aether Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Καλησπερα παιδια.Το συστημα μου ειναι το εξης i3 2120 3.3ghz, mobo asus h61, 8giga ddr3,gpu asus r7 370 strix.To pc το εχω κυριως για mmo games οπως tera,black desert,BnS κτλ.. και επειδη πλεον ο ι3 δεν την παλευει,λεω για αλλαγη cpu+mobo...Εχω σκοπο να βαλω αλλα 8giga ddr3 και στο μελλον να βαλω και μια R9 380.Tα χρηματα που διαθετω αυτη την στιγμη ειναι μαξιμουμ 300-320 ευρω.. Εχω σκεφτει 2 επιλογες..η πρωτη ειναι i5 4690k + Asrock Z97 anniversary και παροτι επελεξα ξεκλειδωτο επεξεργαστη,δεν εχω σκοπο να κανω oc παρα μονο οταν χρειαστει αναγκαιο. Απλα να υπαρχει μια επιπλεον δυναμη στον cpu,που θα ειναι εκει οταν την χρειαστω.. Η αλλη επιλογη ειναι η εξης,να παω σε i5 6600k και σε μια φθηνη mobo με ddr3,μιας και εγραψα πιο πανω οτι δεν θα κανω oc παρα μονο οταν χρειαστει στο μελλον,οποτε τοτε να αγορασω και μια πιο ποιοτικη mobo με ddr4 κτλ... Κοιταζω την αντοχη στο χρονο αλλα πιο πολυ το κοστος,οποτε η πρωτη επιλογη μου φαινεται πιο λογικη. Αξιζει ωμος να παω σε 6ης γενιας ιντελ η δεν θα δω και τεραστιες διαφορες? Μιλαμε μονο για mmo games και τπτ αλλο.
Ghost007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Καλησπερα παιδια.Το συστημα μου ειναι το εξης i3 2120 3.3ghz, mobo asus h61, 8giga ddr3,gpu asus r7 370 strix.To pc το εχω κυριως για mmo games οπως tera,black desert,BnS κτλ.. και επειδη πλεον ο ι3 δεν την παλευει,λεω για αλλαγη cpu+mobo...Εχω σκοπο να βαλω αλλα 8giga ddr3 και στο μελλον να βαλω και μια R9 380.Tα χρηματα που διαθετω αυτη την στιγμη ειναι μαξιμουμ 300-320 ευρω.. Εχω σκεφτει 2 επιλογες..η πρωτη ειναι i5 4690k + Asrock Z97 anniversary και παροτι επελεξα ξεκλειδωτο επεξεργαστη,δεν εχω σκοπο να κανω oc παρα μονο οταν χρειαστει αναγκαιο. Απλα να υπαρχει μια επιπλεον δυναμη στον cpu,που θα ειναι εκει οταν την χρειαστω.. Η αλλη επιλογη ειναι η εξης,να παω σε i5 6600k και σε μια φθηνη mobo με ddr3,μιας και εγραψα πιο πανω οτι δεν θα κανω oc παρα μονο οταν χρειαστει στο μελλον,οποτε τοτε να αγορασω και μια πιο ποιοτικη mobo με ddr4 κτλ... Κοιταζω την αντοχη στο χρονο αλλα πιο πολυ το κοστος,οποτε η πρωτη επιλογη μου φαινεται πιο λογικη. Αξιζει ωμος να παω σε 6ης γενιας ιντελ η δεν θα δω και τεραστιες διαφορες? Μιλαμε μονο για mmo games και τπτ αλλο. απο ι5 σε ι5 καμια διαφορα σχεδον...αμα θες διαφορα πηγαινε σε ι7 ας ειναι και 1150... το θεμα ειναι εννοειτε να αλλαχτει και η καρτα στο αμεσο μελλον εστω ε...αλλιως δεν εχει κανα ιδιετερο νοημα η αναβαθμιση...
forgotten Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 το ας ειναι 1150 μπορω να το εκλαβω ως αστειο οταν μιλαμε για μια γενια πισω απλα και οταν τα bench δεν δειχνουν και καποια ιδιατερη διαφορα μεταξυ skylake και haswell εκτος των θερμοκρασιων και των νεοτερων γραφικων. προτεινω ωστοσο εφοσον δεν διαθετει επιπλεον χρηματα να παρει τον τοπ επεξεργαστη της μητρικης του που υποστηριζεται και θα του βγει και ποιο οικονομικα ,αλλωστε απο γενια σε γενια τελευταια η intel δεν εκανε και την διαφορα
Ghost007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 το ας ειναι 1150 μπορω να το εκλαβω ως αστειο οταν μιλαμε για μια γενια πισω απλα και οταν τα bench δεν δειχνουν και καποια ιδιατερη διαφορα μεταξυ skylake και haswell εκτος των θερμοκρασιων και των νεοτερων γραφικων. προτεινω ωστοσο εφοσον δεν διαθετει επιπλεον χρηματα να παρει τον τοπ επεξεργαστη της μητρικης του που υποστηριζεται και θα του βγει και ποιο οικονομικα ,αλλωστε απο γενια σε γενια τελευταια η intel δεν εκανε και την διαφορα ναι βρε παιδι μου δε το ειπα υποτιμητικα...αλλα οτι δεν εχει σημασια τεσπα...αν ειναι 1150 η 1151... συμφωνω και με αυτο που λες οτι μπορει απλα να παρει ενα επεξεργαστη για 1155... η αλλιως επισης καλη περιπτωση να παρεις μια μητρικη καινουργια για 1150 και να τσιμπησεις και ενα επεξεργαστακι ι5 μεταχειρισμενο που τα δινουν τσαμπα κατι 120-εως 150ε και σου μενουν και λεφτα να κανεις και αναβαθμιση στη καρτα... αφου πουλησεις τα δικα σου... η οπως ειπα και ποιο πανω περνεις εως και ι7 μεταχειρισμενο αν θες...και μια μητρικη καινουργια και εισαι κομπλε... απο θεμα επεξεργαστη...
