panoskatos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Ψάχνω το Live Movie Maker 11 της Microsoft αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Βρισκω κάτι site αλλά τα αρχεία ειναι υποπτα και ψευδή. Εχω βρει 2 site οπου κατέβασα ολο το Live Essential 2011 αλλά οταν πάω να κάνω την εγκατάσταση ειναι στα Γερμανικά !! Το Live Essential 2012 το έχω, δεν θα ηθελα να μου προτείνετε αυτο ! Το εχει κάποιος ώστε να μου το στείλει με κάποιον τρόπο ?
xaerialtwistx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 εχεις καποιο project που απαιτει το movie maker για να το ανοιξεις; γιατι αν οχι, εναλλακτικες προτασεις υπαρχουν πολλες (πχ το EzVid) 1
panoskatos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Πέρυσι είχα φτιάξει ένα βίντεο με το movie maker 11, το οποίο πάλι είχα ψάξει να το βρω αλλά τα είχα καταφέρει. Είχε μια επιλογή όπου έλειπε από το 12 . Το αρχείο το έσβησα κατά λάθος. Από τότε όμως δεν το χρειάστηκα ξανά, έφτιαχνα βίντεο με άλλα προγράμματα. Αυτές τις μέρες χρειάστηκε να φτιάξω πάλι παρόμοιο βίντεο και μου λείπει το movie maker 11 με το οποίο μπορούσα να δημιουργήσω το συγκεκριμένο αρχείο. Αν έχεις να προτείνεις κάτι ώστε να δημιουργήσω από κάποιο avi (mp4 κτλ) > JPEG 2000 θα με βοηθούσε πολύ.
xaerialtwistx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 απευθειας απο avi σε jp2 γινεται μονο απο πανακριβα προγραμματα απο οσο γνωριζω (κατι Sony Vegas κτλ) αλλα μπορεις απο avi να το κανεις σε gif και απο εκει με το XnView να το γυρισεις σε Jp2. νομιζω σε gif μετατρεπει και ο Super converter (google it, 1ο αποτελεσμα) αλλα προσεχε γιατι ο installer του ειναι γεματος στο bloatware, προσεξε να ξετικαρεις τις προσφορες που σου βαζει. 1
panoskatos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Ok θα τα δοκιμάσω.. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα