απο το...... εσυ, για τι χρηση την θες? αλλου ειναι καλυτερη η LG., αλλου η Samsung, αλλου η SONY....!! αν την θες, απλα για να βλεπεις τηλεοραση, τοτε οποια και να παρεις, ευχαριστημενος θα εισαι..., απλα γιατι δεν εχουν διαφορες..! Η κυριότερη χρήση θα είναι τηλεοπτική και ταινίες. Από Σεπτέμβρη ίσως και ΟΤΕ TV Στις επιλογές μπήκε και αυτή (την είδα σήμερα από κοντά) http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-TV-55-UE55KU6400-SXXH.htm Δεν είναι 3D όπως οι άλλες δύο αλλά το 3D ειναι το τελευταιο κριτηριο επιλογής (αν και δε θα με χαλαγε) Όσο για την LG που έγραψα στο ξεκίνημα του θέματος...από σήμερα τα Media Markt την έχουν σε προσφορά 928€ !!! (δεν ειναι στο site) Και τις 3 τις είδα σήμερα από κοντά. Ομολογώ ότι οι LG και Samsung είχαν πιο ωραία εικόνα...αλλά στο καταστημα παίζουν demo 4k οπότε στα δείχνουν ιδανικά
heavyrain Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτα που θεωρεις παντελως ασχετα σημαινει οτι..... δε καταλαβαινεις και πολλα ετσι? Σου απαντησα για τα λινκς που και εγω μπορω να βρω δεκαδες για αλλες τηλεορασεις. Και ετσι αφου διαβαζεις τεχνικα sites....... προφανως θα ξερεις και πως ρυθμιζεται το black burst στο τηλεοπτικο σημα? ετσι? και ποια ειναι η προταση σου δλδ? Μη πας να τις δεις και ακου "εμενα" που ξερω εεεε? Καλα.... σοβαρα τα λες αυτα τωρα σε καποιον που θελει να ακουμπησει τα λεφτουδακια του? Μην πας και την δεις? Μη πας γιατι αμα την δεις............ ξερουμε ποια θα παρει εεεεε? Ετσι δεν ειναι? Φιλε ειναι τουλαχιστον αστεια ολα αυτα που λες. Λοιπον η συμβουλη ειναι να πατε να τις δειτε ολες και να διαλεξετε αυτη που σας αρεσει περισσοτερο. Αυτο να κανετε ολοι σας. Τελευταια φορα που απανταω στο ατομο σου μεχρι να δω επιχειρηματα. Πληροφοριακα εχουν περασει 3 lg τα τελευταια 3 χρονια απ τα χερια μου. Διαβασε και στα υπολοιπα θεματα εδω να δεις αν πρότεινα ποτε να "μην πανε να τις δουν απο κοντα"... Ουτε καν εδω το προτεινα, σε απλα ελληνικα ειπα οτι δεν μπορεις να κρινεις σωστα μια οθονη σε περιβαλλον καταστηματος... edit: τωρα ειδα οτι εισαι αυτος που μιλαγε για οδοντοκρεμες οταν ζητουσα επιχειρηματα...κακως ασχοληθηκα εξ αρχης... /facepalm @ myself Η κυριότερη χρήση θα είναι τηλεοπτική και ταινίες. Από Σεπτέμβρη ίσως και ΟΤΕ TV Στις επιλογές μπήκε και αυτή (την είδα σήμερα από κοντά) http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-TV-55-UE55KU6400-SXXH.htm Δεν είναι 3D όπως οι άλλες δύο αλλά το 3D ειναι το τελευταιο κριτηριο επιλογής (αν και δε θα με χαλαγε) Όσο για την LG που έγραψα στο ξεκίνημα του θέματος...από σήμερα τα Media Markt την έχουν σε προσφορά 928€ !!! (δεν ειναι στο site) Και τις 3 τις είδα σήμερα από κοντά. Ομολογώ ότι οι LG και Samsung είχαν πιο ωραία εικόνα...αλλά στο καταστημα παίζουν demo 4k οπότε στα δείχνουν ιδανικά lazaros7 δες το λινκ που εβαλα στο προηγουμενο μου post για να δεις πως θα ειναι η εικονα οταν την βαλεις σπιτι σου. H σειρα KU6400 ειναι entry level και σαφως κατωτερη. Δες την ju7000 που ειναι η αντιστοιχη με την sony που παρεθεσες. Ειδικα για ταινιες ξεχνας ips οθονη. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2016 από heavyrain
Προτεινόμενες αναρτήσεις