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Από πότε εχει γίνει πανάρχαιο το 1150? Καλησπερα παιδια.Το συστημα μου ειναι το εξης i3 2120 3.3ghz, mobo asus h61, 8giga ddr3,gpu asus r7 370 strix.To pc το εχω κυριως για mmo games οπως tera,black desert,BnS κτλ.. και επειδη πλεον ο ι3 δεν την παλευει,λεω για αλλαγη cpu+mobo...Εχω σκοπο να βαλω αλλα 8giga ddr3 και στο μελλον να βαλω και μια R9 380.Tα χρηματα που διαθετω αυτη την στιγμη ειναι μαξιμουμ 300-320 ευρω.. Εχω σκεφτει 2 επιλογες..η πρωτη ειναι i5 4690k + Asrock Z97 anniversary και παροτι επελεξα ξεκλειδωτο επεξεργαστη,δεν εχω σκοπο να κανω oc παρα μονο οταν χρειαστει αναγκαιο. Απλα να υπαρχει μια επιπλεον δυναμη στον cpu,που θα ειναι εκει οταν την χρειαστω.. Η αλλη επιλογη ειναι η εξης,να παω σε i5 6600k και σε μια φθηνη mobo με ddr3,μιας και εγραψα πιο πανω οτι δεν θα κανω oc παρα μονο οταν χρειαστει στο μελλον,οποτε τοτε να αγορασω και μια πιο ποιοτικη mobo με ddr4 κτλ... Κοιταζω την αντοχη στο χρονο αλλα πιο πολυ το κοστος,οποτε η πρωτη επιλογη μου φαινεται πιο λογικη. Αξιζει ωμος να παω σε 6ης γενιας ιντελ η δεν θα δω και τεραστιες διαφορες? Μιλαμε μονο για mmo games και τπτ αλλο. Και να θες με τέτοια mobo που σκέφτεσαι δεν μπορείς να κάνεις oc. Θες μητρική με Ζ170.
aether Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Παιδια σας ευχαριστω που κανατε τον κοπο να απαντησετε...Τωρα στο θεμα μας....ναι,υπαρχει και η επιλογη ενος μτχ i7 κατι που το ειχα αποκλεισει, λογω του οτι δεν ειχα ποτε χρησιμοποιησει μτχ hardware.Ολα καινουργια τα αγοραζα,μπατζετ βεβαια,αλλα καινουργια. Τωρα αν βρω σε μια καλη τιμη εναν i7 2600 μαζι με μια R9 380 θα με καλυψει απο θεμα gaming για τα επομενα 2-3 χρονια? και μιλαω για mmo gaming οπου εκτος απο gpu θες και εναν αρκετα ισχυρο cpu...Τι λετε;;;
Ghost007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Παιδια σας ευχαριστω που κανατε τον κοπο να απαντησετε...Τωρα στο θεμα μας....ναι,υπαρχει και η επιλογη ενος μτχ i7 κατι που το ειχα αποκλεισει, λογω του οτι δεν ειχα ποτε χρησιμοποιησει μτχ hardware.Ολα καινουργια τα αγοραζα,μπατζετ βεβαια,αλλα καινουργια. Τωρα αν βρω σε μια καλη τιμη εναν i7 2600 μαζι με μια R9 380 θα με καλυψει απο θεμα gaming για τα επομενα 2-3 χρονια? και μιλαω για mmo gaming οπου εκτος απο gpu θες και εναν αρκετα ισχυρο cpu...Τι λετε;;; δεν τον ξερω και καλα τον επεξεργαστη αλλα οκ και μονο που ειναι ι7 φανταζομαι οτι θα εισαι οκ.. τωρα για τα επομενα 2-3 χρονια ειναι μεγαλη κουβεντα και δε το ξερω... η τεχνολογια προχοραει κλπ κλπ.. απο το νεο ετος θα εχουμε πιθανον πολυ ανωτερες τεχνολογιες σε επεξεργαστες κλπ... οσο για καρτα η που περνεις μια 380-960 σε καλη τιμη μεταχειρισμενη η περιμενεις καμια 470-480 συντομα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα