Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάω στη συναυλία της Lana del rey τον Ιούλιο.

Το βασικό ερώτημα μου είναι πόσο δύσκολη είναι η πρόσβαση με αυτοκίνητο και που παρκάρει κανείς; Αντέχω να περπατήσω 15-20 λεπτά αλλά διάβαζα για πολύ χειρότερες καταστάσεις.

Απ'οτι βλέπω έχουν κάτι χωράφια που τα έχουν βαφτίσει πάρκινγκ αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να φτάσεις εκεί..

Και κάτι άλλο.

Επειδή δε βλέπω να βρίσκω κανένα φίλο ή γνωστό μου να πληρώσει 70ε για να με ακολουθήσει αξίζει να πάω μόνος μου ή θα με κοιτάνε περίεργα; 

Δημοσ.

Και εγώ θέλω να πάω \!!! Φαντάζομαι θα έχει περπάτημα για να πας με αμάξι αλλά ξέρω ότι φεύγουν πούλμαν από Αθήνα...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω πάει σε δύο-τρεις συναυλίες μόνος μου. Μια χαρά ήταν δεν καταλαβαίνω γιατί να είσαι περίεργος. Αν και για πάρκινγκ, το πιο ασφαλές θα ήταν να πας νωρίτερα να τσεκάρεις. Πάνε μία ώρα πιο νωρίς και κόβε βόλτες καλύτερα.

Δημοσ.

"Mια ώρα πιο νωρίς" παρα είναι αργά και θα καταλήξει να παρκάρει στα διόδια στον Αγ Στέφανο... Τουλάχιστον 3 ώρες νωρίτερα αν θες να βρεις σχετικά κοντινό παρκινγκ για μια τέτοια συναυλία...

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης όσο πιο κοντά παρκάρεις τόσο πιο αργά θα φύγεις, λόγω διπλοπαρκαρισμένων και όλων των άλλων αυτοκινήτων που θα έχουν παρκάρει "πιο μακριά".

• Like 1
Δημοσ.

Η καλυτερη μερια ειναι εκει που ειναι το βενζινάδικο στην εξοδο της εθνικής. όσες φορές πήγα προς τα εκει παρκαρα κ με στραμμένο το αμάξι προς αττική οποτε μπαινεις αμεσως εθνική. Οκ θα ρίξεις περπάτημα αλλα σκεψου οτι αν παρκαρεις κοντά θα εχεις εναν μονοδρομο γεματο κοσμο κ αμαξια οταν τελειώσει η συναυλία.

Υγ εχω χρονια να παω αλλα κάποτε βαζανε λεωφορεία απο σταθμο λαρισης αν δεν κανω λαθος τσεκαρε το κ αυτο σαν επιλογη

Υγ 2 αν γουσταρεις πας τελος. Ελάχιστες συναυλίες εχω δει με παρέα.

• Like 1
Δημοσ.

Και κάτι άλλο.

Επειδή δε βλέπω να βρίσκω κανένα φίλο ή γνωστό μου να πληρώσει 70ε για να με ακολουθήσει αξίζει να πάω μόνος μου ή θα με κοιτάνε περίεργα; 

αν είναι κάποιος να σε ακολουθήσει κάνοντας αγγαρεία, καλύτερα πήγαινε μόνος.

μου έχει τύχει να με "ακολουθούν" ας πούμε για παρέα και το έχω μετανιώσει.

πότε θα φύγουμε, βαρέθηκα, τι μαλακίες έχει εδώ.....

από εδώ και πέρα μόνο με άτομα που γουστάρουν αυτό που κάνουν. αλλιώς μόνος, καλύτερα θα περάσεις. 

• Like 3
Δημοσ.

Ωραία! Με πείσατε να πάω. 

Η καλυτερη μερια ειναι εκει που ειναι το βενζινάδικο στην εξοδο της εθνικής. όσες φορές πήγα προς τα εκει παρκαρα κ με στραμμένο το αμάξι προς αττική οποτε μπαινεις αμεσως εθνική. Οκ θα ρίξεις περπάτημα αλλα σκεψου οτι αν παρκαρεις κοντά θα εχεις εναν μονοδρομο γεματο κοσμο κ αμαξια οταν τελειώσει η συναυλία.

https://www.google.gr/maps/@38.2374296,23.7868641,3a,75y,320.87h,63.15t/data=!3m6!1e1!3m4!1sqep6t3oymyeLG2YpwPu5dg!2e0!7i13312!8i6656

Εδώ λες;

Δημοσ.

ναι αριστερά που ειναι το βενζινάδικο στον δρόμο πάνω όσο πιο μέσα στο χωράφι γίνεται κ είσαι μια χαρά. Δεν είχα πρόβλημα ποτέ κ σε μεγάλες συναυλίες είχε αμάξια αριστερά δεξιά του δρόμου. Το γυρνάς προς αθηνα κ είσαι απλά μια ευθεία να μπεις εθνική.  

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κι εγω θα παω

αν θες ελα με μενα,θα μαστε 7-8 ατομα

πρωτη φορα θα δω τη Lana απο κοντα

ελπιζω να μν απογοητευτω 

Δημοσ.

εννοείται σε μεγαλες συναυλίες κανείς δεν κοιταει τον άλλο περίεργα αν ήρθε μόνος του, άλλη δουλειά δεν είχαν. στην χειρότερη θα καθήσεις απαρατήρητος σε μια γωνία με το κινητό περιμενοντας να αρχισει ή χαζεύοντας τον κόσμο. Καλυτερα καθιστος για καποια ώρα γιατι στη συναυλια θα παιξει πολλη ορθοστασία.

καλά να περάσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά πήγα μόνος μου και πέρασα τέλεια.

Όντως όπως μου είπατε δεν υπήρχε κανένα θέμα,γιατί όλοι ήταν χαμένοι στη μουσική για να ασχοληθούν με άλλα πράγματα.

Βοήθησε επίσης οτι πήγα στις μπροστινές σειρές που υπήρχε συνωστισμός και δεν ήξερες καν ποιος είναι με ποιον.

Σχετικά με την πρόσβαση όλα κύλησαν άριστα.Πήγα κάνα 3ωρο πριν και πάρκαρα στον παράδρομο 5 λεπτά απο την είσοδο.Και μετά το τέλος έφυγα άνετα χωρίς καθυστερήσεις. 

Έχω την εντύπωση πάντως οτι δεν είχε πολύ κόσμο.

Κάτι αρνητικό που παρατήρησα είναι η παντελής έλλειψη ελέγχου.Σε μια επικίνδυνη περίοδο με τα τρομοκρατικά χτυπήματα που συμβαίνουν εμείς είμαστε ακόμη στην ηρεμία του 1980.Μπορούσες άνετα να περάσεις οτιδήποτε.Δεν έλεγχαν ούτε τσάντες ούτε τίποτα.

Πολύ ανησυχητικό όταν βρίσκεται τόσος κόσμος συγκεντρωμένος. 

captn ευχαριστώ για την πρόταση αλλά τώρα είδα το post σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...